Cum să programez și să-mi organizez postările Instagram - mobil sau computer

Aplicația Instagram este una dintre cele mai consumate de oameni din ziua de azi, de la înființare a fost întotdeauna definită ca fiind o aplicație de conținut vizual care la început era văzută ca o platformă mai informală în care oamenii încărcau ceea ce își doreau, dar acum a devenit o aplicație cu puțin mai multă muncă.

Odată cu evoluția acestei platforme, oamenii și-au luat sarcina de a crea conținut mai în serios și ca un loc de muncă, astfel încât sunt mai conștienți de orele de publicare, de a folosi cele mai populare hashtag-uri sau de a începe să programeze și să organizeze publicații, acesta din urmă fiind unul dintre cel mai important pentru a putea transporta un furaj frumos și durabil. Dacă nu știți cum să programați postările sau să le organizați în feed, continuați să citiți pentru că vă vom arăta în continuare.

Index()
 1. Care sunt pașii de urmat pentru a vă programa și organiza postările pe Instagram?
  1. Folosind aplicația Instagram pe Android
  2. De pe dispozitivul tău iPhone
  3. Direct în browserul web al computerului dvs
 2. De ce nu ați reușit să vă programați corect postările pe Instagram??

Care sunt pașii de urmat pentru a vă programa și organiza postările pe Instagram?

Când începi să-ți programezi postările pe Instagram, vei vedea că vei avea un cont mai eficient și îți va fi mai ușor să postezi conținut și mai mult dacă gestionezi multe conturi paralele cu ale tale, chiar dacă mai multe persoane nu cred, dezvoltarea conținutului rețelelor sociale necesită timp și multă muncă. Vă puteți organiza publicațiile în funcție de dispozitivul pe care le veți încărca.

Folosind aplicația Instagram pe Android

În prezent, în cadrul aplicației Instagram în sine nu are un instrument care să vă ajute să programați sau organizați postările de feed, poveștile, Reels sau IGTV pe care doriți să le încărcați la un anumit moment, dacă nu va trebui să utilizați aplicații externe sau aliate cărora le veți acorda permisiunea de a vă accesa contul și de a face postările așa cum vă mergi la organizare.

Unele dintre aplicațiile pe care le puteți utiliza sunt:

 • Hootsuite, este o aplicație pe care o poți folosi pentru a putea programa modul în care se vor executa postările de pe Instagram în funcție de modul în care le organizezi în calendar, fiind o aplicație foarte intuitivă, nu vei avea multe complicații să o folosești, plus că de asemenea funcționează pe alte rețele sociale precum Facebook sau Twitter.
 • Mai târziu, este o altă dintre aplicațiile care funcționează bine pentru a vă face programele pentru a încărca conținut în feed, are și o previzualizare unde puteți vedea cum merge feedul dvs. și vă va spune cum merg vizualizările dvs. și dacă obțineți mai multe urmăritori conform calendarului dvs. Later este disponibil pentru toate dispozitivele și are o versiune gratuită și plătită cu care puteți publica până la 30 de fotografii pe lună.

De pe dispozitivul tău iPhone

Majoritatea aplicațiilor care vă ajută să vă gestionați contul de Instagram au de obicei versiuni atât pentru Android, cât și pentru iPhone pentru a ajunge la mai mulți oameni, dar există unele care pot ajunge operați mai confortabil de pe un dispozitiv IOS. Vă vom recomanda câteva aplicații care vă pot ajuta să planificați conținutul de pe iPhone:

 • Planoly, este un partener direct al Instagram care funcționează ca organizator sau planificator pentru feed folosind o grilă, pe lângă faptul că vă permite să oferă valori și statistici despre conținut care este publicat pentru a obține cea mai bună acoperire posibilă. Unul dintre avantajele pe care le are este că vă permite nu doar să planificați fotografii, ci și să IGTV sau să încărcați videoclipuri în secțiunea Reels.

 • Buffer, este disponibil în App Store și vă oferă instrumente bune pentru a vă programa postările pe Instagram și pentru a analiza comentariile pe care le aveți asupra conținutului dvs. deodată, are un calendar în care glisați și plasați fotografiile sau videoclipurile pe care doriți să le încărcați.

Direct în browserul web al computerului dvs

Dacă preferați să vă gestionați conturile prin computer, din fericire există multe versiuni de aplicații pe care le primești și ca pagină web și acestea sunt câteva dintre recomandările noastre:

 • Creator Studio, este un instrument cu ajutorul căruia îți vei putea gestiona atât conturile de Instagram, cât și cele de Facebook printr-un panou de dezvoltatori, cu această pagină poți pentru a identifica care sunt cele mai bune decizii pe care îl poți lua pentru a promova generarea de bani, deși există o versiune pentru dispozitivul tău, este mai recomandat să folosești Creator Studio pe computer pentru că așa poți vedea statisticile.
 • Agorapulse este o aplicație cu ajutorul căreia poți publica și organiza conținutul pe care vrei să-l încarci pe Instagram și, de asemenea, pe alte platforme precum Facebook sau Twitter.Unul dintre avantajele acestei aplicații este că dacă ești o persoană care întotdeauna îi place să verifice totul de două ori vă va trimite o notificare înainte de a publica.

De ce nu ați reușit să vă programați corect postările pe Instagram??

Când ai descărcat deja aplicația care ți se potrivește cel mai bine să programezi cum să-ți încarci conținutul pe Instagram și vezi că nu îți lasă să-ți gestionezi contul, se poate datora unei serii de erori în aplicație precum nu aveți permisiunile necesare pentru a accesa la informațiile telefonului dvs., prin urmare, nu vă va permite să distribuiți fotografiile sau videoclipurile din galeria dvs. sau să lucrați deasupra aplicației Instagram, o puteți repara din setările telefonului dvs. din secțiunea de aplicații.

O altă eroare care se întâmplă de obicei este că atunci când descărcați aplicația nu doriți să vă înregistrați contul de Instagram sau aplicația funcționează corect, așa că vă recomandăm dezinstalați aplicația și reinstalați-o de la zero pentru a vedea dacă această eroare nu ți se mai întâmplă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here