Cum să eliminați sau să eliminați blocarea sau restricția de pe Facebook pentru a publica

Pe Facebook puteți face publicații pe care în unele cazuri vrem să le păstrăm restricționate. De aceea, prin acest articol vei învăța cum eliminați toate restricțiile de securitate că ați configurat parcul îl puteți republica.

Facebook este o aplicație în care poți socializa într-un mod practic cu alte persoane și să le arăți eforturile tale și tot ceea ce faci zilnic. Poate sa adăugați și faceți publice fotografiilevideoclipurile și videoclipurile pe care le doriți, astfel încât aceștia să poată afla mult mai multe despre dvs.

Cum să eliminați sau să eliminați blocarea sau restricția de pe Facebook pentru a posta
Vezi acest videoclip pe YouTube

Prin această aplicație distractivă, vei putea elimina orice restricție oricând vrei și vei putea continua să te bucuri de noile actualizări pe care le ai pentru toți prietenii tăi.

Astfel, puteți găsi un echilibru între ceea ce doriți să vedeți și ceea ce nu doriți pe cronologia dvs. Y menține intimitatea atunci când distribuiți prietenilor etichete pe care nu doriți să le vadă persoanele din afara Facebook-ului dvs.

Index()
  1. Cum să eliminați blocarea sau restricția de a posta pe Facebook
    1. Restricționează postările pe care le pot vedea prietenii mei pe Facebook
  2. Cum să limitați audiența postărilor anterioare pe Facebook

Cum să eliminați blocarea sau restricția de a posta pe Facebook

Dacă ți s-a întâmplat o situație incomodă în care ai fost nevoit să restricționezi toate publicațiile de pe Facebook, poți să-ți moderezi politici de confidențialitate după cum urmează:

Poți să blochezi oamenii pe care îi consideri o amenințare și să te gândești că pot adăuga conținut nepotrivit biografiei tale, astfel încât restul prietenilor tăi să nu aibă nicio problemă împărtășesc experiențele lor cu tine.

De asemenea, puteți configura alte opții; astfel încât toate postările în care ați fost etichetat să nu apară direct pe cronologia dvs. fără a vă examina mai întâi.

Sunt și alte cazuri în care Facebook este cel care îți restricționează Facebook astfel încât să nu poți face nicio publicație și să poți apărea automat ca blocat. Acest lucru nu ar trebui să vă provoace stres, deoarece va dura doar câteva ore pentru a vă restabili contul personal de Facebook.

Nu trebuie să plasați pe Facebook anumite conținuturi neadecvate care afectează lucruri negative sau fără conținut violent deoarece acest lucru vă poate determina să vi se restricționeze să postezi din nou și data viitoare s-ar putea să fii interzis pentru totdeauna.

Trebuie să ținem cont, ca oameni, că toate lucrurile pe care nu le facem bine ne pot aduce anumite consecințe nefavorabile pentru imaginea noastră în fața altora.

De aceea este necesar ca daca ai cont de Facebook si vrei utilizarea pentru conținut publicitar; sau să-l folosească indiferent într-un singur scop personal.

Va trebui să ții cont de conținutul pe care îl vei expune pentru a nu fi rănit, iar cercul tău social în loc să se extindă începe să scadă. Mai ales dacă lucrezi prin Facebook și ai nevoie ca prietenii și urmăritorii tăi să posteze constant și să aprecieze tot ce postezi.

Restricționează postările pe care le pot vedea prietenii mei pe Facebook

Puteți modifica unele alternative din zona de sus spre partea dreaptă și alegeți setări și confidențialitate apoi în setări, apoi introduceți 'confidențialitate'

În seria de întrebări care vor apărea, trebuie să mergi unde scrie Vrei să limitezi destinatarii publicațiilor pe care le-ai distribuit prietenilor prietenilor tăi sau pe care le-ai făcut publice?? si alege 'limitați audiența tuturor postărilor anterioare'.

Cum să limitați audiența postărilor anterioare pe Facebook

Puteți decide cine poate vedea sau nu publicațiile pe care le-ați făcut anterior prin intermediul limitarea audienței; și puteți face acest lucru apăsând pe fotografia de profil care se află în partea de sus în partea stângă.

Vizualizați în partea de jos a biografiei dumneavoastră orice publicație pe care doriți să o configurați și în selecția publică în apropierea datei și orei la care a fost confirmată publicația.

Apoi veți vedea câteva opțiuni care spun (Public, Prieteni, Doar eu) că selectați una dintre acele alternative; și în acest fel grupul de Prieteni ai Facebook-ului tău va fi limitat la care nu vrei ca publicațiile tale să fie vizibile.

Toate acestea le permit oamenilor să aibă un control mai mare asupra tuturor acelor publicații sau informații pe care nu doresc să fie văzute de oameni din afara acestora profilul tau de facebook întrucât etichetele la care vă pot include, pot să nu se încadreze în cerințele aprobate de condițiile Facebook.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here