Cum să protejați informațiile din grupurile Telegram? - Setările de confidențialitate

Telegram a devenit astăzi una dintre cele mai bune platforme de mesagerie instantanee, unde este posibil să se creeze grupuri nesfârșite, cu un număr mare de participanți, care Este un mare avantaj față de concurența dvs ce este Whatsapp. Având în vedere acest lucru, în prezent este posibil să resimțim cele mai frecvente îmbunătățiri legate de această formă de chat de grup.

Prin urmare, vă vom explica cum puteți proteja mai bine și mai fiabil informațiile care sunt transferate în cadrul acestei modalități. Așa că rămâi să înveți ca să fii sigur că totul este susținut și, de asemenea, convinge-te de bună intimitate pe care această rețea de socializare o oferă utilizatorilor săi.

Index()
 1. Care sunt cerințele pentru a proteja conținutul unui grup în Telegram?
 2. Ce se întâmplă atunci când protejați conținutul în grupuri din cadrul acestui site?
 3. Cum sunt protejate informațiile într-un grup Telegram?
  1. În interiorul unui dispozitiv Android
  2. Dacă aveți un dispozitiv iOS
  3. De pe site

  Care sunt cerințele pentru a proteja conținutul unui grup în Telegram?

  Aplicația nu necesită prea mult de la utilizatorii săi, astfel încât aceștia să poată proteja informațiile grupului sau grupurilor din care fac parte. Dar cu toate acestea, Trebuie să aveți cea mai recentă actualizare Telegram, deoarece dacă nu, s-ar putea să nu vi se permită să executați respectiva acțiune, deoarece nu este disponibilă în toate versiunile, ci în cele mai recente, deoarece este o funcție nouă.

  Prin urmare, trebuie să fii sigur de ce versiune a aplicației ai, iar dacă nu știi pe care o ai, atunci o poți actualiza manual fără mari probleme. Pentru a face acest lucru, accesați magazinul dvs. de aplicații, apoi căutați aplicația Telegram în Magazinul Play sau, respectiv, în App Store și vedeți dacă vine să se actualizeze, dacă da, apăsați acolo și așteptați ca descărcarea să aibă loc.

  Pe lângă faptul că aveți cea mai recentă versiune a platformei pe dispozitivul dvs., trebuie să fiți administrator sau proprietar al grupului către care doriți informatiile sunt private. Dacă nu îndeplinești niciunul dintre aceste roluri, îi poți contacta pentru a te face administrator și astfel să poți activa respectiva funcție.

  Ce se întâmplă atunci când protejați conținutul în grupuri din cadrul acestui site?

  Trebuie să știți că Telegram face participanții la grup, inclusiv proprietarul și administratorii, să nu poată îndeplini funcțiile normale care sunt realizate având libertatea unui grup fără protecție de securitate (în ciuda faptului că au creat grupul). Prin aceasta ne referim la condițiile se schimbă pentru a proteja astfel de informații.

  Prin urmare, realizarea unei capturi de ecran este total interzisă tuturor membrilor grupului, deoarece scopul acesteia este acela nicio informație nu poate fi transferată in alt loc, in asa fel incat sa nu se poata capta nici un tip de mesaj, nici din fisiere, informatii si nici absolut nimic de acolo.

  De asemenea, toate fișierele care se află în grup pot rămâne doar acolo. Cu alte cuvinte, acest lucru implică faptul că acestea nu pot fi redirecționate, transferate sau descărcate de către terți din afara grupului. Nici măcar nu este posibil ca administratorii să le transmită altor grupuri sau chat-uri, deoarece platforma le consideră informații confidențiale Ce ar trebui să păstrați backup?.

  Cum sunt protejate informațiile într-un grup Telegram?

  Informațiile grupurilor vor fi protejate într-un mod foarte sigur în dispozitivul pe care îl păstrați. Prin urmare, aici vom menționa cum vor apărea, în funcție de locul în care aveți aplicația, fie pe computer, iPhone sau Android.

  În interiorul unui dispozitiv Android

  În meniul principal care apare când dai clic pe cele trei linii orizontale care apar acolo, poți accesa confidențialitatea contului tău Telegram, unde puteți avea acces la diferite opțiuni in ea. Acolo fiecare utilizator poate selecta cui dorește să partajeze informații și să vadă ce a fost distribuit.

  La fel, asa cum vei avea acces sa stii cu cine sa impartasesti informatia, chiar acolo vei gasi tot suportul informatiilor grupurilor in care aceasta exista o restricție privind confidențialitatea din el, așa că uitați-vă în aceasta și în acest fel veți accesa conținutul în același.

  Dacă aveți un dispozitiv iOS

  Similar cu cazul precedent, puteți face procesul într-un mod foarte asemănător pentru a accesa informațiile acestui tip de grupuri. Cu toate acestea, pentru a merge la configurații, este suficient să apăsați pictograma roată situat în partea dreaptă jos a ecranului și de acolo te duci la secțiunea de confidențialitate și securitate și chiar acolo te uiți în chat-uri pentru a obține informațiile despre grup.

  De pe site

  Acum, dacă ești conectat de la un computer, aici ai două opțiuni deoarece poți avea aplicația instalată (dacă da, se repetă aceeași procedură ca pe Android), dar dacă sunteți din versiunea web schimba putin felul in care intri.

  Când ai contul Telegram deschis pe PC, mergi la secțiunea de setări și apoi la partea de date și stocare astfel încât în ​​cadrul acesteia să vezi cât spațiu este ocupat și, la rândul tău, să poți accesa vezi conținutul în detaliu care este salvat în cloud-ul serverului rețelei sociale.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here