Cum elimin o companie de pe Google Maps din contul meu?? - Cont de afaceri

Pentru cerere de eliminare a unei companii de pe Google Maps, trebuie îndeplinite anumite condiții, cum ar fi (afacerea nu a existat niciodată, nu este eligibilă pentru a apărea pe Google sau are o adresă incorectă). Odată ce aceste cerințe sunt îndeplinite, accesați pagina oficială Google Maps, conectați-vă cu contul utilizat pentru profilul dvs. de afaceri.

Acum pe hartă, selectați afacerea pe care doriți să o eliminați, în partea stângă, selectați opțiunea „sugerați o modificare” și faceți clic pe „închideți sau eliminați”, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul. Deși acest proces este simplu, poate doriți să ștergeți o afacere direct, pentru a face acest lucru, trebuie doar să urmați instrucțiunile de mai jos la literă.

Index()
  1. Cum să eliminați o companie astfel încât să nu mai fie pe Google Maps?
    1. de pe site
    2. Cu mobilul tău Android sau iOS
  2. Cum să eliminați un număr de telefon de afaceri de pe Google Maps?
  3. Care este procesul de eliminare a unui profil de companie dintr-un cont Google Business?
  4. Ce pași trebuie urmați pentru a șterge definitiv un cont Google Business?

Cum să eliminați o companie astfel încât să nu mai fie pe Google Maps?

Pentru a elimina o companie de pe Google Maps, introduceți contul dvs. de companie și conectați-vă din nou ca utilizator. Odată ce faceți acest lucru, trebuie să adăugați o nouă intrare de date de bază a companiei pe care doriți să o ștergeți, să continuați să le revendicați și când Google validează aceste date, trebuie să introduceți câteva date pentru a continua.

Odată ce datele noastre sunt validate ca parte a afacerii sau companiei, trebuie să faceți clic pe opțiunea „suspendare” pentru ca afacerea dvs. să fie eliminată de pe Google Maps. Procesul se încheie odată ce validarea de către Google a tuturor revendicărilor făcute este finalizată.

Poate doriți să vă ștergeți afacerea deoarece au un card duplicat (de obicei se întâmplă dacă aveți mai multe sedii sau locații în același timp), atunci când se întâmplă acest lucru, noua adresă este marcată automat ca „duplicată”, dar nu apare în Maps. Acest lucru poate cauza probleme precum:

  • Confuzie pentru clienții dvs., ceea ce duce la pierderea veniturilor viitoare.
  • Recenzii insuficiente ale clienților despre afacerea sau compania dvs.
  • Posibilă penalizare Google și chiar pierdere a fișierului dvs. de afaceri.

de pe site

Pentru a solicita eliminarea unei companii de pe web, urmați acești pași:

  • De pe computer, accesați pagina oficială Google Maps.
  • Odată ajuns acolo, conectați-vă cu același cont pe care l-ați folosit pentru a vă înregistra contul de afaceri.
  • Pe harta principală, găsiți și selectați compania pe care doriți să o eliminați de pe Google Maps.
  • Selectați opțiunea „sugerați o modificare” situată în partea stângă a ecranului.

  • După ce ați făcut acest lucru, selectați opțiunea de „eliminare”.
  • Urmați fiecare dintre instrucțiunile afișate pe ecran.

Odată ce faceți acest lucru, va fi trimisă o aplicație care va fi supusă unui proces de examinare de către echipa Google; dacă cererea dvs. este aprobată, compania sau compania va fi eliminată de pe Google Maps.

Cu mobilul tău Android sau iOS

  1. De pe dispozitivul mobil, accesați aplicația Google Maps.
  2. Acolo, conectați-vă cu contul pe care l-ați folosit pentru a vă crea profilul de afaceri pe Google.
  3. După ce ați finalizat acest lucru, căutați pe harta de pe ecranul principal compania pe care doriți să o ștergeți.
  4. Acum selectează-l. Mai tarziu, faceți clic pe opțiunea „sugerați o modificare” situat în partea stângă a ecranului.
  5. Selectați opțiunea „elimină”.
  6. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă finaliza cererea. Trebuie să așteptați un timp rezonabil până când cererea dvs. trece de procesul de examinare și este aprobată de Google Maps.

Cum să eliminați un număr de telefon de afaceri de pe Google Maps?

Dacă doriți să ștergeți un număr de telefon al unei companii pe care ați adăugat-o anterior pe Google Maps, trebuie să introduceți fila care conține informațiile de contact ale companiei dvs., acolo, introduceți opțiunea „sugerați o ediție” și selectați „schimbați numele sau alte detalii”.

Odata acolo, Accesați secțiunea numită „contact” (unde apar informațiile numărului de telefon pe care l-ați atribuit afacerii), în partea dreaptă a ecranului, veți putea vedea un meniu cu trei puncte pe care apăsând-l vă va oferi opțiunea „număr greșit” '.

Selectând această opțiune, numărul vechi va rămâne așa cum este raportat iar în cazul în care nu am introdus unul nou, va trebui doar să așteptăm ca echipa Google să examineze solicitarea de eliminare a acestui număr și acesta va dispărea sau va fi actualizat.

Care este procesul de eliminare a unui profil de companie dintr-un cont Google Business?

Pentru a elimina un profil de companie dintr-un cont Google Business, trebuie doar să urmați acest proces:

  • De pe computer, accesați managerul de profil al companiei.

  • Apoi conectați-vă cu același cont pe care l-ați folosit pentru a vă înscrie ca profil de companie.
  • Acum, accesați profilul pe care doriți să îl eliminați sau să ștergeți și continuați să faceți clic pe el.
  • Apoi, accesați meniul situat în partea stângă a ecranului dispozitivului și faceți clic pe opțiunea „informații”.
  • Odată ajuns acolo, selectați opțiunea „Închideți sau eliminați acest profil”, apoi selectați „înlăturați profilul” și, în final, „eliminați”.

Ce pași trebuie urmați pentru a șterge definitiv un cont Google Business?

Pentru a vă șterge definitiv contul personal Google Business, trebuie doar să urmați acești pași:

  1.  Intră cu contul tău personal în Compania mea pe Google, odată ajuns acolo, continuă să te autentifici.
  2. În secțiunea coloanei de meniu, mergeți în stânga ecranului dispozitivului dvs. și faceți clic pe opțiunea 'Șterge fila', este posibil ca odată ce faceți acest lucru, Google să vă solicite să vă conectați din nou pentru a finaliza Acest proces.
  3. Acum, citiți cu atenție anunțul de avertizare care va apărea.
  4. Faceți clic pe „Ștergeți contul”.

Uneori, Google vă permite să utilizați opțiunea de a elimina o filă completă din Google Maps și în plus, din căutarea Google. Cu toate acestea, aceste ocazii se reduc la cazurile în care afacerea nu a existat niciodată sau este o greșeală.

Din acest motiv, echipa de servicii pentru clienți Google analizează temeinic situația care se produce și, dacă faptul coincide cu cerința ca eliminarea să se producă, aceasta poate fi șters. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here