Cum pot comanda 2 sau mai multe Uber sau Uber Eats în același timp pentru mai multe destinații

Este din ce în ce mai frecvent ca aplicațiile de transfer și livrare precum Uber să ne ofere opțiuni noi și interesante pentru ca utilizatorii să obțină cele mai bune beneficii. În prezent nu există nicio companie de acest tip care să aibă atât de multe solicitări de călătorie ca Uber. Deși există unele controverse cu privire la care este mai bine în comparație cu DIDI. Dar dacă vrei să știi o opțiune interesantă, îți vom arăta cum pot comanda 2 sau mai multe Uber sau Uber Eats pentru mai multe destinații.

Cum pot comanda 2 sau mai multe Uber sau Uber Eats în același timp pentru mai multe destinații
Vezi acest videoclip pe YouTube

Uber s-a impus pe piață ca cea mai buna companie de transport si livrare și asta datorită serviciului său excelent și celor mai recente funcții pe care le integrează, precum Uber Pass. Unde utilizatorul primește avantaje mari doar pentru utilizarea frecventă a serviciului Uber sau Uber Eats.

Dar se dovedește că nu este o opțiune de a folosi transportul în comun, pentru clientul obișnuit să sosească la timp pentru întâlnirile de lucru până la plecările zborului în aeroport. Deși acest serviciu este de obicei folosit pentru a fi transferat la o singură destinație, dar dacă este necesar să facem mai multe escale, adică au mai mult de o destinație este posibil să faci asta cu uber?

Index()
  1. Cum funcționează opțiunea de a solicita mai multe opriri în Uber
  2. Pași pentru a solicita 2 sau mai multe opriri Uber în același timp

Cum funcționează opțiunea de a solicita mai multe opriri în Uber

Uber este o companie care înțelege diferitele nevoi cu care se poate confrunta un client în fiecare zi. Din acest motiv, își adaptează platforma pentru a putea răspunde cerințelor dumneavoastră și acum este posibil să se realizeze opriri multiple atunci când utilizați serviciul. Dar înainte de a-l solicita trebuie să iei în considerare câteva aspecte importante.

Prima dintre ele este că numai dvs. veți putea adăuga două opriri suplimentare, mai este necesar ca opririle pe care le faci sa nu depaseasca 3 minute de asteptare. În cazul în care se întâmplă acest lucru, există posibilitatea ca rata inițială să se modifice. Din acest motiv, va fi întotdeauna necesar să discutăm acest aspect cu șoferul călătoriei pentru a evita problemele.

În cazul în care ați selectat o oprire suplimentară și apoi vă răzgândiți când călătoriți, nu vă faceți griji că o puteți șterge. Iar pentru aceasta va fi nevoie doar să faceți clic pe X-ul care se află lângă destinație și va fi eliminat imediat.

De asemenea, ar trebui să știți că serviciul pentru solicita mai multe opriri este disponibil doar pentru clienții care anulează cu cardul, iar plățile în numerar nu vor fi permise. Odată ce ai în vedere aceste considerente, poți solicita mai multe opriri, iar mai jos îți vom arăta pașii simpli de urmat.

Pași pentru a solicita 2 sau mai multe opriri Uber în același timp

Că Uber pune la dispoziția clienților săi funcția de a solicita mai mult de două opriri diferite când faci o excursie este foarte practic. Acest lucru rezolvă unele probleme care pot apărea pe neașteptate și trebuie să facem una sau mai multe opriri.  Deci, dacă doriți să solicitați mai multe opriri într-o călătorie, urmați instrucțiunile de mai jos.

Primul pas este să intri în aplicația Uber și odată ce te afli în interfața acesteia trebuie să dai clic pe mesaj Unde te duci? Apoi faceți clic pe pictograma semnului plus (+) care se va găsi în partea dreaptă. Următorul pas este să apăsați opțiunea Adăugați o destinație și trebuie să introduceți adresa exactă a primei opriri sau destinații.

Acum următorul pas este faceți clic pe opțiune adăugați destinație și așa vei introduce următoarea adresă dacă este necesar. Amintiți-vă, așa cum am menționat deja, puteți adăuga până la încă două destinații la destinația finală. Pentru a finaliza va fi necesar doar să faceți clic pe opțiunea Salvare și cererea pentru mai multe destinații va fi gata.

În cazul în care trebuie să ștergeți, să modificați sau să adăugați o destinație în timp ce călătoria are loc, nu vă faceți griji, o puteți face. Și pentru asta trebuie doar să intri în App și din ecranul Călătorie în curs poți face aceste modificări. Și așa încheiem acest articol care te-ar putea învăța cum poți solicita 2 sau mai multe destinații în Uber.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here