Cum să eliminați sunetul din videoclipuri înainte de a posta? - Retele sociale

Distribuirea unui videoclip sau a unei povești pe rețelele de socializare este foarte comună, dar de multe ori am întâlnit videoclipuri care conțin audio nu este plăcut și asta poate fi chiar enervant de auzit, din acest motiv este că cel mai recomandat atunci când partajați conținut pe platformele dvs. preferate, asigurați-vă că audio nu vă deranjează urmăritorii și, dacă da, cea mai bună opțiune este să îl ștergeți și să adăugați câteva text sau autocolant pe el, pentru a spune ce vrem cu acel fișier multimedia.

Dacă acesta a fost cazul tău la un moment dat, dar nu știi cum să elimini audio din videoclipuri înainte de a le distribui pe rețelele de socializare, nu-ți face griji, procedura este destul de simplă, pentru asta trebuie doar să descoperi cum pentru a elimina sunetul din platforma pe care doriți să partajați videoclipul, întrucât fiecare rețea socială are metoda sa independentă, O altă alternativă pe care o puteți folosi este să ajustați sunetul unui videoclip înainte de a-l partaja pe rețelele dvs. de socializare.

Index()
 1. Ce trebuie să faceți pentru ca zgomotele de fundal ale videoclipurilor dvs. să nu fie auzite?
 2. Care sunt elementele de care ar trebui să țineți cont înainte de a elimina sunetul dintr-un videoclip?
 3. Cum să dezactivați sunetul videoclipurilor înainte de a le încărca pe rețelele sociale?
  1. Eliminați sunetul dintr-un videoclip de pe Facebook.
  2. Ștergeți sunetul unui videoclip de pe WhatsApp.
 4. Ce instrumente să folosiți pentru a elimina sunetul din videoclipurile dvs?
  1. de pe instagram
  2. În aplicațiile de la terți

  Ce trebuie să faceți pentru ca zgomotele de fundal ale videoclipurilor dvs. să nu fie auzite?

  Dacă doriți să partajați un videoclip folosind o rețea de socializare, dar doriți ca videoclipul să fie perfect, adică nu auziți niciun zgomot de fundal sau pur și simplu nu vă place sunetul acelui videoclip, soluția este foarte simplă , deoarece dacă este un videoclip pre-înregistrat, poți eliminați sunetul direct din aceeași aplicație.

  Un alt mod este că regla audio video astfel încât să se audă doar ceea ce îți dorești, acum dacă este un videoclip pe care urmează să-l creezi atunci trebuie să te asiguri că atunci când îl înregistrezi nu există zgomote ciudate în jurul tău dacă este posibil și conținutul videoclipului vă permite, puteți înregistra într-un loc tăcut în care nimic nu-ți tulbură creația.

  Care sunt elementele de care ar trebui să țineți cont înainte de a elimina sunetul dintr-un videoclip?

  Elementele pe care trebuie să le luați în considerare atunci când eliminați audio dintr-un videoclip, este că în momentul publicării va fi complet un fișier fără sunet, Din acest motiv, dacă nu există nimic care să explice ce vrei să spui cu acel videoclip, nu vei putea primi mesajul pe care vrei să-l dai cu acea publicație.

  De aceea este important să luați în considerare conținutul videoclipului din care doriți să eliminați audio, deoarece dacă este un dialog, acest lucru nu poate fi înțeles cum ar trebui să fie, deoarece urmăritorii tăi nu vor putea înțelege ce se spune în videoclip.

  Cum să dezactivați sunetul videoclipurilor înainte de a le încărca pe rețelele sociale?

  Pentru a elimina sunetul dintr-un videoclip fără programe externe înainte de a-l partaja pe rețelele sociale, va depinde de platforma pe care doriți să îl încărcați, rețineți că fiecare are propriul mod de a face acest lucru și acesta variază în funcție de aplicație.

  Eliminați sunetul dintr-un videoclip de pe Facebook.

  În cazul platformei Facebook nu este posibil să dezactivați sunetul din aceeași aplicație, din acest motiv este important ca înainte de a o încărca pe Facebook și pe videoclip să aveți sunetul sunet, deoarece această aplicație nu are instrumentele necesare pentru a face acest lucru.

  Ștergeți sunetul unui videoclip de pe WhatsApp.

  În WhatsApp puteți elimina sunetul dintr-un videoclip doar prin timpul să-l împărtășești în statul tău, Este foarte simplu, pentru asta trebuie doar să:

  • Conectați-vă la WhatsApp.
  • Selectați videoclipul pe care doriți să-l partajați în starea dvs.
  • Chiar sub bara de timp video, veți vedea o pictogramă difuzor.
  • Pentru a dezactiva sunetul videoclipului, trebuie doar să faceți clic pe el, veți ști că audio a fost dezactivat deoarece pictograma va fi străpuns de un slahs și gata odată ce videoclipul este distribuit, cealaltă persoană îl poate vedea fără sunet.

  Acum, este important să rețineți că WhatsApp nu vă permite să dezactivați sunetul unui videoclip atunci când îl partajați printr-un chat, în acest caz, sunetul trebuie deja dezactivat înainte de a fi trimis.

  Ce instrumente să folosiți pentru a elimina sunetul din videoclipurile dvs?

  Există o aplicație care vă permite să dezactivați sunetul unui videoclip chiar înainte de a-l partaja în povestea dvs. sau în Feed, este platforma Instagram, deja că ea are instrumentele necesar pentru a face acest lucru, o altă alternativă este să apelați la aplicații externe care sunt și ele de mare ajutor.

  de pe instagram

  Pentru a elimina sunetul dintr-un videoclip prin aplicația Instagram este foarte simplu, pentru asta trebuie doar să:

  • Conectați-vă la contul dvs. de Instagram.
  • Selectați secțiunea pentru a încărca publicații noi, aceasta este identificată cu simbolul '+', care se află în partea dreaptă sus a ecranului.
  • Acolo puteți selecta videoclipul sau îl puteți crea direct din aplicație.
  • Apoi trebuie doar să faceți clic pe săgeata albastră care se află în colțul din dreapta sus.
  • Următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să faceți clic pe pictograma difuzor, care se află în partea de sus a ecranului.

  Odată ce pictograma difuzorului este selectată, puteți finaliza încărcarea videoclipului așa cum o faceți întotdeauna, cu diferența că acesta nu va avea audio, Dacă aveți întrebări, puteți consulta suportul tehnic al Instagram și de acolo să vă clarificați toate îndoielile.

  În aplicațiile de la terți

  O altă alternativă pentru a elimina sunetul din videoclipurile tale înainte de a le partaja pe rețelele sociale, este să recurgeți la o aplicație externă, În acest fel puteți partaja videoclipurile fără audio prin Facebook sau printr-un chat WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații pentru a elimina sunetul din videoclipuri este Capcut, deoarece este gratuit și are toate instrumentele de editare de care aveți nevoie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here