Cum să elimini „like-urile” pe care le-ai dat pe Tinder fără ca ei să observe?

În prezent există un număr larg și divers de rețele sociale, multe dintre acestea fiind axate pe generalitate dar și multe altele au un obiectiv specific ca atare. Acesta este un exemplu clar de Tinder, una dintre platformele de întâlniri și întâlniri cel mai faimos și folosit pe întreaga planetă, care, datorită sistemului și algoritmului său, a reușit să prindă milioane de utilizatori.

Această aplicație are un număr mare de opțiuni și funcții extrem de interesante și în cadrul acesteia se află popularele „Like” cu care putem accepta sau refuza atunci când sugerăm un utilizator. Dar ce se întâmplă când facem clic accidental pe butonul de like?? sau Cum pot rezolva această problemă? Nu vă faceți griji, vă vom explica totul despre asta mai jos.

Index()
  1. Cum să vezi cine ți-a plăcut pe Tinder?
  2. Cum să știi dacă vreo versiune de Tinder are opțiunea de a elimina un like?
  3. Ce trebuie să faceți pentru a șterge un like pe care l-ați dat pe Tinder?
    1. Fără să fie Plus, Aur sau Platină
  4. Care este modalitatea de a elimina o persoană din lista ta de pe Tinder?

Cum să vezi cine ți-a plăcut pe Tinder?

Nu este un secret pentru nimeni că Tinder are un număr mare de opțiuni și instrumente complet utile pentru a putea obține o întâlnire cu un utilizator sau măcar să fii la curent cu persoanele cu care te poți combina. În acest moment, putem evidenția o opțiune foarte interesantă numit „Te place” sau „Îmi place de tine”. Fără îndoială, una dintre principalele atracții ale aplicației. 

Acest instrument binecunoscut ne oferă posibilitatea de a cunoaște că oamenii i-au dat „Like” în tot acest timp, vom putea aprecia o listă ordonată în funcție de data acțiunii, precum și numărul de utilizatori cărora le-ați 'acceptat'. Pe de altă parte, din această funcție putem cunoaște și toți acei oameni care au dat 'Like' pe profilul nostru ca atare.

După cum spuneam, datorită acestei opțiuni putem afla ce utilizatori am dat „Like” în tot acest timp, putem aprecia și acele like-uri care au fost date din greșeală la un moment dat. Prin urmare, vom avea posibilitatea de a elimina acele „Like-uri” care nu ni se mai par la fel de mult ca înainte sau pur și simplu au fost date din greșeală sau nepăsare. 

Cum să știi dacă vreo versiune de Tinder are opțiunea de a elimina un like?

Acum este un punct foarte important de clarificat, opțiunea „Îmi place de tine” nu este disponibilă în aplicația gratuită Tinder. Prin urmare, pentru a realiza unele dintre acțiunile care pot fi executate cu acest instrument plătit respectiv, va trebui să așteptăm ca unii dintre utilizatorii cărora le-am dat 'Like' la un moment dat, să apară din nou în inbox-ul nostru Tinder,

Acest fapt poate dura mult timp, așa că cel mai fezabil lucru este să descărcați aplicația Tinder Gold sau Tinder Plus și, în final, să plătiți abonamentul, în cazul în care doriți și aveți nevoie cu adevărat să utilizați instrumentul respectiv. Costul acestor funcții este de doar 5 dolari, așa că odată ce ați plătit vă puteți bucura de toate instrumentele care vă aduce aplicația privată Tinder.

De asemenea, rețineți că această aplicație privată plătită oferă câteva detalii interesante pe care nu le veți găsi în aplicația gratuită. Pe langa uimitor instrument „Îmi place de tine” Poți conta pe alte funcții precum schimbarea locației oricând dorești, Super like-uri (5 pe zi), Algoritm pentru a-ți pune contul printre primii care sugerează și multe altele. 

Ce trebuie să faceți pentru a șterge un like pe care l-ați dat pe Tinder?

Sistemul Tinder este gestionat pe baza like-urilor, dacă dai un like unei persoane, ea va ști că ești interesat, faptul este că în unele ocazii este posibil să facem greșit să facem clic pe butonul ' Like' neintenționat, ceea ce poate generează o neînțelegere între ambii utilizatori. Aceasta este o problemă destul de comună în comunitatea Tinder și este solubil într-un singur mod.

Pentru a anula un like pe Tinder trebuie să aparții comunităților private ale acesteia, care sunt plătite. Ne referim la Tinder Gold, Tinder Platinum și Tinder Plus. Aceste aplicații conțin un set bun de opțiuni suplimentare în comparație cu versiunea gratuită de Tinder, oferind posibilități mai mari de operare utilizatorilor respectivi, creând astfel o experiență mult mai completă.

Odată ce sunteți înregistrat în oricare dintre aceste aplicații, veți realiza că aveți un instrument în casa aplicației numit „Îmi place de tine”. Este o listă sub forma unui istoric al tuturor like-urilor pe care le-ați dat în ultimele zile, acolo veți putea vedea data acțiunii și dacă vreuna dintre persoanele menționate s-a potrivit cu dvs. Rețineți că de aici puteți șterge Like-urile pe care l-ai dat fara nici o problema.

Fără să fie Plus, Aur sau Platină

Aplicația gratuită Tinder este folosită de milioane de oameni, dar adevărul este că uneori nu are opțiuni și instrumente caz în afară de cei mai apropiați rivali ai săi, cum ar fi rețelele sociale Badoo sau chiar Grindr. Un exemplu clar în acest sens este că din aplicația menționată nu avem posibilitatea de a vedea istoricul de aprecieri oferite în ultimele săptămâni.

Prin urmare ideea de anularea unui like este destul de complicat în comparație cu aplicațiile plătite Tinder, deci având în vedere acest lucru, singura modalitate de a elimina un like greșit anterior este să sperăm că persoana cu care ați interacționat greșit observă 'Like' respectiv și ne potriviți, în acest fel putem elimina cereți și uitați de problema enervantă.

Care este modalitatea de a elimina o persoană din lista ta de pe Tinder?

Pe de o parte, din aplicațiile plătite ale Tinder veți putea elimina fără nicio problemă acele persoane cărora le-ați dat Like. Trebuie doar să intri în aplicație și să te plasezi în caseta numită 'I like you', de aici poți vezi o listă extinsă de utilizatori și poți șterge pe cine vrei. Din versiunea gratuită va trebui să așteptăm Meciul și apoi să eliminăm în cele din urmă invitația sau sugestia respectivă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here