Cum să programați transmisiuni live Instagram pentru a vorbi cu urmăritorii

Instagram, în cadrul caracteristicilor și actualizărilor recente, permite utilizatorilor săi să realizeze un program live că au în așteptare să discute puțin cu adepții lor sau chiar, astfel încât conturile companiilor și ale altor organizații să poată oferi mai multe informații pe un anumit subiect.

Această funcție este nou încorporată în platformă, astfel încât foarte puțini utilizatori au reușit să învețe cum să o folosească. De aceea aici ne dăm sarcina de a vă învăța care este tehnica astfel încât stăpânește această funcție după pofta ta, adică poți planifica transmisiuni live cu audiența ta într-un mod foarte practic și simplu.

Index()
 1. Cum să organizezi o numărătoare inversă video live pe profilul tău Instagram?
 2. Cum să invitați mai multe persoane la transmisiunile live pe Instagram?
 3. Ce poți face pentru ca fluxurile tale Instagram să fie mai implicate??
  1. Cel mai bun sunet și lumină bună
 4. Cum să evidențiați un comentariu pe Instagram live?
 5. Cât poate dura un flux live Instagram??

Cum să organizezi o numărătoare inversă video live pe profilul tău Instagram?

Prin poveștile Instagram este posibil folosiți diferite autocolante care în prezent au fost foarte utile pentru a profita la maximum de această rețea de socializare. Prin urmare, dacă vrei să știi cum se aplică, astfel încât transmisiunea în direct pe care urmează să o difuzezi să fie programată acolo, atunci urmează pașii pe care ți-i vom oferi mai jos.

 • În primul rând, deschideți-vă contul și accesați secțiunea în care sunt publicate povești.
 • Selectați o fotografie sau un videoclip care are legătură cu tema live.
 • Odată ce ai ales, faceți clic pe pictograma autocolantului și acolo cobori puțin până ajungi la numărătoarea inversă (aceasta apare cu 6 casete separate două câte două).
 • Îl plasați pe imaginea sau videoclipul selectat și va trebui să-i dai un nume respectiv (tot care este legat de subiectul care va fi discutat în live).
 • După, doar setați ora in care urmeaza sa o faci, poti pune chiar si ora exacta.
 • În sfârșit, rămâne doar că îl încarci în povestea ta și atât.

Cum să invitați mai multe persoane la transmisiunile live pe Instagram?

Acum, in cadrul transmisiilor care se fac de pe Instagram, in prezent, este posibil ca in timpul live-ului sa se mai adauge si alti participanti (maxim 3 persoane sau conturi). Procedura este într-adevăr foarte simplă, dar pentru a o putea face trebuie să fii la început, fac un stream live.

Pe ecran, în dreapta jos, veți vedea un buton pentru a adăuga mai mulți participanți la live. Când apăsați acolo, va apărea lista de urmăritori pe care îi aveți și acolo trebuie să selectați rând pe rând conturile pe care doriți să apară în transmisie, având-o deja aleasă doar faceți clic pe 'adăugați' și așteptați ca cealaltă persoană să accepte și să se conecteze.

În mod similar, acest proces ar trebui urmat dacă intenționați să adăugați încă unul sau două conturi. Doar că la sfârșit, vei vedea o împărțire a ecranului în două, trei și chiar patru părți egale, in functie de numarul de participanti. Trebuie remarcat faptul că trebuie să accepte cererea dumneavoastră de a se alătura, dar au autonomia de a pleca atunci când le place live-ul pe care îl faceți.

Ce poți face pentru ca fluxurile tale Instagram să fie mai implicate??

Pentru început, orice conferință, dezbatere, monolog sau transmisie în direct trebuie să aibă un scenariu despre tot ce ai de gând să spui, asta ca să nu stai mult pe gânduri, rămâi tăcut și astfel publicul își pierde interesul pentru ceea ce spui și pleacă brusc de acolo.

Așa că pregătiți câteva rânduri scurte care să servească drept bază pentru exprimarea informațiilor într-un mod clar, puternic și credibil. Pentru ca cei care te văd ei percep securitatea a ceea ce spui și ei cred că ești chiar capabil să rezolvi îndoielile, preocupările sau întrebările care apar.

De asemenea, permite chatul cu publicul, astfel încât acesta să participe la live. Poți chiar să adaugi pe cineva din public pentru a-l face mult mai izbitor, cu elementul surpriză, dar si daca ai un specialist pentru a trata un anumit subiect, aceasta se dovedește a fi o altă idee grozavă.

Cel mai bun sunet și lumină bună

Pe lângă ceea ce am menționat anterior, trebuie să cauți ceva foarte important înainte de a începe transmisiunea în direct și este spațiul în care te afli. Acolo nu trebuie să existe întreruperi de la sunete externe, nici atât de multă lume care se plimbă prin local sau decorul scenei nu fac să se distragă atenția publicului.

Este esențial să aveți sunet de înaltă calitate, pentru ca ceea ce spui să fie înțeles și să nu existe îndoieli (poți folosi un microfon). Și la rândul tău, ajungi într-un loc în care ești bine luminat (fără prea mult exces), dar ideea este că nu ești în lumină slabă pentru că va face publicul să perceapă lenea și să nu fie interesat sau interacționat în live.

Cum să evidențiați un comentariu pe Instagram live?

În timpul unei transmisii în direct este posibil ca din comentariile făcute de audiență, unele dintre ele să fie evidențiate de dvs. în calitate de vorbitor. Fă-o este o sarcină extrem de ușoară pe care vi le vom descrie în continuare.

Când sunteți în direct, comentariile vor apărea în ordinea în care sunt scrise, dar dacă vreuna dintre acestea vă atrage atenția, trebuie doar să îl apăsați și să glisați degetul spre stânga. Ar trebui să apară o bară cu pictograme de opțiuni, acolo unde trebuie apăsați pe clemă sau pe dispozitivul de fixare care iese acolo și gata.

Cât poate dura un flux live Instagram??

În conformitate cu cea mai recentă actualizare privind durata transmisiilor în direct, Instagram, începând cu 2020, permite conturilor să folosească această funcție până la timp de aproximativ patru ore consecutive (streaming de pe un PC sau mobil). Această măsură a fost luată deoarece utilizatorii au consumat foarte mult acest tip de conținut care îi interesează.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here