Cum să eliminați gruparea de file din Google Chrome? - iOS și Android

Puteți naviga dinamic dacă aveți mai multe file deschise în Google Chrome, fiecare dintre ele având funcția de a le trage, separa sau ancora unde doriți. Dar dacă știți ce sunt steagurile Chrome și cum să le activați, puteți eliminați gruparea de file.

Procedând astfel, vei putea naviga între paginile tale deschise, în același mod în care aplicațiile funcționează în fundal, indiferent dacă este pe Android sau iOS. Adică, că filele nu vor fi toate pe pagina principală a Google Chrome, acum doar unul este afișat, iar la minimizarea celorlalte sunt afișate, această metodă de personalizare este decizia fiecărui utilizator.

Index()
 1. Cum să vă organizați filele browserului Chrome?
 2. Cum să preveniți ordonarea cronologică a filelor din browser?
 3. Cum să dezactivați gruparea filelor Google Chrome?
  1. Folosiți steaguri Chrome
 4. Cum să activați panoul de dezvoltatori ascuns al Google Chrome pe mobil?
 5. Care este modalitatea de a reveni la vechiul design al Google Chrome?

Cum să vă organizați filele browserului Chrome?

Există mai multe moduri de a organizați filele în google chrome, cel mai obișnuit este să creezi un grup în Chrome și să adaugi paginile pe care le vrei, în acest fel este mai rapid să le accesezi. La fel ai mai multe variante de organizare, printre care avem:

 1. Ținând apăsată o filă, o puteți trage pentru a-și schimba locația și a o aranja unde doriți.
 2. Dacă faceți clic dreapta pe o filă, puteți alege opțiunea de a o remedia în stânga, aceasta va afișa doar pictograma ocupând mai puțin spațiu pe bară.
 3. Cu clic dreapta facem clic pe fila fixată și veți observa opțiunea „Nu fixați” pentru a anula modificarea.
 4. Puteți muta o filă într-o altă fereastră cu clic dreapta al mouse-ului utilizând opțiunea „Mutați fila în fereastră nouă”.

Cum să preveniți ordonarea cronologică a filelor din browser?

Există o mulțime de oameni cărora le place să mențină paginile Chrome întotdeauna deschise, dar dacă folosesc gruparea paginilor, atunci se creează multă dezordine, deoarece pot naviga pe web căutând informații și prețuri despre criptomonede, dar dacă aveți file deschise cu alte teme la fel sunt grupate în aceeași casetă de căutare.

Cea mai bună metodă ca browserul să nu ordoneze cronologic paginile este eliminarea grupării, În acest fel, pe lângă împiedicarea comenzii automate, utilizatorul le va putea acomoda după preferință, bineînțeles că acest lucru este valabil și pentru dispozitivele Android și iOS.

Cum să dezactivați gruparea filelor Google Chrome?

Pentru a dezactiva gruparea filelor Google Chrome, un utilizator trebuie să activeze steaguri. În acest meniu veți găsi setări de grupare a filelor, și astfel să le îndepărtezi. Pentru a face acest lucru trebuie:

Folosiți steaguri Chrome

Ar trebui să știi că recurgerea la steagurile Google Chrome implică riscul său, Deoarece aceste opțiuni sunt la nivelul dezvoltatorului, dacă se întâmplă să le modificați pe unele fără știrea dvs., este posibil să întâmpinați multe erori când utilizați acest meniu. De asemenea, pentru a dezactiva gruparea de file, trebuie doar să:

 1. Deschideți browserul Google Chrome și tastați 'chrome://flags' în bara de căutare și apăsați pe Enter.
 2. Găsiți opțiunea „grupuri de file” și schimbați „Implicit” în „Dezactivare”.
 3. Căutăm opțiunea „Aspect grilă de file” și schimbăm „Implicit” în „Dezactivare”.
 4. Atingem „Relansare” pentru a aplica modificările.
 5. Așteptați să repornească Google Chrome și gata.

Este foarte important să știm că dacă în cazul în care nu puteți vedea aceste opțiuni, Trebuie doar să localizați ‘Anexpirați temporar steaguri M90’ și să schimbați ‘Default’ în ‘Enabled’, în acest fel sunt afișate opțiunile de care vom avea nevoie.

Cum să activați panoul de dezvoltatori ascuns al Google Chrome pe mobil?

Fiecare telefon mobil are un opțiune de dezvoltator care rămâne ascunsă, tot ce trebuie să faci este să apeși mai multe pe numărul de build și se vor activa opțiunile de dezvoltare, același lucru se întâmplă și cu Google Chrome, pentru a activa acest panou ascuns tot ce trebuie să faci este:

 1. Deschide-ți browserul Google Chrome pe telefonul mobil, nu contează dacă folosești sistemul Android sau iOS, aplicația este foarte asemănătoare.
 2. Faceți clic pe cele trei puncte de sus din dreapta și introduceți opțiunea „Setări”.
 3. Atingeți ultima opțiune pe cea care spune „Despre Chrome”.
 4. În opțiunea „Versiune aplicație” trebuie să apăsați de mai multe ori. (Apăsați rapid de 7 ori).
 5. Este afișat un pop-up cu numărul de ori.
 6. Când se afișează opțiunea că sunteți deja dezvoltator, finalizați procesul.

La terminat procesul, puteți intra în setările Chrome și veți găsi opțiunea „Opțiuni pentru dezvoltatori” la accesarea acestuia, faceți clic pe 'Tracing' și veți putea accesa un număr mare de opțiuni pentru dezvoltatori, acestea afectând filele inclusiv pe cele active în modul incognito.

Care este modalitatea de a reveni la vechiul design al Google Chrome?

Aceeași metodă ca la gruparea și comandarea filelor în Google Chrome, vechiul design poate fi returnat. Adică, folosind opțiunile steagurilor, în ele este atribuit designul implicit, pe care îl putem elimina, pentru a schimba aspectul. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

 1. Deschideți browserul Google Chrome și tastați 'chrome://flags' în bara de căutare și apăsați pe Enter.
 2. Localizăm opțiunea „Design material în partea de sus a browserului”.
 3. Schimbăm opțiunea „Implicit” în opțiunea „Fără material”.
 4. Faceți clic pe „Reporniți acum” și ați terminat.

Un fapt important pe care ar trebui să-l știi este că poți reutilizați noua versiune oricând doriți, pentru a o face trebuie doar să te întorci la opțiunea anterioară sau chiar dacă ai pus 'Material', va avea și același efect ca și implicit.

La fel, dacă aveți probleme eliminați gruparea de file din Google Chrome pe iOS sau Android, nu ezitați să consultați suportul tehnic Google, pentru a rezolva orice tip de eroare legată de file și designul acestei aplicații.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here