Cum să eliminați titluri din „Continuați vizionarea” pe Netflix - Serii și filme”,

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca atunci când intri în contul tău Netflix să primești mereu aceleași filme și seriale. care apar în dvs lista de urmărire, ceea ce este puțin enervant, deoarece platforma plasează acest titlu pentru ca tu să-l vezi în continuare. Dar tu, ca utilizator, nu-l mai dorești și nu știi cum să elimini acest film sau acest serial din lista de vizionare continuă.

Cum să eliminați titluri din „Continuați vizionarea” pe Netflix - Serii și filme
Vezi acest videoclip pe YouTube

Din cauza asta Netflix își actualizează aplicația și vă permite să eliminați acest conținut din lista ta Într-un mod ușor și rapid. Dacă vrei să știi cum să elimini titluri din continuarea vizionarii pe Netflix, acest articol este pentru tine sau dacă intenționezi să angajezi Netflix, aceasta este o informație care te interesează.

Trebuie remarcat faptul că puteți cumpăra sau plăti un cont Netflix în numerar, cu sau fără card. 

Index()
 1. Cum să ascundeți opțiunea „Continuați vizionarea”?
 2. Unde îmi pot gestiona activitatea de vizionare?
 3. Eliminați cu ușurință un serial sau un film din „continuați vizionarea” făcând acest lucru
  1. de pe computerul dvs
  2. Pe dispozitivul mobil Android
  3. cu un iPhone

  Cum să ascundeți opțiunea „Continuați vizionarea”?

  În caz că vrei ascunde opțiunea de a continua vizionarea din contul tău Netflix Trebuie doar să urmați acești pași simpli:

  1. Introduceți pagina netflix și introduceți numele dvs. de utilizator și parola.
  2. Deschideți opțiunea Profiluri și control parental, în profilul pe care doriți să îl actualizați.
  3. Deschideți opțiunea afișează activitatea a profilului respectiv.
  4. Pe pagina Activitate, trebuie să selectați ascunde icoana, care se află lângă titlul pe care doriți să-l ascundeți.
  5. În cazul în care doriți să ascundeți toată această opțiune, trebuie să selectați Ascunde tot, apoi faceți clic pe confirmare.

  Este important să știți că toate elementele șterse pot dura până la 24 de ore până să dispară complet din contul dvs.

  Unde îmi pot gestiona activitatea de vizionare?

  La gestionează-ți activitatea de vizionare pe contul tău Netflix, Urmați acești pași simpli:

  1. Introduceți pagina de Netflix, pune datele tale. Selectați numele profilului dvs. și acolo va apărea o listă de opțiuni. Trebuie să selectați opțiunea „factură” și acolo vor apărea setările profilului dvs.
  2. Mai târziu, selectați opțiunea “profilul meu”, aici vei vedea diverse link-uri legate de contul tău. Trebuie să selectați fila "activitate de vizionare”, și aici puteți modifica tot ceea ce vedeți în prezent.
  3. Veți putea vedea o listă cu toate filmele, serialele și documentarele pe care le-ați văzut pe Netflix ordonate cronologic. Trebuie să faceți clic pe X-ul care apare în fiecare dintre capitolele, serialele sau filmele pe care doriți să le eliminați din lista de vizionare în continuare.
  4. Odată ce ați făcut acest lucru, va apărea un mesaj care vă avertizează că acest titlu va fi șters în câteva ore și va rămâne ca și cum nu l-ați fi văzut niciodată.

  Eliminați cu ușurință un serial sau un film din „continuați vizionarea” făcând acest lucru

  În caz că vrei eliminați un serial sau un film din lista de vizionare continuă ușor și rapid, trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni.

  de pe computerul dvs

  Dacă te-ai conectat la contul tău Netflix de la calculator și nu știți cum să ștergeți sau să eliminați vizionarea continuă. Aici vă arătăm cum o puteți face cu ușurință

  1. Introduceți aplicația Netflix din browser, conectați-vă la contul dvs. și selectați opțiunea “factură” care se află în dreapta sus.
  2. Aici veți găsi toate profilurile, selectați-l pe al dvs. și faceți clic pe opțiunea “activitate de vizionare”. Aici veți avea toate informațiile referitoare la conținutul pe care l-ați observat. Și cu ea, vei putea șterge din istoric, astfel încât să nu mai fie afișat în lista de continuare a vizionarii.
  3. Trebuie să faceți clic pe simbolul care apare în partea stângă, care spune „ascunde-te de vizionarea istoricului”. Și gata, odată ce acest film, serial, nu va mai apărea în lista dvs. de redare.

  Pe dispozitivul mobil Android

  Dacă te-ai conectat la contul tău Netflix de la telefon mobil, Trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni și puteți elimina cu ușurință acest conținut din lista dvs.

  1. Trebuie să intri în aplicația Netflix de pe telefon și să accesezi lista pentru a continua vizionarea. Selectați conținutul pe care doriți să-l faceți să dispară.
  2. Când îl aveți, faceți clic despre cele trei puncte care apar în partea de jos a miniaturii.
  3. Aici va apărea un nou meniu, trebuie să selectați opțiunea “Eliminați din listă” și apăsați accept. Și voila, atât de ușor va dispărea conținutul.

  cu un iPhone

  În cazul în care aveți un iPhone și intră de acolo în contul tău Netflix. Trebuie doar să urmezi acești pași, mergi la lista de urmărire, și selectați conținutul pe care doriți să îl ștergeți. Faceți clic pe opțiunea “meniul” și selectați ”Eliminați din listă”, și voilà cu aceasta veți fi deja eliminat acest conținut din lista dvs. pentru a continua vizionarea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here