Cum să promovezi un site web prin partajarea articolelor vechi

 • 16 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Îmi amintesc când am început cu miezul, la sfârşitul anului 1996, când IPONET, furnizorul meu de conexiune la internet mi-a oferit un spațiu pentru a găzdui pagini web. De fiecare dată când scriam un articol nou trebuia să-l montez într-un editor, Microsoft Frontpage sau Dreamweaver și să încarc pagina statică pe serverul web prin FTP.

Pentru a promova paginile site-ului, linkurile trebuiau încărcate pe Altavista, Excite sau Yahoo, printre alte servicii, întrucât Google încă nu exista. Este clar că nici rețelele de socializare nu s-au născut, așa că publicațiile nu au putut fi distribuite, dar astăzi, la 25 de ani, totul s-a schimbat.

Promovați paginile site-ului web

Una dintre modalitățile de promovare a paginilor unui site este prin a le face vizibile prin referințe în spații precum Twitter și Facebook. Această promovare se poate face manual, adăugând titlul, linkul și, de asemenea, dacă este posibil, imaginea prezentată a fiecărei publicații noi, dar, evident, este mai confortabil dacă se folosesc metode automate.

Astfel, dacă se folosește un manager de conținut precum WordPress, cel mai bine este să activați și să configurați, de exemplu, după instalarea JetPack, modulul Cumpărați -> Dezvăluie conexiunile, care se va ocupa de distribuirea articolelor după ce vor fi publicate pe cele mai relevante rețele de socializare.

Poti folosi si butoanele inserate in fiecare articol, sus, jos sau lateral. Este clar că această metodă necesită o depunere manuală de fiecare dată când este scris un articol. Dar sunt încă mai multe.

reînvie articole vechi

Nu trebuie să ne mulțumim să facem cunoscute doar publicațiile recente, cele pe care tocmai le-am făcut, trebuie să le reînviam și pe cele care s-au făcut de ceva vreme. Există diverse metode pentru aceasta, sub formă de instrumente. În cadrul grupului există un plugin WordPress care oferă funcții grozave, chiar și în versiunea sa gratuită. Adică Reînvie Postări vechi.

Reînviați procesul de configurare a Postărilor vechi

După descărcarea și activarea pluginului urmând procesul tipic, trebuie să facem următoarele pentru configurarea acestuia:

 • Se recomanda accesul cu Stare de nervozitate si de asemenea cu Facebook. Pentru asta trebuie să o faci de la Reînvie Postări vechi -> Conturi. În cazul în care Stare de nervozitate trebuie să vă conectați cu contul legat de site-ul web. În Facebook este necesar să creați o aplicație, dacă nu a fost deja făcută, accesând Facebook Developers. Din această aplicație este necesar să luați notă de identificatorul aplicației iar al Parolă secretă, pentru a le introduce în locurile corespunzătoare la activarea accesului în interior Reînvie Old Posts.
 • în filă Setari generale trebuie indicată o serie de date, cum ar fi intervalul minim între două distribuiri, vârsta minimă și maximă a articolelor care urmează să fie partajate, numărul de publicații care urmează să fie partajate sau tipul de publicație, printre alte opțiuni.
 • Geana postformat ne oferă două secțiuni de configurare, una pentru Stare de nervozitate si unul pentru Facebook. Ambele au aceleași elemente: conținut de partajat, lungimea maximă a conținutului respectiv, includerea sau nu a unui link, utilizarea sau nu a unui scurtator de linkuri sau adăugarea sau nu de #hashtag-uri (#tags), printre alte opțiuni. Dacă dispozitivul de scurtare a legăturii este activat în Facebook și provoacă erori, cel mai bine este să-l dezactivați.
 • După configurarea setărilor indicate mai sus, faceți clic pe A pastra, astfel încât totul să fie depozitat. De asemenea, puteți face clic pe Vezi un exemplu de postare pentru a verifica modul în care se vor desfășura publicațiile.

Concluzii

De la stabilirea configurațiilor indicate, publicarea referințelor la articolele în Stare de nervozitate si in Facebook, urmând ceea ce este specificat în opțiuni. În cazul în care Facebook, prin includerea link-ului către publicație, imaginea prezentată va fi adăugată la fiecare articol.

 • 16 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here