Cum să postezi o fotografie cu muzică de fundal pe WhatsApp - Aplicații de ajutor

Postarea de conținut fotografic în statele tale WhatsApp este una dintre cele mai utilizate forme de interacțiune pe rețeaua de socializare, dar dacă poza la care ai pus muzica fundal, va deveni mult mai interesant și distractiv. Din acest motiv, poți merge la unele aplicații externe pentru a le realiza și a publica fotografii cu fundal muzical în stările tale WhatsApp într-un mod destul de simplu, așa cum vei afla mai jos.

Index()
 1. Ce pași trebuie să faceți pentru a încărca o fotografie cu muzică în stările dvs. WhatsApp?
  1. Din aplicația ta WhatsApp de pe iPhone
  2. Folosind dispozitivul mobil Android
 2. Ce aplicații folosești pentru a adăuga muzică la fotografiile tale și pentru a le publica în statele WhatsApp??
 3. Cum să încărcați videoclipuri în statele dvs. WhatsApp, dacă este necesar?
 4. Ce aplicații vă ajută să descărcați videoclipuri pentru stările WhatsApp?

Ce pași trebuie să faceți pentru a încărca o fotografie cu muzică în stările dvs. WhatsApp?

Posibilitatea de a încărca o fotografie cu muzică în stările WhatsApp de pe dispozitivul tău Android sau iPhone urmând câțiva pași simpli și astfel variază puțin stările tipice pe care obișnuiești să le postezi.

Din aplicația ta WhatsApp de pe iPhone

Ținând cont de faptul că WhatsApp este considerată una dintre cele mai importante alternative de chat pe web, dacă îl folosești de pe iPhone și vrei postează o fotografie în starea ta și, de asemenea, adăugați muzică puteți încerca să redați o melodie și în playerul telefonului, măriți volumul astfel încât melodia să se audă și începeți să înregistrați videoclipul cu camera WhatsApp acoperind obiectivul, astfel încât să nu vedeți ce a înregistrat videoclipul și se redă doar muzică pe fundal negru sau se concentrează pe un obiect staționar.

Folosind dispozitivul mobil Android

Pentru ca tu să faci cele mai bune fotografii pe care să le plasezi în starea ta, este necesar să faci bine să focalizezi camera WhatsApp, vei putea și să faci postați statusuri mult mai distractive plasând muzică de fundal în stările rețelei sociale pentru a provoca mai multă interacțiune cu contactele tale WhatsApp de pe dispozitivul tău Android.

De asemenea, puteți plasa un obiect și focaliza camera WhatsApp în timp ce redați fragmentul melodiei de pe player pentru a putea fi auzit, puteți descărca și aplicația Audio Status Maker care vă oferă posibilitatea de a edita imaginea pentru a adăuga o parte a melodiei tale preferate, pe care o vei avea salvat pe dispozitivul tău Android.

Ce aplicații folosești pentru a adăuga muzică la fotografiile tale și pentru a le publica în statele WhatsApp??

Aplicația a încorporat funcții destul de interesante în ultimele sale actualizări, cum ar fi posibilitatea de a schimba culoarea emoji-urilor WhatsApp pe care le plasați în stările dvs., totuși, pentru a pune muzică la fotografiile tale și publicați-le în statele în care va trebui să apelați la aplicații de editare precum Audio Status Maker sau Video Show care vă permit să plasați un mic fragment de 30 de secunde de muzică în fundalul unei fotografii, astfel încât să o puteți salva pe dispozitivul dvs. și apoi îl poți publica în statul tău prin WhatsApp.

Cum să încărcați videoclipuri în statele dvs. WhatsApp, dacă este necesar?

În caz că vrei încărcați conținut audiovizual în statul dvs WhatsApp vei avea două posibilități, fă-o din galeria telefonului sau înregistrează un videoclip live cu camera WhatsApp așa cum vei vedea în scurt timp.

În cazul în care doriți să publicați un videoclipul pe care l-ați salvat în galerie De pe telefon puteți face următoarele:

 1. Introduceți aplicația WhatsApp și accesați zona de stare situată în centrul acesteia.
 2. Găsiți pictograma camerei în colțul din dreapta jos și faceți clic pe ea.
 3. În partea de jos puteți vedea fișierele recente ale galeriei dvs., mutați fila în sus pentru a le vedea pe toate.
 4. Găsiți videoclipul pe care l-ați salvat sau descărcat recent și atingeți-l pentru a-l selecta.
 5. După ce apăsați cuvântul ok din colțul din dreapta sus, videoclipul se va deschide astfel încât să puteți alege în cronologie ce fragment doriți să publicați.
 6. Adăugați un comentariu în caseta de text situată în partea de jos și pentru a finaliza apăsați butonul de trimitere și videoclipul dvs. va fi publicat în scurt timp.

Dacă, pe de altă parte, ceea ce doriți este să publicați a videoclip proaspăt înregistrat Cu camera WhatsApp va trebui să faci ceea ce indicăm mai jos:

 1. Introduceți WhatsApp și intrați în zona de stare a rețelei sociale.
 2. apasă pe simbolul camerei WhatsApp situat în partea de jos și în dreapta aplicației.
 3. Acum trebuie să apăsați și să țineți apăsat cercul care apare mai jos și în centrul aplicației, în timp ce îl aveți apăsat, camera va înregistra videoclipul pe care urmează să îl publicați.
 4. În partea de sus va apărea un punct roșu care indică numărul de timp de înregistrare.
 5. Eliberați butonul și videoclipul va fi gata.
 6. Acum selectează fragmentul pe care urmează să-l postezi, adaugă un comentariu și apasă butonul de trimitere în statele tale.

Ce aplicații vă ajută să descărcați videoclipuri pentru stările WhatsApp?

În web sunt milioane de videoclipuri de tot felul care te-ar putea interesa să postezi pe WhatsApp, fie pentru simplu divertisment cu prietenii tăi, fie dacă ai un cont WhatsApp de afaceri, poți posta videoclipuri legate de afacerea ta în scopul de a implementați marketingul digital.

Pentru a face acest lucru va trebui să descărcați videoclipurile, să le salvați pe dispozitiv și apoi să continuați să le publicați în statele dumneavoastră cu ajutorul unor aplicații de descărcare precum SnapTube, care este considerată cea mai populară deoarece vă oferă conținut infinit de descărcat, a adăugat chiar și categoriilor sale unul dedicat videoclipurilor WhatsApp care au greutatea și durata ideală pentru a fi publicate în statele tale WhatsApp.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here