Cum să reiau o descărcare Google Chrome pe mobilul meu Android?

Este foarte obișnuit ca o descărcare Google Chrome să se oprească din cauza unei erori de internet, dispozitivul a fost oprit sau aplicația nu mai funcționează în fundal. În mod similar, un utilizator poate reluați descărcarea atunci când este necesar.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este reintroduceți browserul Google Chrome și găsiți fișierul în secțiunea de descărcare. Făcând clic pe el va fi suficient pentru a-l relua. La fel, dacă nu poți descărca nimic pe mobilul tău Android, cu siguranță se datorează unei probleme de pe internet sau din memoria dispozitivului, verifică dacă totul merge bine înainte de a relua o descărcare.

Index()
 1. Cum vă puteți accesa descărcările în așteptare din Google Chrome?
 2. Care este procedura pentru a relua descărcarea Chrome pe Android?
  1. Folosind managerul de descărcare
 3. De ce descărcarea dvs. în așteptare nu se reia corect și ce trebuie să faceți pentru a o continua?
  1. probleme cu internetul.
  2. A apărut o eroare de rețea.
  3. descărcare blocată.
  4. Nu există fișiere sau Fișier nu a fost găsit.
  5. Disc plin

  Cum vă puteți accesa descărcările în așteptare din Google Chrome?

  Este foarte ușor să vezi istoricul descărcărilor Google Chrome pe un dispozitiv Android, dacă o descărcare s-a oprit, o vei putea localiza doar uitându-te la tipul fișierului, deoarece dacă nu este afișată o vizualizare implicită, atunci acea descărcare este incompletă. Pentru a introduce descărcări în așteptare, trebuie doar să:

  1. Deschideți aplicația Google Chrome pe Android.
  2.  Faceți clic pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus pentru a afișa meniul.
  3. Alegeți opțiunea de descărcare și gata.

  Când intri în secțiunea de descărcare, le poți vedea pe cele care sunt în așteptare sau întrerupte, la fel sunt identificate prin pictograma de redare, pe lângă faptul că nu afișează o previzualizare.

  Care este procedura pentru a relua descărcarea Chrome pe Android?

  Cu atingeți doar o descărcare întreruptă va fi suficient să-l reluați, acest proces este foarte ușor de făcut pe un dispozitiv Android, bineînțeles este recomandat să aveți o conexiune la internet și cea mai recentă versiune de Google Chrome. Pentru a face acest lucru trebuie doar să:

  Folosind managerul de descărcare

  Managerul de descărcare este pagina care arată toate descărcările pe care utilizatorul le-a făcut, cele complete și cele care au fost oprite accesați acest panou și reluați o descărcare trebuie doar să:

  1. Deschideți aplicația Google Chrome pe Android.
  2.  Faceți clic pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus pentru a afișa meniul.
  3. Alegeți opțiunea de descărcare.
  4. Găsiți fișierul care s-a oprit.
  5. Apăsați o dată pe el și gata, descărcarea se reia automat.

  Trebuie să știți că folderul în care sunt salvate fișierele descărcate este cea din 'Descărcări' sau, în lipsă, 'Descărcări', dacă folosiți altă aplicație pentru descărcare, atunci este foarte frecvent ca locația să fie schimbată de una dintre aplicațiile pe care le utilizați.

  De ce descărcarea dvs. în așteptare nu se reia corect și ce trebuie să faceți pentru a o continua?

  Pentru a remedia erorile de descărcare a fișierelor, trebuie mai întâi să înțelegeți ce fel de eroare a apărut deoarece există o mulțime de probleme care apar la descărcare. Iată câteva probleme cu posibila lor soluție:

  probleme cu internetul.

  Defectul principal pentru care se oprește descărcarea este prin conexiune la internet, poti face un test folosind o pagina care ofera serviciul de verificare a vitezei sau efectuarea unei reconectari. După ce ați trecut, puteți încerca să reluați descărcarea Google Chrome.

  A apărut o eroare de rețea.

  Dacă descărcarea se oprește și afișează un mesaj care spune ‘NETWORK_FAILED’ este posibil ca tipul de fișier să împiedice procesul, deoarece unele software întrerup descărcările pentru verificări, trebuie doar să eliminați software-ul și să actualizați Google Chrome, dacă tot nu îl puteți descărca, atunci nu va fi posibil să faceți acest lucru.

  descărcare blocată.

  Acest lucru este foarte frecvent atunci când utilizatorul descarcă orice aplicație antivirus pentru Android, Aceste aplicații blochează descărcările care par suspecte, dacă sursa nu este de încredere sau verificată, nu veți putea descărca. Pentru a face acest lucru, trebuie să dezactivați temporar antivirusul în timp ce descărcarea este completă.

  Nu există fișiere sau Fișier nu a fost găsit.

  Acest tip de eroare este rară, deoarece apare atunci când fișierul pe care îl descărcați a fost eliminat de pe site sau și-a schimbat locația. Soluția este dificilă, deoarece trebuie să contactați proprietarul site-ului, pentru a obține un nou link de descărcare.

  Disc plin

  daca tu mobilul este la stocare maximă va apărea eroarea de disc plin. Desigur, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să ștergeți fișiere de pe mobil, fie ele multimedia sau altele care ocupă mult spațiu.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here