Cum să protejați Windows 10 împotriva posibilelor atacuri ale virușilor și altor programe malware

  • 43 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Este din ce în ce mai necesar să se protejeze echipamentele informatice împotriva posibilelor atacuri de către viruși, troieni, ransomware, sypware și alte tipuri de malware. În grupul computerelor, cele mai predispuse la aceste atacuri sunt cele care funcționează pe sistemul de operare Microsoft, în oricare dintre versiunile acestuia. Windows 10 prezintă câteva vulnerabilități la aceste atacuri. Pentru a le evita și a sustrage astfel de atacuri, ne propunem, deși sunt multe altele, 5 instrumente care actioneaza cu solvabilitate recunoscuta.

IObit Malware Fighter

Este un instrument care, în versiunea sa gratuită, este capabil să detecteze și să elimine infecțiile, precum și noile amenințări care rămân ascunse. Implementează protecție în timp real împotriva posibilelor coduri rău intenționate care sunt descărcate de pe unele pagini web. De asemenea, ceva care trebuie luat în considerare este compatibilitatea sa deplină cu alte programe antivirus.

360 Total Security Essential

Este o aplicație care își propune să prevină invazia virușilor pe un computer Windows. Interfața sa este foarte simplă și intuitivă, ușor de utilizat. Este o aplicație care se instalează rapid și nu absoarbe foarte multe resurse, ceva de care suferă aplicații similare. Motoarele antivirus integrate includ 360 Cloud Scan Engine, Motor 360 QVMII AI, Avira Y bitdefender.

USBFix

Pentru a proteja orice echipament informatic împotriva eventualelor infecții sau pentru a le elimina pe cele care sunt active, există o aplicație, USBFix, care se ocupă cu controlul tuturor atacurilor care au loc prin intermediul dispozitivelor USB. Programul nu numai că va curăța aceste unități, dar va curăța și cardurile SD și computerele. Există o versiune gratuită a programului, care oferă protecție completă și activează curățarea. Există și o versiune Premium, cu mai multe funcții.

Securitate Internet confortabilă

ca firewall-uri, Securitate Internet confortabilă, filtrează tot traficul de intrare și de ieșire de pe computer. Vă avertizează despre orice aplicație care încearcă să se conecteze la Internet și vă permite, eventual sau permanent, să permiteți sau să împiedicați acea acțiune. Utilizatorii avansați pot face setări precise, cum ar fi deschiderea sau închiderea anumitor porturi. Aplicația monitorizează și comportamentul fișierelor de bibliotecă care inițiază conexiunile la rețea, precum și procesele implicate.

roguekiller

roguekiller este un instrument care ajută utilizatorii experți să scape de malware care a fost instalat pe un anumit computer, atunci când acesta rezistă la anumite aplicații. Programul este capabil să dezactiveze anumite procese, care sunt puse în acțiune atunci când o aplicație malware le activează. Este clar că pentru a efectua aceste dezactivări este necesar să se cunoască asupra ce procese trebuie acționat. De multe ori putem găsi informații despre acesta navigând pe internet.

  • 43 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here