Cum pot să văd aprecierile și meciurile mele din trecut Bumble - Este posibil?

Este important să aflați cum puteți vedea aprecieri sau potriviri în aplicația Bumble. Ei bine, în prezent există un număr imens de aplicații axate pe întâlnirea cuplurilor sau conversații cu prietenii. Fiecare dintre ele acționează într-un mod diferit și are propriile instrumente și categorii.

Cum îmi pot vedea aprecierile Bumble și meciurile anterioare - Este posibil?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Acesta este cazul lui Bumble, care se concentrează pe dă putere sexului feminin și vă oferă o putere mai mare de decizie. Ei bine, femeile sunt cele care decid dacă să înceapă să discute sau nu atunci când există un meci. Din aceste motive, a fi conștient de fiecare like și potrivire este de o importanță vitală în această aplicație.

Index()
  1. Cum funcționează instrumentul digital Bumble?
  2. Ce trebuie să știu despre Bumble înainte de a crea un cont??
  3. Poți să te întorci dacă am trecut la stânga și am vrut să fac la dreapta?
  4. Unde pot vedea toate meciurile mele Bumble??
  5. Cum pot spune dacă un profil Bumble este activ?
  6. Ce pot face dacă nu găsesc un partener pe Bumble??

Cum funcționează instrumentul digital Bumble?

Bumble este un instrument folosit interacționează cu alte persoane și își face noi prieteni. În acest sens, crearea unui cont pe Bumble este ca și cum te-ai conectat la meetme. Dar funcționează puțin diferit față de celelalte. De exemplu, atunci când creați un cont pe Bumble, există acces la trei categorii diferite.

Una dintre ele este cea care seamănă cu toate celelalte aplicații pentru că este partea în care cauta cupluri. Această parte este locul în care cauți să te potrivești cu alte persoane pentru a începe să te întâlnești în întâlnirile programate. În continuare, este secțiunea care servește la găsirea de noi prieteni, care este locul în care oamenii caută doar pentru a socializa.

În cele din urmă, există o parte care servește extinde contactele profesionale. Această categorie este axată pentru ca companiile sau afacerile să găsească sponsori în cadrul platformei Bumble.

Când reușești să faci o potrivire între două persoane, femeia este cea care deține controlul și ia decizia începe conversația. Prin urmare, femeile vor avea doar 24 în conturile lor respective pentru a începe să discute. După ce au trecut aceste ore fără să fi pornit, băiatul este scos din chat deoarece aplicația detectează că nu există niciun interes din partea femeii.

Ce poate face omul în aceste cazuri este utilizați funcția de plată pentru a prelungi timpul de expirare. Tot prin aceasta metoda poti pune chat-ul inapoi in lista fetei cand acesta a disparut deja. Acest lucru se face dacă interesul față de persoană este real.

Ce trebuie să știu despre Bumble înainte de a crea un cont??

Unul dintre lucrurile pe care ar trebui să le știți este că Bumble este una dintre cele mai bune aplicații pentru a găsi prieteni și parteneri. Cu toate acestea, Bumble are un concept special în comparație cu alte aplicații de întâlniri și matchmaking. Și asta este Bumble se bazează pe un concept aplicat feminismului.

Ei bine, în această aplicație numai femeile pot începe conversații cu alti oameni. Deoarece această aplicație a fost creată cu viziunea de a preveni hărțuirea femeilor sau de a primi conversații nedorite. Dimpotrivă, femeile sunt cele care au puterea și decizia de a începe să vorbească cu un bărbat pentru a face o întâlnire.

Poți să te întorci dacă am trecut la stânga și am vrut să fac la dreapta?

Când glisați spre stânga pe Bumble, are același sens ca și glisați pe Tinder. În acest sens, la dreapta este eliminarea unui meci, în timp ce dacă este dat din stânga este pentru că o conversație este acceptată sau se potriveste.

Deci, dacă în loc să ștergeți sau să respingeți o întâlnire, începutul unei conversații a fost acceptat din greșeală, trebuie să știți că o puteți șterge. În acest sens, după ce a făcut meciul, Bumble oferă opțiunea de a întoarce chat-ul cu o săgeată. Acesta poate fi găsit într-un colț din partea de sus a ecranului.

În acest fel, votul care s-a făcut pentru finalizarea meciului este anulat automat. Se poate face și prin apăsarea unui X mare care apare și atunci când ecranul a fost glisat spre stânga.

Unde pot vedea toate meciurile mele Bumble??

Chibriturile sunt de la Bumble ele funcționează într-un mod similar cu cele de la Tinder, adică cât de mult îmi plac. În aceste cazuri, este atunci când două persoane au indicat că sunt atrase una de alta și pot începe o conversație. Dar cu toate acestea, în această aplicație, femeia are puterea de a începe un chat cu o altă persoană.

Pentru a vedea meciurile trebuie doar să fii în interiorul platformei în contul personal. După aceea, trebuie să observi și caută balonul care face loc chat-ului, pe care îl găsim fix în partea de jos a ecranului. Mai târziu trebuie să ne uităm de această dată în vârf, pentru că acolo se reflectă întreaga coadă a întâlnirilor sau meciurilor convenite.

Acolo poți vedea toate persoanele cu care ai luat vreodată contact, de la o conversație la o simplă potrivire actuală sau trecută. În același mod, este în această parte unde puteți vedea ce conversații sau încercări au expirat.

Cum pot spune dacă un profil Bumble este activ?

Pentru a afla dacă unul dintre profilurile Bumble este activ, cel mai ușor este să scrieți un mesaj sau să încercați să faceți o potrivire. In cazul efectuarii acestei optiuni trebuie sa astepti ca persoana sa raspunda sa stii daca esti in activitate constanta.

Pe de altă parte, poți și tu monitorizează constant contul persoanei respective. Deși aceasta pare o opțiune de spionaj sau o activitate de urmărire, este cea mai ușoară opțiune. Ei bine, în acest fel, puteți vedea dacă există o schimbare de fotografii sau dacă crește numărul de prieteni.

Ce pot face dacă nu găsesc un partener pe Bumble??

Dacă nu găsiți potriviri pe Bumble, puteți pfura alte aplicații precum Tinder care are un algoritm pentru a ști cum să obții date. Cu toate acestea, dacă nu doriți să încetați să utilizați Bumble, puteți încerca totuși să găsiți alte persoane cu care să vă întâlniți.

Persistența este cheia, nu ar trebui să disperați în acest tip de aplicații. Deoarece potrivirile nu sunt obținute foarte repede, deoarece mulți dintre cei care folosesc aceste aplicații doar testează modul în care funcționează aplicația.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here