Cum să protejați un apel video WhatsApp de spioni? - Configurați-vă contul

WhatsApp este aplicația preferată a multor utilizatori care comunică confortabil cu familia și prietenii lor zilnic. Dar ușurința utilizării aplicației a devenit, de asemenea, un pericol dacă un străin sau o cunoștință vă folosește telefonul mobil în mâinile lor, deoarece vă poate atașa WhatsApp la computer fără ca dvs. să vă dați seama și să pornească WhatsApp Web. Prin urmare, vă vom învăța cum să spuneți dacă sunteți urmărit pe WhatsApp.

Index()
 1. Cum poți ști că ești spionat într-un apel video WhatsApp?
 2. Cum să activezi verificarea în 2 pași în WhatsApp pentru a evita să fii spionat într-un apel video?
 3. Cum să activați criptarea end-to-end în această aplicație pentru a preveni spionarea unui apel video??
 4. Care sunt cele mai utile aplicații pentru a evita să fii spionat într-un apel video WhatsApp?
 5. Ce alte recomandări există pentru a proteja un apel video WhatsApp de posibili spioni??
  1. Cum să utilizați WhatsApp Web într-un apel video?

Cum poți ști că ești spionat într-un apel video WhatsApp?

De pe computer, veți accesa browserul și plasați WhatsApp Web și faceți clic pe prima opțiune care apare. Când o faci, vei observa un cod QR, pe care trebuie să-l scanezi cu aplicația WhatsApp de pe telefonul mobil pentru a te autentifica. Va trebui să efectuați procedura rapid deoarece codul QR expiră dacă întârzii, deci ar trebui să produci altul.

După ce faci acest proces, trebuie să intri în smartphone-ul tău, să intri în aplicația WhatsApp și în fila Chat-uri, să dai clic pe figura de alternative pe care o ai în partea dreaptă sus, pe pictograma celor trei puncte.

În continuare, va fi afișată o casetă cu diverse elemente. În ea apeși pe alternativa WhatsApp Web situată în mijloc și vei intra în meniul de direcționare a serviciului web. Veți accesa opțiunea care vă oferă sesiuni WhatsApp accesibile, folosind contul dvs. 

Acest ecran de sesiuni WhatsApp Web accesibil al aplicației are și date esențiale pentru a găsi intruși. Uită-te la ultima legătură, acolo vei observa dacă cineva a folosit vreuna dintre sesiunile deschise în ora în care nu ați folosit aplicația. Cu computerul din sistemul de date. Dacă găsiți o conexiune suspectă în aplicația dvs. WhatsApp, faceți clic pe Închideți sesiunea. 

Trebuie să aveți în vedere că toate rețelele de socializare au niște reguli de respectat, iar dacă nu sunt respectate, puteți avea consecințe grave. Dacă ne referim la una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie precum WhatsApp, se poate întâmpla să vă blocheze contul pentru nerespectarea vreuneia dintre regulile sale, prin urmare, este important să învățați cum să eliminați blocarea WhatsApp și astfel să puteți recuperați-l.

Cum să activezi verificarea în 2 pași în WhatsApp pentru a evita să fii spionat într-un apel video?

Dacă vrei să adaugi securitate contului tău WhatsApp, folosind verificarea în doi pași te poți asigura că nimeni nu îți poate nota numărul de telefon într-un alt cont, chiar dacă persoana respectivă folosește proceduri pentru a accepta codul de verificare. 

 1. În primul rând, pentru a activa verificarea în doi pași, trebuie să faceți clic pe figura meniului WhatsApp și să selectați Setări.
 2. Apoi, plasați cursorul peste prima alternativă din lista „Cont”. Acesta este unul oferă protecție la verificare în doi pași. Trebuie să rețineți că acest lucru nu vă protejează chat-urile în cazul în care o persoană cu acces fizic la mobil poate intra pe WhatsApp, dacă este deblocat și poate citi mesajele dvs.
 3. În alternativele pentru cont, faceți clic pe Verificare în doi pași. Aceasta va deschide asistentul de configurare a verificării în doi pași WhatsApp. Ceea ce trebuie să faci este să dai clic pe Activare pentru a începe procesul, este atât de simplu.
 4. Apoi continuăm cu codul PIN din șase cifre. Acest cod va fi necesar atunci când doriți să utilizați acest număr de telefon pe WhatsApp. Este necesar să îl confirmați tastând-o de două ori.

În plus, puteți adăuga o adresă de e-mail, pe care trebuie să o notați de două ori pentru a confirma. Acesta este opțional, dar îl puteți folosi dacă uitați codul PIN într-o oportunitate viitoare de a reinstala WhatsApp.

Dacă aveți un cont Gmail, trebuie să știți că are un număr mare de elemente, printre care, instrumentul Amânați un e-mail, cu această opțiune grozavă vă permite să vizualizați acele e-mailuri mai târziu.

Cum să activați criptarea end-to-end în această aplicație pentru a preveni spionarea unui apel video??

 • Mai întâi accesați WhatsApp și accesați orice chat.
 • Faceți clic pe numele persoanei cu care veți efectua un apel video. 
 • Mai tarziu faceți clic pe Criptare pentru a vedea codul QR. În acest fel, puteți verifica dacă WhatsApp dvs. este protejat prin criptare end-to-end.

Care sunt cele mai utile aplicații pentru a evita să fii spionat într-un apel video WhatsApp?

Printre cele mai utile aplicații pe care le puteți folosi pentru a preveni spionarea unui apel video, puteți utiliza următoarele:

App Locker este o aplicație care poate fi folosită, în acest moment, pentru mașinile IOS care Vă permite să blocați diferite intrări ale dispozitivului, ca pe whatsapp.

Privacy Knight Locker, este disponibil pentru sistemul de date Android și ne permite să blocăm aplicațiile, precum și contactele, precum și jurnalele de apeluri,

Norton App Lock, pe lângă blocarea aplicației, vă permite și să blocați accesul la materialul multimedia al telefonului dvs. mobil. Această aplicație este disponibilă pentru sistemele Android.

Ce alte recomandări există pentru a proteja un apel video WhatsApp de posibili spioni??

Cu cât ai mai multă securitate pe smartphone-ul tău, cu atât mai sigur va fi contul tău WhatsApp. Prin urmare, vă sfătuim să activați toate alternativele de blocare a ecranului pe care le puteți face cu dispozitivul dvs.:

 1. Mai întâi codul PIN pentru a debloca ecranul.
 2. Deblocați folosind amprenta.
 3. Blocare prin recunoaștere facială.
 4. În sfârșit, recunoașterea irisului pentru a debloca ecranul și deblochează modele.

Cum să utilizați WhatsApp Web într-un apel video?

Mai întâi, trebuie să introduceți un cod QR aflat pe telefonul mobil, pentru a face acest lucru trebuie să glisați la alternative și apoi la 'WhatsApp Web'. Apoi intrați în chat-ul persoanei cu care doriți să efectuați apelul și faceți clic pe cifra apelului video.

Dacă sunteți fan al Stickerelor WhatsApp, trebuie să știți că acum puteți crea Stickere în cadrul WhatsApp Web, câte doriți și le puteți partaja cu contactele care vă plac, fie că sunt familie sau prieteni. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here