Cum poți deconecta rapid două conturi de Instagram?

Instagram pentru că este una dintre cele mai importante rețele sociale care există, a căutat întotdeauna să ofere cea mai bună experiență posibilă tuturor utilizatorilor săi. Prin urmare, vedem asta dintr-un cont deschis este posibil să se lege sau să asocieze altele, dar cel mai bun lucru de până acum este că, dacă doriți să le deconectați, puteți și să faceți.

Aici vom încerca să vă învățăm în cel mai simplu, mai rapid și mai ușor mod de a face deconectați conturile de la orice profil de pe instagram. Dacă doriți să aflați acest lucru, continuați să citiți informațiile pe care vi le oferim

Index()
 1. Cum poți șterge un cont secundar de pe Instagram?
 2. Cum să deconectați două conturi de Instagram fără a șterge niciunul?
 3. Ce poți face pentru a deconecta două conturi Instagram care au același e-mail?
 4. Cum poți deconecta un cont Instagram de la alte rețele sociale?
  1. Deconectați de la Facebook
  2. Deconectați-o de la Twitter
  3. Deconectați-o de la Tumblr

  Cum poți șterge un cont secundar de pe Instagram?

  Într-un mod rapid și ușor, puteți șterge un cont pe care l-ați adăugat la cel principal al registrului Instagram. Puteți repeta procedura pentru aceasta de câte ori doriți. Nu ia mult la indemana mai mult decât să ai aplicația instalată pe mobil și clar, că ai mai mult de un cont deschis pe rețeaua de socializare.

  Ștergerea contului este foarte ușoară, dacă faci asta mai târziu, poți intră în cont în mod independent. Deoarece procesul care trebuie făcut pentru el nu permite dispariția completă a acestuia, este doar o separare a ambelor, deoarece eliminarea lui este un alt proces

  Cum să deconectați două conturi de Instagram fără a șterge niciunul?

  Descoperiți cum puteți deconecta două conturi de la rețeaua de socializare Instagram, astfel încât atunci când intrați sau vă conectați la cel principal, să nu apară notificări de la alții. Aici procesul este extrem de simplu, acordați o atenție deosebită, astfel încât să o puteți face cu succes. Urmați recomandările noastre și instrucțiunile pas cu pas de mai jos:

  1. Deschideți aplicația pe dispozitivul dvs și introduceți contul pe care îl aveți
  2. Apoi faceți clic pe fotografie pentru a accesa profilul dvs. (situat în colțul din dreapta jos)
  3. Acolo trebuie să mergeți la meniul de opțiuni care există cele trei linii orizontale în dreapta sus
  4. Faceți clic pe setări
  5. Aici, glisați puțin în jos și faceți clic pe autentificare cu mai multe conturi
  6. După ce faceți clic acolo, veți obține cele două conturi pe care le-ați conectat
  7. Îl selectezi pe cel pe care urmează să-l deconectați și apoi trebuie să dați clic pe ștergere și ulterior îl acceptați și gata, ambele conturi vor fi total independente.

  Ce poți face pentru a deconecta două conturi Instagram care au același e-mail?

  Dacă aveți două sau mai multe conturi asociate cu aceeași adresă de e-mail, le puteți, de asemenea, să le faceți independente de platforma Instagram. Pentru aceasta, trebuie să urmați procedura descris mai sus, unde selectați contul pe care doriți să îl deconectați și apăsați pentru a șterge.

  Totuși, când vine vorba de conturi care conțin același e-mail, aici se întâmplă ca accesul să fie prin cel principal care a fost ales. Prin urmare, va trebui să atribuiți o nouă parolă contului secundar pe care l-ați deconectat. În acest sens, urmează să te autentifici, pui numele de utilizator, dați parola uitată, apoi il scrii pe cel nou, verifici, confirmi si gata.

  Cum poți deconecta un cont Instagram de la alte rețele sociale?

  O altă opțiune disponibilă este aceea că Instagram permite utilizatorilor săi să-și deconecteze contul (conturile) de la celelalte rețele sociale la care pot fi ancorați în ceea ce privește autentificarea (cum poate fi pe Tiktok, Facebook, WhatsApp, Twitter, Tumblr etc

  ).

  De aceea, vă vom explica cum ar trebui să faceți pentru a rupe asocierea care există între Instagramul dvs. și conturi pe care le aveți din alte rețele sociale, deși acest lucru se întâmplă de obicei, datorită faptului că sunt legate la aceeași adresă de e-mail și de acolo se alătură. Dar nu vă faceți griji că cu recomandările noastre le veți putea deconecta în mod satisfăcător.

  Deconectați de la Facebook

  Pentru ca legătura dintre utilizatorul tău Instagram și utilizatorul Facebook să nu fie menținută (pentru ca conținutul să nu fie partajat pe ambele rețele sociale), atunci trebuie să mergi la deconectare. Prin urmare, introduceți-vă Instagram, apoi te duci la profilul tau (apăsând în colțul din dreapta jos unde apare fotografia ta).

  În acest moment, localizați meniul celor trei linii orizontale și mergeți la secțiunea de configurare și apoi intrați în cont. Aici trebuie să mergeți la secțiunea care spune partajare cu alte aplicații. Acolo Veți vedea mai întâi Facebook iar dacă este bifat, îl puteți debifa pentru a nu se lega. In plus, este posibil ca din contul tau de Facebook sa faci si aceasta modificare.

  Deconectați-o de la Twitter

  Procedura anterioară pe care v-am descris-o, care este aplicabilă din orice cont de Instagram, De asemenea, vă permite să deconectați platforma menționată de Twitter urmând aceiași pași care au fost deja explicați.

  Totuși, de pe Twitter poți și deconecta ambele conturi fără a depune mult efort, doar mergând la contul tău, apoi la setări și acolo poți vedea cu ce alte rețele de socializare este link. apoi doar ar trebui să debifați opțiunea de Instagram (dacă este selectat) și gata.

  Deconectați-o de la Tumblr

  Așa cum s-a făcut în cele două cazuri anterioare, puteți face ca Tumblr să nu fie conectat la Instagram. Acest lucru necesită să îl deconectați de la contul dvs. de Instagram sau chiar, într-un mod foarte simplu, intrând pe Tumblr, mergând la setări și confirmați dacă este conectat sau nu iar dacă apare legat, îl dezactivezi și conținutul Instagram nu va mai fi distribuit acolo.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here