Cum să eliminați sau să ștergeți pauzele de secțiune din paginile Word - Pas cu pas

Când trebuie să facem o treabă care merită utilizați un editor de text, căutăm cel mai bun care există și care nu este altul decât cel conceput de Microsoft. Și acesta este inclus în suita de birou Windows Office, în funcție de versiunea sa.

Cum să eliminați sau să eliminați întreruperile de secțiune din paginile Word - pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Vă poate oferi funcții foarte versatile și ușor de utilizat, dar chiar și așa, poate prezenta anumite complicații pentru utilizator prin faptul că nu înțelege cum să-l folosească. Tocmai din acest motiv, mai jos vă vom spune pașii de urmat eliminați sau eliminați pauzele de secțiune din paginile Word.

Microsoft Word este o aplicație cu care crearea documentelor poate fi o sarcină dificilă dacă nu știm să folosim diferitele opțiuni din meniul de instrumente. Dar este asta totul devine și mai complicat dacă nu știm pentru ce sunt aceste opțiuni. Și, prin urmare, am vrut să vă oferim acest tutorial, astfel încât să puteți învăța cum să eliminați întreruperile de secțiune de pe pagini.

Aceasta poate fi una dintre dificultățile pe care le puteți întâlni foarte des, atunci când copiați informații dintr-o sursă și le lipiți în document. Creând astfel o cantitate mare de pauze de secțiune pe pagini și solicitați formatul original. Pe care îl putem elimina manual fără probleme majore.

Dar dacă vorbim despre un document care conține un număr mare de pagini, această procedură manuală poate fi lungă și plictisitoare. Prin urmare, vă vom arăta o modalitate mai rapidă și mai practică eliminați întreruperile de secțiune de pe paginile cu cuvinte.

Index()
  1. Cum să eliminați automat întreruperile de secțiune de pagină
  2. Pași pentru a elimina rupturile de secțiune din Word

Cum să eliminați automat întreruperile de secțiune de pagină

În meniul de sus, Word folosește o mare varietate de instrumente care vă vor permite să aplicați diferite caracteristici documentului dvs. Cu care se va putea include imagini, schimbare formatul fontului, paragraful, stilurile etc. Dar puteți introduce și fișiere audio în document, acest program de editare de fișiere de la Microsoft este atât de versatil.

Prin urmare, așa cum am menționat deja, pentru a utiliza Word, trebuie să știi cum să folosești fiecare instrument pe care ți-l oferă editorul. Prin urmare, în acest articol vă vom spune ce filă să utilizați și cum, astfel încât să o puteți aplica în document. Așa că vă sugerăm să urmați pașii de mai jos la literă eliminați întreruperile de secțiune de pagină.

Pași pentru a elimina rupturile de secțiune din Word

Iată o modalitate excelentă de a eliminați întreruperile de secțiune, dar îl puteți folosi și pentru a elimina întreruperile de pagină, rând sau coloană. Deci, să nu mai pierdem timpul și să începem, în primul rând ar trebui să mergeți la meniul de sus și să selectați fila de pornire pentru a afișa toate opțiunile pe care le conține.

Și mergem în dreapta acestei bare de instrumente și vom localiza „Editarea” și apoi trebuie să facem clic pe opțiunea „Căutare” și apoi să selectăm „Căutare avansată”. Această acțiune va afișa caseta Găsiți și înlocuiți. Acum vom face clic pe fila „Înlocuire” și vom derula în jos pentru a face clic pe opțiunea „Mai multe”.

Această acțiune va afișa mai multe opțiuni și în cazul nostru vom merge în partea de jos a acestei ferestre pentru a alege făcând clic pe butonul „Special”. Vor fi afișate mai multe opțiuni și aici vom alege opțiunea pe care dorim să o eliminăm din documentul nostru. În cazul nostru vom selecta opțiunea pauză de secțiune.

Simbolul care reprezintă opțiunea aleasă va fi afișat în câmpul „Înlocuiește cu”. Următorul pas este să faceți clic pe opțiunea „Înlocuiește tot” și gata, acest format va fi aplicat documentului nostru și pauză de secțiune va fi eliminată.

Și astfel, în acest mod foarte simplu, ați aplicat documentului o funcție care va elimina automat pauzele de secțiune de pe paginile Word. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here