Cum să eliminați pictograma bonus care apare pe TikTok? - Elimina anunțurile

De ceva vreme în aplicația TikTok a început să apară în partea de sus o pictogramă a unor monede. Această pictogramă este pictograma bonus TikTok care oferă noi oportunități monetare pentru TikTokers. Cu toate acestea, multor oameni nu le place această imagine și doresc să știe cum să o elimine. Deci, acest articol vă va explica Cum să eliminați pictograma bonus care apare pe TikTok pe lângă operarea acestei noi caracteristici.

Index()
  1. Care este funcția pe care o are Bonusul Tiktok pentru utilizatori?
  2. De ce simbolul bonus TikTok nu apare pe ecranul tău??
  3. Cum să eliminați ușor pictograma bonus pentru TikTok?
  4. Ce să faci dacă simbolul bonus de pe TikTok nu dispare?

Care este funcția pe care o are Bonusul Tiktok pentru utilizatori?

Bonusul TikTok este un instrument oferit de această platformă pentru a putea genera bani doar trimițând invitații prietenilor tăi. În această ordine de idei, acestea ar trebui trimise Invitații de înscriere TikTok persoanelor care nu au descărcat niciodată aplicația sau nu și-au creat un cont în cadrul platformei. Cu fiecare persoană care se înscrie, acumulezi bonusuri TikTok, sau ceea ce este la fel cu monede pe care ulterior le poți converti în bani virtuali într-un cont PayPal.

  • Pentru a genera aceste invitații, accesați contul personal TikTok și căutați locul în care se află simbolul monedelor bonus TikTok.
  • După aceea, faceți clic pe aceste monede pentru a face invitații la această aplicație.
  • În acest moment, aplicația va genera o cerere de confirmare pentru a verifica dacă îndepliniți cerințele privind vârsta majoratului.
  • În urma confirmării, trebuie selectat butonul de invitație și acolo se vor genera un cod și un link.
  • Apoi, trebuie să decideți prin ce mijloace sau rețele doriți să distribuiți această invitație, în final, trebuie să faceți clic pe trimite pentru ca invitațiile să fie generate.

Dacă sunteți interesat să continuați această procedură, puteți introduceți monedele și monitorizează creșterea monedelor tale, în cazul în care oamenii acceptă invitația ta. Pentru fiecare persoană care vă introduce linkul și se înregistrează pe TikTok, vor fi generați 6 euro care se vor acumula în contul dvs.

Dacă intri în bonus TikTok, vei vedea mai jos butonul unde este generată invitația, caseta care marchează punctele sau monedele. Sub această casetă există un buton care spune retrage, care este folosit atunci când doriți să vă convertiți punctele în bani Paypal. Puteți retrage bani pe măsură ce sunt generați sau puteți acumula o sumă mare și apoi să îi retrageți de pe platformă.

De ce simbolul bonus TikTok nu apare pe ecranul tău??

Funcția de bonus TikTok este o caracteristică care este comercializată, adică generează bani. Prin urmare, nu este o funcție pentru tot publicul. În acest sens, doar persoanele majore o vor putea vedea în conturile lor, este sa zicem cu peste 18 ani. Deci, dacă aveți un cont care reflectă că vârsta dvs. este mai mică decât această limită, nu veți găsi această pictogramă.

La fel, fiind o funcție mai mult sau mai puțin recentă, aceasta nu a ajuns în toate ţările lumii. Astfel, vor exista țări în care aplicația TikTok va fi afișată în mod obișnuit fără nicio pictogramă nouă pe ecran. În Spania și mai multe țări din America Latină, această funcție este deja disponibilă, prin urmare, în aceste regiuni este deja afișat simbolul monedei bonus TikTok, precum și insigna albastră de verificare.

Cum să eliminați ușor pictograma bonus pentru TikTok?

Acum, dacă nu doriți să faceți bani în acest fel sau nu doriți să trimiteți invitații, puteți elimina sau șterge pictograma monedelor. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă introduceți contul pe această rețea socială și să vă localizați pe ecranul principal al profilului dvs locație bonus tiktok. Care se află în secțiunea din stânga sus.

Odată ce ați localizat monedele, trebuie să apăsați cu atenție un X care se află lângă acest simbol. Procesul poate fi dificil deoarecesa equis este cam mic, asa ca va trebui sa incerci de mai multe ori.  Prin apăsare, monedele vor dispărea și puteți continua să căutați și să vizionați orice videoclip din cadrul platformei.

Ce să faci dacă simbolul bonus de pe TikTok nu dispare?

Ar trebui să știți că aceasta este o soluție temporară, deoarece monedele sau simbolul care deschide bonusul TikTok nu sunt șterse pentru totdeauna. În această ordine de idei, când închideți aplicația și apoi reintroduceți contul, această imagine va apărea din nou.  Prin urmare, trebuie să repetați procesul de ștergere a monedelor de fiecare dată când vă deschideți contul TikTok.

În cazul în care simbolul bonus TikTok nu dispare, puteți încerca două proceduri. Primul este reincarca Pagina, ce puteți face prin actualizarea contului dvs. de conectare. La fel, există posibilitatea de a închide aplicația și de a reintra astfel încât informațiile să fie actualizate.

Cealaltă modalitate necesită deschiderea bonusului TikTok și încercarea de a genera codul de invitație altor persoane. Acest lucru se face doar făcând clic pe monede și se va deschide o casetă, efectuați procesul ca și cum ați fi interesat de această funcție. Dar, în ultimul moment, în loc să trimită codul, cutia ar trebui să fie închisă.  Încă o dată, asta ar trebui să încerci să dai clic pe x a colțului care permite închiderea opțiunii de a genera bani.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here