Cum pot fi livrător și să lucrez la Uber Eats pas cu pas”,

Platforma Uber este foarte variată. Puteți deveni șofer și puteți călători în alte locuri în timp ce transportați persoane, având propriul vehicul; ai aceeasi oportunitate chiar daca nu ai propriul vehicul. Puteți lucra și în Uber, dacă nu știți, vă explicăm cum să lucrezi la uber eats, cu câțiva pași simpli.

Este o opțiune excelentă dacă doriți să câștigați bani în plus, sau să o luați ca principală sursă de venit; limita de timp este decizia ta. Sunteți independent în ceea ce privește ziua de lucru și în funcție de câte comenzi distribuiți este ceea ce veți câștiga.

Cum pot fi șofer de livrare la UBER EATS - Lucrez la UBER EATS
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cerințe pentru a fi partener de livrare în Uber Eats
 2. Cum să vă înscrieți la Uber Eats? Pas cu pas

Cerințe pentru a fi partener de livrare în Uber Eats

Înainte de a indica cum poți fi livrător; Mai întâi trebuie să vă asigurați că aveți cerințele necesare pentru acest job. Fiecare loc de muncă are condițiile și documentele sale; mai presus de toate, platformele de calcul precum aceste aplicații necesită anumite caracteristici pentru a funcționa:

 • Sa ai varsta legala, cel putin 18 ani daca folosesti mijloace de transport precum biciclete sau motociclete. Dacă va fi cu mașina, trebuie să aibă cel puțin 21 de ani vechi.
 • Trebuie să aveți un certificat de a nu avea antecedente penale. Acest certificat, în funcție de țara dumneavoastră, poate fi obținut la orice birou sau chiar pe site-ul Registrului.
 • propriu a smartphone deci poți descărca aplicația Uber Eats, o poți descărca într-unul din magazinele de aplicații în funcție de sistemul de operare al telefonului tău mobil.

 • Să ai un cont bancar pe numele tău, astfel încât să poți încasa remunerația pentru munca ta. În caz contrar, este posibil ca datele să nu fie de încredere.
 • Deține un mod de transport, fie că este vorba de motocicletă, bicicletă sau mașină.
 • Dacă aveți vehicul sau motocicletă, trebuie să aveți documente legale precum: permis de conducere, permis de circulație actualizat, înmatriculare și asigurare auto.
 • Fii un cetățean responsabil și cinstit. Acest lucru este verificat de testele pe care Uber le efectuează aplicanților săi înainte de a-i angaja.

Dacă aveți toate aceste cerințe, aveți un loc garantat în comunitatea Uber Eats. Cel mai important lucru dintre toate este să cunoști ruta pe care vei călători și mai ales să fii punctual în ceea ce privește livrarea comenzilor.

Cum să vă înscrieți la Uber Eats? Pas cu pas

Dacă știți deja documentația și tot ceea ce presupune platforma; Ești gata să te înscrii la Uber Eats și să generezi venituri pentru tine?. Mai jos rezumăm pașii de înregistrare, dar dacă doriți un ghid mai complet, atunci vă invit să vizitați Pas cu pas Cum să vă înregistrați ca livrător în Uber Eats:

 • Principalul lucru este să descărcați aplicația și să o instalați pe smartphone. Deși puteți păstra evidența și prin intermediul site-ului web al Uber Eats.
 • Când deschideți aplicația, vă solicită să adăugați un e-mail.
 • Pune și numele tău complet. Dacă dețineți un vehicul, numele dvs. trebuie să fie același cu cel care apare pe permisul de conducere și alte documente de identificare, cum ar fi un pașaport.
 • Adăugați un număr de telefon astfel încât Uber să vă anunțe când există o comandă în proces și, dacă este necesar, utilizatorii să poată comunica cu dvs.
 • Creați o parolă, care să conțină numere, litere și semne de punctuație. Este cel mai sigur mod de a crea o cheie.
 • Adăugați adresa dvs., orașul în care vă aflați. Această cerință depinde dacă Uber se află și în locul dvs. de reședință, altfel nu veți putea intra.
 • De asemenea, este necesar să se creeze un utilizator în Uber Driver sau Uber Driver.
 • Dacă sunteți deja partener în Uber Driver, puteți solicita opțiunea de livrare în aplicație. În caz contrar, trebuie să introduceți și să adăugați documentația legală care se solicită în acesta.
 • Acceptați termenii și condițiile ca viitor șofer de livrare și continuați.

Când ați terminat de executat acest proces, trebuie să așteptați ca cererea dvs. să fie aprobată. Nu uitați că în Uber Driver, dacă aveți un vehicul privat, trebuie să surprindeți în imagini toate documente legale. Fie permis de conducere, asigurare auto, înmatriculare și dovada lipsei de antecedente penale.

În afară de aceste documente, Uber funcționează teste psihologice către solicitanții acestora; Astfel eviți procesele pentru hărțuire sexuală sau întârziere.

Când ați terminat acest proces, puteți începe să solicitați comenzi și să începeți să facturați cu Uber Eats oricând doriți; nu uitați să mențineți semnalul de internet pentru a nu rata nicio solicitare.

Cel mai bun lucru despre lucrul cu Uber Eats este că te poți deplasa chiar și cu bicicleta, Dacă ești tânăr și vrei să te angajezi, aceasta este o opțiune foarte bună.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here