Cum să eliminați și să puneți blițul pe notificările Samsung Galaxy S21

Dispozitivele mobile Samsung Sunt unul dintre cele mai folosite telefoane astăzi datorită calității înalte și eficienței lor în îndeplinirea unei sarcini, pe lângă faptul că au o mare varietate de funcții pentru a facilita viața de zi cu zi a utilizatorilor.

Una dintre cele mai utile funcții oferite de cele mai recente modele ale acestor Smartphone-uri este funcția de notificări flash, pentru a ne anunța când sosește un mesaj sau primim un apel, dacă doriți să aflați mai multe despre această funcție, continuați să citiți acest articol.

Index()
  1. În ce constă fiecare dintre notificările flash de pe Samsung S21??
    1. Notificare cu blițul camerei
    2. Utilizați blițul ecranului dvs
  2. Ce ar trebui să faceți pentru a activa notificarea flash pe mobilul Samsung?
  3. Care este modul în care puteți dezactiva notificarea flash pe telefonul mobil?

În ce constă fiecare dintre notificările flash de pe Samsung S21??

Anterior, existau lumini cu leduri care erau afișate în partea de sus a ecranului Smartphone-urilor, dar ulterior compania Samsung avea să decidă să-l elimine, această decizie nefiind acceptată de unii dintre utilizatori, așa că în cele mai recente modele a adăugat o funcție anume. și foarte asemănătoare cu cea a luminilor cu led.

Vorbim despre funcția bliț la primirea unei notificări, care practic face ca Smartphone-ul să activeze blițul camerei în momentul în care se primește un mesaj, sau încep să sune, pentru a capta atentia utilizatorului În cazul în care aveți dispozitivul în modul silențios, puteți activa această funcție pe Samsung s21 în două moduri:

Notificare cu blițul camerei

Prima este notificarea flash, care determină activarea blițului camerei în momentul în care primești un mesaj sau încep să te sune, în unele dispozitive poți modifica intensitatea cu care strălucește blițul camerei sau chiar poți stabili dacă blițul va fi static, sau va fi intermitent.

Utilizați blițul ecranului dvs

De asemenea, puteți configura Samsung Galaxy s21 astfel încât atunci când primiți un mesaj ecranul frontal este activat, pentru a vă anunța despre mesajul pe care l-ați primit, sau în cazul primirii unui apel care activează același ecran cu numărul persoanei care vă sună.

Ce ar trebui să faceți pentru a activa notificarea flash pe mobilul Samsung?

sistem de operare Samsung 'One UI' permite utilizatorilor să activeze funcția de notificări flash, pentru a notifica mai eficient când sosește un mesaj, pentru a activa această opțiune nu va fi necesară instalarea vreunei aplicații externe, dar o putem activa în opțiunile de accesibilitate găsite pe telefon în mod implicit, atâta timp cât a putut să se actualizeze la cea mai recentă versiune.

Pentru a activa această funcție pe dispozitivul nostru Samsung S21, va trebui pur și simplu să accesăm secțiunea de setări a dispozitivului, iar apoi să ne localizăm în meniul de accesibilitate, pentru a regla anumite opțiuni ale telefonului, în această secțiune apăsăm setări avansate și apoi activăm meniu accesibilitate.opțiune care spune 'Notificare flash' Puteți activa atât blițul camerei, cât și blițul ecranului.

Pe dispozitivele Samsung înainte de a activa orice caracteristică, putem vedea o previzualizare a modului în care va funcționa, deci dacă dorim să activăm notificări cu blițul camerei, dispozitivul va afișa o imagine de previzualizare despre acțiunea pe care o va efectua dispozitivul la primirea unei notificări.

Care este modul în care puteți dezactiva notificarea flash pe telefonul mobil?

Rețineți că funcția de notificări flash va reduce durata de viață a bateriei, determinând-o să se descarce mai repede, deoarece activarea continuă a blițului dispozitivului provoacă crește consumul bateriei, deci, prin activarea acestei funcții, veți face descărcarea mai rapidă a telefonului dvs. Samsung.

În cazul în care doriți să dezactivați funcția de notificare flash, puteți alege pur și simplu să deschideți setările dispozitivului, și să intrați în meniul de accesibilitate, odată ce vă aflați în acest meniu veți putea vedea diverse opțiuni și funcții de utilizare a dispozitivului, în acest caz alegeți opțiunea de notificări flash, unde puteți activa sau dezactiva atât blițul camerei, cât și blițul ecranului atunci când primiți un mesaj.

Trebuie remarcat faptul că această funcție de notificări flash poate fi dezactivați automat pe dispozitivul dvs, Pentru a face acest lucru, trebuie să activați modul de economisire a energiei care va configura funcțiile telefonului dvs. astfel încât acestea să poată reduce consumul de baterie atunci când îl utilizați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here