Cum să eliminați sau să dezactivați modul sigur pe Samsung Galaxy

Trebuie să fim suficient de atenți dezactivați modul sigur pe Samsung Galaxy. În multe cazuri ne întrebăm de ce în majoritatea cazurilor Samsung Galaxy este plasat automat în modul sigur?

Cum să eliminați sau să dezactivați modul sigur pe Samsung Galaxy
Vezi acest videoclip pe YouTube

Pentru că atunci intrăm în modul sigur, este momentul în care Android dezactivează temporar absolut toate aplicațiile care au fost instalate pe el, un utilitar pe care îl poți realiza și cu codurile secrete ale Samsung. Din prima clipă telefonul a fost activat, încărcându-se doar pe cele definite de același sistem.

Este acolo când pornește Android și nu puteți avea acces adecvat la WhatsApp, Instagram, precum și Facebook nicio altă aplicație care nu se găsește în sistemul de operare. Într-un anumit fel, ar putea fi văzut ca și cum telefonul ar fi fost repornit cu configurația de fabricație a telefonului mobil menționat.

În acest fel, în special, Android în special se asigură că aceste aplicații sunt activate ca verificate și că în acest fel poți avea încrederea absolută de a nu avea nicio problemă în echipament.

Index()
  1. Ce este modul sigur pe un dispozitiv mobil Samsung Galaxy?
  2. Pas cu pas pentru a continua pe acest computer în modul sigur

Ce este modul sigur pe un dispozitiv mobil Samsung Galaxy?

Modul sigur este a capacitatea oferită de dispozitivele Android și care servesc în special pentru a ne proteja datele. Având grijă să dezactivați Samsung Galaxy și modul sigur. În cazul în care întâlnim probleme care apar de obicei.

Adică totul nu funcționează corect, acest mod sigur nu va ajuta la rezolvarea acestuia.

Dezinstalați acele amenințări pe care le-am descărcat de pe internet, deoarece instalarea sau dezinstalarea acestui mod sigur este o măsură de protecție oferită de dispozitivele Android.

Deoarece ceea ce face este să minimizeze funcțiile dispozitivului la cele mai de bază sarcini, deoarece acest mod nu permite rularea niciunei aplicații. Dincolo de cele incluse în sistemul standard, în modul în care trebuie să rezolvăm acele probleme pe care le putem găsi.

În felul acesta putem dezinstalează acele aplicații pe care altfel nu l-am putea elimina, se poate intampla sa reporneasca si sa acceseze prin surprindere acest safe mode.

Verificând că niciuna dintre aceste aplicații nu este disponibilă, fiind tocmai mobilul nostru pentru a rezolva aceste probleme, întrucât este puțin cunoscut dar foarte util.

În Modul sigur pentru dispozitive mobile Samsung Galaxy, Este una dintre acele funcționalități de care trebuie să ținem cont, deoarece este o metodă de securitate și protecție care poate rezolva multe probleme, multe dintre cazuri se datorează unor lucruri care au fost descărcate de pe Internet.

Pas cu pas pentru a continua pe acest computer în modul sigur

Când respectivul telefon mobil este în modul sigur, funcționează foarte diferit și nu în modul corect în care ar trebui să o facă.

În multe dintre cazurile cu probleme se întâmplă pe butonul de volum, deoarece în multe ocazii este deteriorat, sau în multe cazuri se udă și asta din cauza plasării în modul sigur, deoarece apăsând tasta de volum în jos, când telefonul pornește.

Asta face ca acesta sa fie plasat in safe mode, trebuie sa urmam niste pasi foarte simpli, pentru a putea elimina acest safe mode.

unu.      Primul lucru pe care îl știu ar trebui să verifici butonul de volum in cazul in care se blocheaza, renunta la el cat si in jos pentru a putea fi eliberat.

Două.      Dându-i 'accept' pentru a confirma.

3.      Al treilea lucru de făcut este să repornești telefonul mobil sau să-l stingi, după cum preferi, iar când vezi că pornește telefonul mobil, apăsați butonul de volum sus în acel moment, pentru a elimina modul sigur, din Samsung Galaxy.

Cu o simplă repornire a telefonului, îl puteți scoate din modul sigur, fiind cele mai recente versiuni de Android, care vă permite să reporniți dispozitivul din bara de notificări, fiind glisați în jos din partea de sus a ecranului și astfel putând alege opțiunea corespunzătoare. Aceste opțiuni sunt foarte simple, astfel încât să putem elimina acest mod sigur în cel mai bun mod.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here