Cum să eliminați sau să puneți filtrul „invizibil” în TikTok? - Editați conținutul

Videoclipurile pe care generatorii sau creatorii de conținut le încarcă sunt pline de un număr mare de filtre și efecte. Aceasta pentru a crea și adăuga caracteristici la videoclipuri. Unul dintre filtrele de trend este cel care generează invizibilitate. Deci în acest text explicăm cum eliminați sau puneți filtrul „invizibil” în interiorul TikTok, astfel încât să puteți pune această caracteristică în conținutul dvs.

Index()
  1. Ce se întâmplă când folosești acest filtru pe TikTok?
  2. Ce puncte ar trebui să știți înainte de a elimina sau a pune filtrul invizibil în această aplicație?
  3. Cum să eliminați filtrul invizibil din TikTok?
    1. Înainte de a începe un videoclip
    2. Pentru a-l elimina dintr-un videoclip existent
  4. Cum să reintroduci acest filtru pe videoclipurile tale TikTok?

Ce se întâmplă când folosești acest filtru pe TikTok?

Filtrul invizibil a câștigat o popularitate imensă în cadrul rețelei de socializare TiKTok într-un interval de timp foarte scurt. Ei bine, această caracteristică face imaginea care apare pe ecran arata transparent. Cu alte cuvinte, multe dintre lucrurile care sunt arătate cu acest tip de efect dispar complet, făcându-le invizibile.

Prin urmare, această caracteristică este o funcție excelentă cu care să faci multe videoclipuri și dinamici distractive. În acest sens, îți poți face adepții ghiciți poziția în care este ascuns un anumit obiect. De asemenea, puteți crea postere care distrag atenția sau îi ajută pe spectatori să ghicească.  În acest fel, poate fi generat conținut nou și interesant pentru a atrage atenția mai multor persoane asupra canalului tău.

Ce puncte ar trebui să știți înainte de a elimina sau a pune filtrul invizibil în această aplicație?

Înainte de a începe să utilizați filtrul invizibil pe contul dvs. TikTok, ar trebui să cunoașteți câteva puncte importante. În primul rând, acesta este un filtru care nu poate fi îndepărtat ușor, deoarece pe lângă faptul că ascunde ceea ce apare pe ecran, pictograma care o activează este și ea ascunsă. Prin urmare, odată ce filtrul este activat, este posibil să nu îl puteți recupera în secțiunea de filtre pentru a-l dezactiva.

În această ordine de idei, unii utilizatori au vrut să facă o glumă pe TikTokers și au spart utilizarea acestui efect. Făcându-l uneori să dispară pentru un timp, făcând imposibilă eliminarea efectului sau a filtrului până când pictograma acestuia apare din nou. Din acest motiv, se recomanda sa ai mare grija in utilizarea lui, iar in cazul in care il folosesti si nu vezi cum sa-l scoti, nu-ti pierde calmul. Ei bine, reapare după un timp, ceea ce nu este remediat, așa că puteți închide aplicația și reveniți pentru a încerca să rezolvați problema.

Acum, pentru a elimina sau a pune efectul invizibil într-un videoclip TikTok, ar trebui să știți că acesta nu este un filtru ca atare. Ei bine, este în secțiunea populară a aplicației, unde puteți plasa și autocolante. De asemenea, această caracteristică trebuie descărcată pentru a o utiliza, ceea ce îl face un efect și nu un filtru.

Cum să eliminați filtrul invizibil din TikTok?

Pentru a găsi acest efect, trebuie să mergeți la secțiunea care spune popular și acolo căutați o pictogramă albastră, care are în centru o silueta unei persoane transparente sau invizibil. Doar apăsând-o, acest filtru/efect este activat în videoclip. Deci acum vă puteți înregistra conținutul și adăuga toate efectele dorite, amintiți-vă să adăugați subtitrări la clip, deoarece este o modalitate bună de a găsi oameni din alte țări pentru a vă vedea videoclipurile.

În același mod, există o altă modalitate de a activa sau dezactiva filtrul invizibil al videoclipului, deoarece aceasta are un declanșator care funcționează ca un activator. Ceea ce trebuie făcut este să ridici palma mâinii și să o aduci în fața ecranului pentru ca filtrul să poată fi activat. De asemenea, dacă doriți să eliminați imaginea invizibilă, ridicați palma înapoi spre ecran și imaginea reală este restabilită.

Înainte de a începe un videoclip

Înainte de a începe realizarea videoclipului, puteți utiliza oricare dintre cele două metode descrise în secțiunea anterioară. Ambele căi au dificultățile lor, pentru că cea de bază, aceea de a căuta icoana, are problema dispariției icoanei. Făcând să fie puțin stresant așteaptă să apară din nou pentru a putea elimina filtrul din videoclip.

Pe de altă parte, metoda palmei poate avea, de asemenea, dificultăți pentru ca aplicația să activeze sau să dezactiveze filtrul. Ei bine, pe multe telefoane, senzorul de declanșare nu este atât de sensibil, așa că poate fi necesar să încercați de mai multe ori până când este detectată mișcare. La unele telefoane acest mod nu este posibil, deoarece nu au declanșatorul care activează senzorul de mișcare.

Pentru a-l elimina dintr-un videoclip existent

Odată ce videoclipul este publicat în platforma TikTok efectele care au fost adăugate la clip nu pot fi eliminate. În Google puteți obține aplicații terțiare sau metode de hacking care pretind că ajută la obținerea acestui rezultat. Cu toate acestea, acestea nu au niciun efect în cadrul acestei rețele de socializare, prin urmare, sunt inutile.

Motivul este că TikTok îmbină toate efectele și filtrele cu conținutul video. Astfel încât nu există nicio modalitate de a separa codul, așa că modalitatea de a elimina filtrul este să eliminați toate videoclipurile din contul dvs. Pentru aceasta, trebuie să vă accesați profilul și să căutați clipul, apoi, în colțul din dreapta, deschideți meniul de opțiuni și selectați opțiunea de ștergere.

Cum să reintroduci acest filtru pe videoclipurile tale TikTok?

Dacă doriți să puneți din nou filtrul de invizibilitate pe alt videoclip TikTok, trebuie să repetați procesul de activare. Deci, trebuie să cauți partea din efecte, în fila care spune popular și acolo căutați silueta albastră transparentă. Amintiți-vă că puteți încerca și să activați filtrul prin intermediul declanșatorului, apropiindu-vă palma de ecran, în special din centru spre cameră.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here