Cum să recuperezi mesajele WhatsApp pe care le-ai șters? - fara aplicatii

Este evident că WhatsApp caută confortul utilizatorilor săi prin diferite opțiuni în utilizarea aplicației, cum ar fi recuperarea mesajelor pe care le-ați șters și poate aveți nevoie recuperați prin backup a aplicației, fie cea care a fost stocată local, fie cea care a fost salvată în cloud fără a fi nevoie să folosiți aplicații externe pentru a o realiza.

Index()
 1. Ce trebuie să faceți pentru a recupera mesajele care au fost șterse accidental de pe telefon?
 2. Cum să activezi sincronizarea copiei de rezervă WhatsApp?
 3. Cum să citești mesajele vechi pe care le-ai șters pe WhatsApp?
  1. Recuperați-le cu backup-ul

Ce trebuie să faceți pentru a recupera mesajele care au fost șterse accidental de pe telefon?

A avea conversații pe WhatsApp a devenit una dintre cele mai frecvente activități, deoarece aceasta este considerată una dintre cele mai bune alternative pentru chat. Din acest motiv, este posibil ca uneori tu șterge accidental unele mesaje și pentru asta Aplicația oferă posibilitatea de a le recupera prin aplicații externe sau prin backup-ul acestora de pe oricare dintre dispozitivele dumneavoastră mobile:

 • În cazul în care utilizați un dispozitiv Android și doriți să recuperați unele mesaje WhatsApp șterse accidental, trebuie să știți că sistemul face o copie de rezervă prin ultimele 24 de ore Va trebui să întrebați următoarele:
 1. Introduceți WhatsApp și deschideți meniul aplicației.
 2. Selectați opțiunea de setări și alegeți linia de chat.
 3. Acum trebuie să faceți clic pe backup și să continuați să salvați.
 4. Apoi puteți exporta acea copie de rezervă selectând opțiunea de a trimite chat prin e-mail deschizând chatul pe care doriți să îl recuperați sau să îl protejați atașându-l pentru a transfera mesajele.
 • Acum, dacă utilizați WhatsApp pe dispozitivele dvs. iOS, ar trebui să rețineți că este mult mai complicat de a recupera mesajele care au fost șterse accidental, deoarece este posibil să o faceți doar prin backup-ul iPhone-ului dvs., pentru aceasta va trebui să mergeți la setările aplicației și în linia de chaturi să alegeți opțiunea de backup pentru chat pentru a păstra copiile automate ale conversațiilor dvs. contul dvs. iCloud și recuperați-le astfel:
 1. După ce ați verificat existența copiei de rezervă, continuați să ștergeți aplicația WhatsApp de pe dispozitiv.
 2. Apoi accesați Apps Store și re-descărcați și instalați aplicația pe dispozitivul dvs. iOS.
 3. Când vi se cere să verificați numărul de telefon, va trebui să urmați procedura pentru a restabili istoricul conversațiilor dvs.

Cum să activezi sincronizarea copiei de rezervă WhatsApp?

Avem clar că WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie, totuși, mulți utilizatori au migrat către Signal care recuperează mesajele cu o copie de rezervă pe dispozitiv pentru a recupera mesajele într-un mod mai privat, deoarece WhatsApp încarcă backup-ul în cloud prin sincronizarea de rezervă, după cum urmează:

 1. engleză la aplicația actualizată WhatsApp și deschideți meniul aplicației.
 2. Selectați opțiunea de setări și localizați linia chat-urilor.
 3. Apoi trebuie să faceți clic pe butonul numit Backup.
 4. Acum selectați contul Google în care doriți să încărcați copia de rezervă a conversațiilor dvs.
 5. În plus, veți avea opțiunea de a crea o copie de rezervă în propriul telefon.
 6. După ce ați ales opțiunea Backup, aceasta va fi salvată într-un mod sincronizat, așa că va trebui să aveți un semnal bun de internet.

Cum să citești mesajele vechi pe care le-ai șters pe WhatsApp?

Când doriți să recuperați mesajele vechi pe care le-ați șters de pe rețeaua socială WhatsApp, modalitatea de a le găsi este prin intermediul o copie de rezervă mult mai veche pe care o poți accesa folosind un backup local cu ajutorul unei aplicații care gestionează fișierele, dar dacă vrei să eviți folosirea aplicațiilor externe poți merge oricând la backup-ul WhatsApp.

Recuperați-le cu backup-ul

Utilitatea încărcării informațiilor în cloud este că mai târziu aveți posibilitatea de a recupera informațiile pierdute, ca în cazul mesajelor WhatsApp vechi pe care le-ați șters cu ceva timp în urmă, deoarece aplicația vă permite să configurați backup pe google drive astfel încât să fie actualizat zilnic, săptămânal sau lunar folosind același număr de telefon pe care l-ați înregistrat în WhatsApp.

Din acest motiv, atunci când schimbați dispozitivele, restabilirea mesajelor este automată, fie cu Drive, fie cu stocare locală, deoarece telefonul stochează backup din ultimele 7 zile și efectuați procesul în fiecare zi la 2 dimineața, salvându-l ca fișier în interiorul dispozitivului dvs. mobil, facilitând recuperarea mesajelor WhatsApp vechi pe care le-ați șters.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here