Cum să eliminați reclamele la începutul Android TV - Personalizați-vă ecranul

Preluați controlul hardware al televizorului dvs., apăsați butoanele după cum este necesar, până ajungeți la ordinalul 'Setări', care are o cifră 'Nut'. Odată ajuns în selecțiile prezente, mergeți la cea care spune „Dispozitiv”, așteptați câteva secunde, până la acces la domeniile 'Preferințe' și 'Informații', unul urmat de celălalt. Acum este timpul să introduceți „Informații legale” și apoi să dezactivați personalizările și „Anunțuri”. Se termină când intri în „TV Google”, pentru a te bucura de știrile sale. 

Index()
  1. Care sunt pașii pentru a dezactiva reclamele personalizate pe Android TV?
  2. Ce ar trebui făcut pentru a reseta personalizarea reclamelor pe Android TV??
  3. Care este cea mai bună aplicație pentru a bloca reclamele pe Android TV?
  4. Cum să blocați manual reclamele Android TV?
  5. Cum să eliminați reclamele YouTube de pe un televizor Android?

Care sunt pașii pentru a dezactiva reclamele personalizate pe Android TV?

Pașii exacti includ accesul direct la controler sau hardware și localizarea butoanelor de defilare acolo, deși unele controlere vin cu un buton „Setări” direct. Dacă este cazul, scufundați-l, în selectoarele digitale actuale, derulați la locul numit „Dispozitive” alegeți acel ordinal și așteptați câteva secunde. 

În caseta prezentă, atingeți selectați din hardware-ul „Accesoriu” (control) în „Preferințe”, urmat de „Informații”. Este timpul să aluneci între celelalte opțiuni, când ajungeți la secțiunea „Informații legale” (selecteaza-l). Vizualizați secțiunea „Anunțuri” pentru a o introduce, asigurați-vă că caseta de selectare „Anunțuri personalizate” sau căsuța de selectare este dezactivată. Faceți bine procesul de configurare a „TV Android”, astfel încât sistemul dumneavoastră să funcționeze perfect. 

Ce ar trebui făcut pentru a reseta personalizarea reclamelor pe Android TV??

Procesul implică din nou accesul complet la hardware-ul „Control” sau la accesoriul de control, butoanele trebuie să fie clar identificate. Cu ele, accesați secțiunea „Setări”, apăsați această secțiune pentru a o deschide. odată ajuns în acel loc, continuați căutarea „Dispozitiv”, pentru a-l selecta imediat, urmat de care trebuie să efectuați o atingere pentru a alege „Preferințe”. 

Continuați cu ordinalul 'Informații', urmat de 'Informații legale', așteptați un moment, între selecții, trebuie să găsiți și apăsați chiar deasupra „Anunțuri”. Ca ultim pas, selectați zona numită „Schimbați ID-ul de publicitate”, alegeți profilul dorit, salvați pentru a finaliza și gata. Îndepărtați orice îndoială când căutați „Chrome Google” de la ”TV Google”. 

Care este cea mai bună aplicație pentru a bloca reclamele pe Android TV?

Deși este greu de crezut, cel mai bun este 'Chrome' de la 'Google', acest instrument a fost actualizat, până la atingerea scopului de a nu permite reclame enervante, care vă invadează procesul de navigare. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți noua funcție, accesați centrul „Aplicații” de pe dispozitivul actual, găsiți „Chrome” și apăsați butonul digital pentru a „Actualizați”. 

Odată cufundat în browser, alegeți butonul cu cele trei linii orizontale, localizați și selectați 'Setări', urmat de ordinalul 'Setări pentru site-uri'. Așteptați ca celelalte ordinale să fie afișate, pasul următor implică marcați zona pe care scrie „activați”. Acum reveniți la panou pentru a naviga și intrați pe orice site, pentru a testa dacă serviciul funcționează.

Cum să blocați manual reclamele Android TV?

Procesul este relativ, dacă utilizați un blocator „Aplicație”, trebuie să îl accesați și să activați selecția „Blocați reclame”, dar dacă vrei să o faci din sistem, trebuie să mutați comenzile la „Setări”. Din acele domenii 'Dispozitiv', intrați și faceți o selecție în 'Preferințe', butonul virtual 'Informații' va deveni evident pentru ca dvs. să alegeți. 

Următorul pas are de-a face cu includerea dvs. în secțiunea următoare, îl găsiți sub numele de 'Informații legale'. Rulați intrarea în selectorul „Anunțuri”, apoi selectați în „Anunțuri personalizate”, acolo dezactivezi tot felul de reclame enervante. De asemenea, puteți face acest lucru cu anumite adrese de pagină, puteți lipi acolo „URL-ul” enervant și voila.

Cum să eliminați reclamele YouTube de pe un televizor Android?

Intra in aplicatia care are forma de 'Nut', adica 'Settings', odata in acele sectiuni, mergi la 'Configurare generala', continuați alegând secțiunea „Rețele” și „Starile rețelei”. În conexiunea curentă, ar trebui să introduceți ordinalul sub pseudonimul 'Setări în IP', în 'Setări DNS', schimbați ordinalul de la 'Primire' la 'Introduceți manual'.

Localizați selectorul 'Server DNS' și unde se află 'Adresa IP', tastați următorul '176.103.130.130'. Confirmați modificarea făcută, apăsați unde scrie 'Accept', a venit inapoi la locațiile anterioare când apăsați butonul „Înapoi”. Accesați serviciul „YouTube” în fundal sau, așa cum faceți întotdeauna, și încercați să vizionați orice tip de videoclip, acolo veți confirma dacă totul a meritat. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here