Cum pot să știu dacă Samsung Galaxy J5 sau J7 meu este original sau clon? Foarte ușor!

Una dintre cele mai mari tendințe pentru China este și mai mare văzută în America Latină; este plagiatul modelelor Samsung Galaxy J5 și J7 care fac o clonă identică cu originalul. Aceasta a fost într-adevăr o tendință, deoarece există multe clone care sunt fabricate încercând să fie foarte asemănătoare cu originalul. Mulți oameni sunt sinceri, și chiar vă spun de la început că modelul telefonului nu este tocmai cel original, dar alții la prețul lui doresc iti ofera un model Samsung Galaxy J5 si J7 la acelasi pret ca originalul.

Cu toate acestea, dacă ești aici, cauți o modalitate de a ști cum poți deveni conștient de mici diferențe între o clonă și un original. Trebuie doar să fii foarte detaliat și să verifici până și cel mai mic detaliu, pentru a te asigura că cumperi cu adevărat un telefon marca Samsung.

Cum să știi dacă un Samsung Galaxy J7 este original?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()

Cum să știi dacă un Samsung Galaxy J7 este original?

La un moment dat în viață, din lipsă de bani sau pentru că ești cu adevărat nu a meritat sa cumperi ceva de marca proprie sau original cu siguranță am cumpărat o imitație. Dar care este primul lucru pe care îl observăm când ceva este imitație??

 •  În general, aspectul nu este același.
 •  Se simte mai ușor decât altul.
 • Se poate opri din cauza unei erori comune (deși nu este neapărat pentru că este o clonă, dar există o mulțime de posibilități)
 •  Este posibil să existe un defect în aspectul său.
 •  Daca este echipament tehnologic, butoanele sunt cam grele.

În mod normal, cel imitațiile sunt chinezești, prin urmare, toate echipamentele tehnologice pe care le cumpărăm din acest tip de imitație vine cu un meniu chinezesc. Ținând cont de ceea ce tocmai ți-am explicat, îmi devine mult mai ușor să-ți explic de ce Samsung Galaxy J7 și J5 te pot păcăli cu ușurință un original în comparație cu o clonă.

Cum să știi dacă este original și cum să diferențiezi o copie?

Majoritatea oamenilor, care nu au suficiente informații, vă vor invita să verificați că IMEI extern ar fi același care aduce în interiorul programului Google, cu bateria. Cu siguranță, în toate cazurile majorității telefoanelor acest lucru verifică dacă echipamentul este legal prin intermediul codurilor, este posibil să se verifice IMEI. În mod surprinzător, chiar și în asta te pot înșela!!  Așa că vă recomand să țineți cont de aceste mici detalii:

 1. marca de telefon, unde scrie Samsung pe ecran, în mod normal, nu este același. Unele invitații sunt atât de proaste, ce au S urmat de M omițând A. Ar fi ca și cum ai spune „SAMSUMG”
 2. Conturul ecranului Samsung J7 și J5, este de obicei foarte subțire, dar nu la fel de subțire ca imitația.
 3. Luminozitatea ecranului nu va fi niciodată aceeași, este posibil să observați pe o copie că luciul arată foarte tern, chiar dacă este 100% luciu. De asemenea, siglele din meniu arată puțin diferit față de ceea ce este cu adevărat Android.
 4. Ceva care nu poate eșua, astfel încât să-ți dai seama dacă Samsung J7 și J5 este copie sau original, sterilizați în meniul dvs. de limbă care nu aduce nimic cu limba chineză.
 5. Daca tot nu esti sigur, poti verifica daca codul de fabricatie incepe cu cifra 3 care se gaseste prin scoaterea bateriei. Tot ce produce Samsung începe cu acest număr.
 6. Puteți verifica și încărcătorul. Doar prin conectarea unui încărcător care nu este original, chiar dacă pare super Incredibil! Mirosul de plastic rău vă va oferi răspunsurile la întrebările dvs.  Asigurați-vă că logo-ul de pe spate, fi originalul Samsung.
 7. Nu în ultimul rând pentru că este cel mai recomandat, este să suni un agent Samsung, pentru a-i da codul numărului de producție. În acest fel ei înșiși pot verifica dacă telefonul Samsung J5 și J7 pe care urmează să le achiziționați este cu adevărat original și nu o copie.

Este evident că tehnologia avansată și deci aceste obstacole sunt trucuri pentru a avea o vânzare mai mare de articole care nu sunt originale, la fel și copiarea sau clonarea Samsung J7 și J5. Ecranul mobil clonat, în mod normal, ecranul dvs. se deteriorează și mai repede devenind înnegru, iar piesele de schimb sunt dificil de obținut.

asigurați-vă întotdeauna, dacă cumpărați ceva original care este. De multe ori, din dorinta de a achizitiona ceva care este la un pret foarte mic in comparatie cu piata, cadem in aceste diferite capcane si apoi vin regretele.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here