Cum să urmăresc zborurile în timp real de pe mobil? - Ajutor aplicații

În prezent, există mai mult de câteva aplicații care ne permit să facem călătorii folosind UBER și altele care ne pot fi de mare ajutor pentru cunoaștem fiecare statut de zbor pe care trebuie să îl consultăm. Deși este adevărat că unele companii aeriene au opțiunea de a urmări fiecare zbor pe paginile lor, poate fi puțin mai obositor sau complicat să fii conștient de chestiune, spre deosebire de ceea ce poate face una dintre aceste aplicații pe care le vom comenta. noi.în curând.

Adevărul este că având un smartphone, indiferent că este Apple, Samsung sau alt brand (aplicațiile sunt pentru oricare dintre aceste două echipe) Fă acces la cele mai bune aplicații mult mai simplu decât intrarea constantă pe serverul companiei aeriene pentru a afla starea zborului. Tocmai din acest motiv aplicatiile sunt foarte utile in orice moment si avem si la indemana sa verificam rapid datele de zbor, ora de plecare, ora de sosire si destinatii.

Index()
  1. Care sunt cele mai utilizate aplicații pentru a urmări zborurile live de pe mobil?
    1. FlightAware
    2. FlightRadar24
    3. Aplicația în aer
  2. Cum să urmăriți zborurile în timp real folosind Google Earth de pe telefonul mobil?

Care sunt cele mai utilizate aplicații pentru a urmări zborurile live de pe mobil?

Deși există o mare varietate de aplicații pe care le putem folosi pentru acest subiect, există unele în special care sunt mai populare datorită funcționarea sa cu succes, iar cea mai bună parte pentru majoritatea utilizatorilor este că sunt gratuite.

FlightAware

Această aplicație are în special disponibilitate pentru echipe de sisteme iOS sau Android, deci este destul de accesibil pentru că este și complet gratuit. Cu toate acestea, dacă sunteți unul dintre acei utilizatori care nu tolerează foarte mult reclamele, atunci va trebui să plătiți pentru a nu găsi niciun fel de reclame în timp ce utilizați FlightAware.

Un mare plus al acestei aplicații este că, dacă nu aveți un telefon mobil la îndemână, îl puteți accesa în același mod prin intermediul paginii web a instrumentului menționat. În ceea ce privește ceea ce îi atrag pe utilizatori de această aplicație, este hartă grozavă cu detalii bune și un aspect foarte îngrijit care îi ajută pe oameni să rămână orientați către traficul de zbor.

Continuând cu problema hărții, persoana care consultă harta de zbor a oricărei părți a lumii va putea evident să cunoașteți toate zborurile care se află în locația dvs. De asemenea, puteți accesa toate informațiile pe care aplicația le are la dispoziție dacă selectați orice avion doriți de pe hartă.

Pe lângă hartă, are motorul de căutare de zboruri în care trebuie să introduceți numărul, aplicația va afișa detaliile și informațiile pe care le are despre zbor, cum ar fi ora sosirii, destinația, locația în timp real, ruta, printre alte date.

FlightAware este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune instrumente pe care le puteți instalați pe dispozitivul dvs. mobil Dacă doriți să fiți la curent cu zborurile pe care o cunoștință, un membru al familiei, un prieten etc. Pot să iau, sau chiar pe tine.

FlightRadar24

Aceasta este o altă dintre cele mai cunoscute aplicații și descărcat în întreaga lume, deoarece primește recenzii bune de la utilizatorii săi, deoarece este unul dintre cele mai complete și, ca punct culminant, este complet gratuit.

Prima impresie bună despre FlightRadar24 o avem imediat ce intrăm în aplicație, deoarece odată ce ne activăm locația pe dispozitiv, aplicația arată fiecare dintre avioanele care survolează, în timp real, site-ul în care se află utilizatorul.

FlightRadar24 ca FlightAware, arată toate informațiile pe care le aveți la dispoziție despre fiecare dintre zborurile pe care persoana dorește să le cunoască: se trece de la ora decolare, ca traseul în timp real, ora de aterizare, destinație, până la posibilele motive de întârziere a zborului, altitudinea și viteza acestuia.

În momentul în care dorește să aibă detalii despre un anumit zbor, persoana trebuie să intre în browserul aplicației respective, numărul zborului. Aplicația vă va afișa datele, precum și o imagine a modelului avionului. Pe de altă parte, FlightRadar24 permite utilizatorilor săi să efectueze căutări folosind filtre, pe scurt, trimite notificări atunci când un zbor aterizează sau decolează.

În prezent această aplicație are o acoperire în peste 130 de țări devenind un instrument indispensabil pentru acele persoane care sunt pregătite să facă excursii pentru muncă sau recreere, precum și pentru cei care doresc doar să verifice dacă un membru al familiei, o cunoștință sau un prieten ajunge la destinație.

Aplicația în aer

Aceasta este o altă aplicație care poate fi găsită atât pe dispozitivele iOS, cât și pe Android, aduce informații în timp real utilizatorilor săi peste 5.000 de aeroporturi și 1.000 de zboruri.

Poate că nu este la fel de complet ca ambele menționate mai sus, dar este un instrument excelent pentru a învăța elementele de bază ale zborurilor și pentru a fi vigilent atunci când cineva decolează sau sosește. Această aplicație vă anunță și poarta de îmbarcare, fie prin SMS sau mesaje push.

Cum să urmăriți zborurile în timp real folosind Google Earth de pe telefonul mobil?

De asemenea, Google Earth vă permite să aflați aproape în timp real starea unui zbor, deoarece este o aplicație pe care a lansat-o deși disponibil numai pentru Statele Unite. Adevărul este că nu oferă complet informațiile în timp real pentru că întârzie aproximativ un sfert de oră, dar se datorează unei cerințe impuse de lege de păstrare a siguranței zborului.

Pentru a urmări un zbor cu acest instrument, trebuie să aveți Google Earth pe computer și descărcați KML Flightwise. Apoi va trebui doar să puneți cursorul pe avionul dorit și veți vedea numărul zborului și compania aeriană. Dacă doriți să vedeți informațiile complete, trebuie să faceți clic pe avion și acesta va afișa datele orelor de plecare și de sosire. În cele din urmă, arată opțiunea de cale de zbor Dowland, care este utilizată pentru a urma calea de zbor până la destinație. De asemenea, puteți afla mai multe despre sistemul ACARS AVIATION.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here