Cum să eliminați permisiunile din browserul dvs. Android Google Chrome - Procesul complet

Chrome are o listă de instrumente de management în funcție de preferințele și cerințele utilizatorului. Acesta este cazul setări de permisiuni care sunt setate implicit. Cu toate acestea, puteți afla cum să eliminați permisiunile din browserul dvs. Android Google Chrome printr-un proces complet pe care vi-l arătăm mai jos.

Index()
  1. Ce efecte au permisiunile acordate în browsere pe mobilul tău?
  2. Care sunt pașii pentru a accesa setările avansate ale browserului dvs?
  3. Cum puteți elimina permisiunile unui site web pe mobilul dvs. Android?
  4. Care este procedura pentru a elimina absolut toate permisiunile din Chrome?
  5. Cum puteți modifica permisiunile acordate în browserul dvs. web Android?
  6. Ce pași trebuie să urmați pentru a permite din nou accesul în browserul dvs. Google Chrome?

Ce efecte au permisiunile acordate în browsere pe mobilul tău?

Permisiunile acordate în browsere de pe mobil au o serie de efecte asupra experienței de navigare. În acest fel, puteți accesa rapid anumite site-uri web utilizate frecvent datorită stocării cookie-urilor. De asemenea, poți să-ți partajezi locația, să accesezi notificări, să folosești camera/microfonul sau să redai automat videoclipuri.

Cu toate acestea, este esențial să verificați ce site-uri web conțin conținut rău intenționat, deoarece acestea pot influența negativ securitatea și confidențialitatea dispozitivului dvs mobil. De asemenea, există site-uri cu informații sensibile care nu sunt potrivite pentru minori, așa că este indicat să eliminați unele sau toate permisiunile după caz.

Deși este adevărat că Chrome are setări implicite pentru a îmbunătăți experiența de navigare, trebuie remarcat, de asemenea, că utilizatorii au posibilitatea de a modifica permisiunile site-urilor pentru protejați-vă confidențialitatea. În acest sens, există funcții precum navigarea în siguranță și solicitarea de a nu urmări la accesarea site-urilor web.

Care sunt pașii pentru a accesa setările avansate ale browserului dvs?

Chrome are un meniu foarte complet care vă permite să gestionați browserul ușor și rapid. Dacă trebuie să accesați setări avansate ale browserului dvs trebuie să intri în aplicația Chrome de pe telefonul tău Android și să dai clic pe cele trei puncte care apar în partea dreaptă sus a ecranului. Acesta este meniul browserului.

Atingeți opțiunea „Setări” și glisați degetul pe ecran pentru a vedea opțiunile acesteia. Acolo, veți găsi alternativele pentru a seta „Setări de bază” și mai jos veți vedea „Setări avansate” care include setarea paginii de pornire, accesibilitate, setări de conținut, gestionarea descărcărilor și altele.

Cum puteți elimina permisiunile unui site web pe mobilul dvs. Android?

Există site-uri web care nu sunt de încredere, așa că este indicat să restricționați sau blocați accesul la acestea. Pentru a elimina permisiunile unui site web pe mobilul dvs. Android, deschideți Google Chrome și introduceți adresa URL a site-ului web. Apoi apăsați pictograma de blocare și sub „Setări și site-uri” alegeți „Confidențialitate și securitate” pentru a alege „Șterge permisiunile”.

De asemenea, puteți utiliza un instrument numit „Blocați site-ul” pe care îl puteți găsi în Magazinul Google Play. După ce instalați această aplicație pe mobil, mergeți în partea de jos a ecranului și apăsați pe ‘+’ pentru a elimina permisiunile adăugând o adresă URL. În acest fel, puteți bloca un site web în Google Chrome de pe Android.

Care este procedura pentru a elimina absolut toate permisiunile din Chrome?

Procedura pentru elimina absolut toate permisiunile din Chrome Constă în accesarea browserului web de pe dispozitivul dvs. mobil și apăsarea pictogramei celor trei puncte pe care le veți găsi în partea dreaptă sus a ecranului. Apoi, selectați pictograma de informații și, în final, faceți clic pe opțiunea „Șterge permisiunile”.

Cum puteți modifica permisiunile acordate în browserul dvs. web Android?

Din fericire, poți modifica permisiunile acordate în browserul dvs. web Android. Pentru a face acest lucru, trebuie să intrați în browserul web Google Chrome și să apăsați pictograma cu trei puncte situată în dreapta sus, lângă bara de adrese. În acest meniu, apăsați pe „Setări” și căutați „Setări avansate”.

Apoi, selectați opțiunea „Setări site” și vedeți lista de permisiuni care include activarea cookie-urilor, rularea JavaScript, afișarea de anunțuri, descărcări automate și alte acțiuni relevante pentru browser. Pentru a le modifica, trebuie să faceți clic pe unul și să mutați comutatorul pentru a activa sau dezactivați permisiunea.

Ce pași trebuie să urmați pentru a permite din nou accesul în browserul dvs. Google Chrome?

În cazul în care doriți să permiteți din nou accesul în browserul dvs. Google, intrați în aplicația Google Chrome de pe dispozitivul dvs. Android și accesați site-ul web ales de dvs. Apoi, faceți clic pe lacătul care apare în partea stângă a adresei URL a site-ului și faceți clic pe „Permisiuni”. Selectați permisiunea pe care doriți să o actualizați sau „Resetați permisiunile”.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here