Cum îmi programez mesajele folosind WhatsApp Web - Aplicații de ajutor

 Există momente când ar trebui să trimiteți mesaje pe WhatsApp când nu suntem disponibili. Din acest motiv, programarea mesajelor folosind WhatsApp Web sau WhatsApp pe telefon este un instrument foarte util. Deci, acest articol va explica pașii pentru a programa trimiterea mesajelor pentru a ura la mulți ani, cu o ocazie specială sau ca reamintire la orice oră și dată.

Index()
 1. Care sunt pașii pentru a vă programa mesajele folosind WhatsApp Web?
  1. Folosind telefonul Android
  2. Cu dispozitivul tău iOS
 2. Cum să știi dacă mesajele tale au fost programate corect?
 3. Ce extensii terță parte folosiți pentru a vă ajuta să vă programați mesajele pe WhatsApp?
  1. WA Web Plus
 4. De ce nu vă puteți programa eficient mesajele pe WhatsApp Web?

Care sunt pașii pentru a vă programa mesajele folosind WhatsApp Web?

Pentru aceasta trebuie recurge la instalarea unor aplicații care permit programarea transmiterii mesajelor. Este de menționat că mesajele programate sunt diferite de mesajele temporare WhatsApp deoarece nu sunt șterse după un anumit timp. Acest articol va explica pas cu pas procedura pentru a putea programa mesaje folosind WhatsApp Web și WhatsApp mobil.

În ciuda actualizărilor constante din aplicația WhatsApp, funcția de programare a trimiterii de mesaje pentru a ura la mulți ani sau pentru a face mementouri nu este disponibilă în sistemul dvs. Cu toate acestea, prin aplicații precum bluestick este posibil să programați trimiterea de mesaje în WhatsApp Web. Pentru ca instalarea să fie efectuată, vom urma acești pași:

 • Accesați Magazinul web Chrome din browser.
 • Găsiți extensia Bluesticks.
 • Selectați „Adăugați la Chrome”.
 • Inscrie-te.

Odată ce instalarea este finalizată, trebuie să accesați WhatsApp Web în Google Chrome, să alegeți persoana de contact sau grupul pentru a primi mesajul. Atunci trebuie faceți clic pe cifra ceasului care apare lângă caseta de scriere, aceasta va deschide meniul pentru a programa mesajul. Apoi, scrieți mesajul, selectați data și ora pentru a-l trimite, faceți clic pe opțiunea Programează livrarea. Astfel, mesajul este deja programat și va fi trimis la data și ora selectate.

Folosind telefonul Android

După cum sa menționat anterior, WhatsApp nu include opțiunea de a programa mesaje. Cu toate acestea, este posibil să activați această opțiune pe dispozitivele Android instalând o altă aplicație. Deși există o varietate de aplicații care pot ajuta la activarea acestei configurații, aceasta este recomandată instalați aplicația Wasavi din Magazinul Play.

După ce ați instalat Wasavi, trebuie să deschideți aplicația și acordați toate cele 3 permisiuni care cere pentru funcționarea sa corectă. Puteți începe apoi să vă programați mesajul direct în aplicație sau să o faceți de pe WhatsApp. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți următoarele:

 • Accesați WhatsApp.
 • Trebuie să deschideți chat-ul contactului căruia îi veți trimite acest tip de mesaj.
 • Va apărea o bară plutitoare.
 • Apăsați una dintre pictograme
 • Selectați '+' în colțul din dreapta jos.
 • Apăsați pe Programare mesaj.

Apoi puteți începe să vă programați mesajul, selectați data și ora la care va fi trimisă. În același mod, puteți configura ca trimiterea să se repete orar, zilnic, săptămânal, lunar sau anual. Este important ca dispozitivul să fie deblocat sau să aibă o blocare simplă de trimis.

Cu dispozitivul tău iOS

Pe dispozitivele cu sistem de operare iOS, trebuie să instalați aplicația Shotcuts pentru a putea programa trimiterea mesajelor în WhatsApp. La sfârșitul instalării, accesați aplicația, selectați opțiunea Automatizare din partea de jos. Apoi, în dreapta sus, apăsați '+' și selectați Creare automatizare personală. Acolo, trebuie să selectați data și ora la care va fi trimis mesajul, apoi apăsați următorul.

Odată ce cele de mai sus sunt făcute, selectați Adăugare acțiune și tastați Text în bara de căutare și alegeți Text. Acum puteți edita mesajul dvs., la final apăsați simbolul +, căutați WhatsApp în bara de căutare și selectați-l. Pentru a finaliza, alegeți contactul căruia doriți să-i trimiteți mesajul, apăsați pe următorul și apoi Terminat. Apoi, trimiterea mesajului este programată.

Cum să știi dacă mesajele tale au fost programate corect?

Pentru a afla dacă mesajul a fost programat corect, puteți efectua una sau mai multe expedieri de probă. În mod similar, puteți accesa aplicația și puteți verifica starea mesajelor programate. Odată ajuns acolo, puteți, de asemenea, să editați textul, să schimbați ora și data trimiterii, precum și să modificați trimiterile repetate.

Ce extensii terță parte folosiți pentru a vă ajuta să vă programați mesajele pe WhatsApp?

Există o mare varietate de aplicații care vă permit să programați gratuit mesaje pe WhatsApp. Dintre acestea, merită menționat Bluesticks, Wasavi și Comenzi rapide, deoarece sunt ușor de utilizat și necesită puțin spațiu de depozitare. Acestea oferă printre configurațiile lor selecția orei și datei expedierii, alegând recurența expedierii. În mod similar, vă permit să activați sau să dezactivați opțiunea de a primi o notificare înainte de a trimite.

WA Web Plus

Aceasta este o funcție care permite îmbunătățiți și extindeți serviciul web Whatsapp. Spre deosebire de WhatsApp pe care îl aveți pe un dispozitiv mobil, WhatsApp Web are funcționalități reduse. În acest sens, chatul, trimiterea și primirea mesajelor este ceea ce se concentrează doar utilizatorul.

Pe de altă parte, prin WA Web Plus poți extinde funcțiile sale și obțineți o experiență mai bună. Pentru a-l instala, trebuie să deschideți Chrome, apoi să selectați adăugare extensie, în scurt timp descărcarea și instalarea se face în browser. Apoi, intri pe Whatsapp Web și poți începe să te bucuri de beneficiile pe care WA Web Plus le oferă.

De ce nu vă puteți programa eficient mesajele pe WhatsApp Web?

După cum am menționat, WhatsApp Web nu are opțiunea de a programa mesaje. Pentru aceasta este necesar să se recurgă la utilizarea altor aplicații, în care trebuie să se acorde permisiunile necesare și să se facă înregistrările necesare. În acest fel, aceste aplicații vor funcționa corect, permițând astfel posibilitatea de a programa transmiterea mesajelor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here