Cum să programați mesaje de la mulți ani pe WhatsApp - Instrument util

Se întâmplă adesea să-ți amintești ziua de naștere a unui prieten sau a unui membru al familiei și să realizezi că mai sunt zile pentru a o sărbători. Cu toate acestea, este comun pentru toți aceste date speciale sunt ușor de uitat, și mai mult dacă avem mereu timpul ocupat.

Una dintre cele mai ușoare moduri de a felicita pe cineva este prin WhatsApp și apoi vă vom arăta cum să programați mesaje de la mulți ani prin această aplicație de mesagerie instantanee.

Index()
 1. Este posibil să programați mesaje direct în WhatsApp?
 2. Care este cel mai bun instrument pe care îl puteți folosi pentru a programa mesaje de felicitare?
  1. Aplicația de programare WhatsApp SKEDit
 3. Cum să scrii cele mai bune felicitări de ziua de naștere pentru prietenii, familia sau partenerul tău?
 4. Ce pași ar trebui să urmezi pentru a programa trimiterea de mesaje text prin WhatsApp?

Este posibil să programați mesaje direct în WhatsApp?

WhatsApp are funcții grozave astăzi comparativ cu acum câțiva ani, de exemplu, în prezent este chiar posibil să se facă autocolante în versiunea sa web. Din păcate, funcția de programare a mesajelor nu este disponibilă nativ în aplicație, pentru aceasta va trebui să folosim instrumente externe care ne vor ajuta să ne atingem obiectivul.

O aplicație care are funcționalitatea de a programa mesaje este Telegram. Cu toate acestea, este de așteptat ca viitoarele actualizări WhatsApp să ne aducă câteva știri în care poate ajunge această funcție mult așteptată.

Care este cel mai bun instrument pe care îl puteți folosi pentru a programa mesaje de felicitare?

Există mai multe modalități de a programa mesaje de felicitare pe WhatsApp, deși trebuie să ții cont de asta marea majoritate nu sunt foarte de încredere din cauza lipsei de transparență și claritate din partea dezvoltatorilor acestor instrumente, deci nu este foarte de încredere să le folosiți dacă nici măcar nu există în magazinele oficiale de aplicații. 

Dar să nu ne facem griji, până acum există o opțiune excelentă de a efectua acest proces în siguranță și fiabil pe telefoanele noastre mobile, este SKEDit WhatsApp Scheduling App, disponibilă în Magazinul Play, care cu siguranță va face procesul pe care vrem să-l ducem. iesi mult mai usor.

Aplicația de programare WhatsApp SKEDit

Utilizarea acestei aplicații este foarte simplă, singurul detaliu este că este disponibilă doar în limba engleză, deși este posibil să fie actualizată în curând cu mai multe limbi, inclusiv spaniolă. Și nu vă faceți griji, această aplicație are tot ce aveți nevoie în ceea ce privește securitatea și eficiența pentru a programa mesaje chiar și pe WhatsApp SMS-urile, e-mailurile, apelurile pot fi programate, printre alții.

Cum să scrii cele mai bune felicitări de ziua de naștere pentru prietenii, familia sau partenerul tău?

Pentru mulți oameni să primească o felicitări de ziua lor este destul de important să te simți amintit și iubit de cei din jurul tău. Bineînțeles că intențiile variază în funcție de apropierea pe care o avem cu acea persoană, dar în general trebuie să ținem cont de câteva recomandări pentru a scrie cele mai bune felicitări, care sunt:

 • Fii sincer despre cum te simți față de acea persoană
 • Faceți persoana să simtă că este ziua lui
 • Faceți cunoscută aprecierea pe care o avem
 • Evidențiați uniunea care ne leagă de persoana care amintește de situații unice
 • Încheiați cu o propoziție finală bună, cum ar fi „multe felicitări, distrați-vă de minune în această zi specială”

Desigur, se pot adăuga imagini, stickere, videoclipuri și multe altele, cel puțin în chat-ul WhatsApp; care servesc drept suport foarte bun în mesajul de felicitare. A face un mesaj personalizat înseamnă foarte mult pentru cineva de ziua lui. În această aplicație de mesagerie este, de asemenea, posibil să creați chatbot.

Ce pași ar trebui să urmezi pentru a programa trimiterea de mesaje text prin WhatsApp?

Pentru a programa mesaje pe WhatsApp prin Aplicația de programare WhatsApp SKEDit, Trebuie sa urmam o serie de pasi esentiali pentru ca procesul sa se desfasoare corect:

 1. Deschideți aplicația de programare WhatsApp SKEDit
 2. Oferiți permisiunile corespunzătoare pentru a accesa serviciile necesare de pe mobilul nostru
 3. Selectați WhatsApp ca aplicație implicită pentru programarea mesajelor
 4. Într-o fereastră nouă selectăm și opțiunea WhatsApp este posibil să selectezi WhatsApp Business în cazul utilizării acestei versiuni.
 5. În continuare, se va deschide o fereastră cu o casetă de text în centru și câteva opțiuni de configurare în partea de jos
 6. În partea de sus căutăm contactul căruia dorim să-i trimitem felicitări de ziua ta, poți programa și mesaje pentru grupuri.
 7. Scriem mesajul care poate avea maxim 1.800 de caractere, în plus, putem atașa fotografii, videoclipuri, emoji și autocolante
 8. In partea de jos configuram parametrii in sectiunea 'Program', acolo stabilim data exacta cu ziua si ora in care dorim sa fie trimis mesajul. De asemenea, putem stabili dacă mesajul poate fi repetat și să activăm o mică notificare care ne anunță când mesajul a fost trimis.

Cu SKEDit WhatsApp Scheduling App, este foarte simplu să programăm mesajele pe care le dorim, totuși, trebuie să avem în vedere că va trebui să fim foarte vigilenți și să nu depășim limitele, deoarece este foarte ușor să confundați cronologia și timpii într-o aplicație simplă, dar pentru a-i felicita pe cei dragi de ziua lor este foarte eficient.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here