Cum să contactați Tinder pentru a vorbi cu serviciul clienți?

Tinder are o versiune Premium numită Tinder Gold, această funcție are caracterul practic anulați respingerea profilurilor și dați o cantitate infinită de aprecieri sau ștergeți-le.

Cu toate acestea, la fel ca în orice aplicație, pot apărea probleme în care este necesar să contactați serviciul pentru clienți și acesta este punctul în care vă vom explica cum se realizează. Continuați să citiți, astfel încât să puteți contacta eficient dezvoltatorii Tinder.

Index()
 1. Care sunt modalitățile de a contacta serviciul clienți Tinder?
  1. Pentru corespondență
  2. Centru de ajutor
  3. Ghidul Tinder
 2. Cum să depuneți o revendicare la aplicația Tinder?
 3. Care este conceptul de debitări Tinder pe cardul de credit?
 4. Cum să evitați supraîncărcările de la Tinder?

Care sunt modalitățile de a contacta serviciul clienți Tinder?

Mai mulți utilizatori au încercat contactați dezvoltatorii Tinder în multe feluri fără să fi reușit să ducă la bun sfârșit sarcina. Vă vom vorbi despre câteva modalități prin care credeți că puteți obține un contact.

Pentru corespondență

Din păcate Tinder nu are o adresă de e-mail cu care puteți crea un contact cu utilizatorul și un reprezentant. Singura relație pe care Tinder o are cu un email este la începutul creării profilului în care va trebui să-ți pui emailul.

Centru de ajutor

Deși Tinder nu are o adresă de e-mail sau un număr de telefon prin care să contacteze un reprezentant, are un centru de ajutor care funcționează ca un ghid de întrebări și răspunsuri.

Dintre toate opțiunile care apar în centrul de ajutor, utilizatorul va trebui să aleagă pe cea care se potrivește cu problema lui, după care va putea găsi soluția necesară iar in cazul neobtinerii acestuia, echipa tehnica insasi va contacta utilizatorul.

Majoritatea problemelor care pot apărea în cadrul aplicației Tinder pot fi rezolvate folosind măsurile oferite de acest centru de ajutor, deci este o varianta foarte recomandata.

Ghidul Tinder

Dacă problema nu poate fi rezolvată prin centrul de ajutor, Există o opțiune numită Tinder Guide, Tinder oferă informații importante despre funcțiile aplicației și, de asemenea, prezintă un formular de contact pe care utilizatorul va trebui să-l completeze cu informațiile complete legate de problema sa.

Formularul este trimis și apoi trebuie să așteptați a Tinder rep contactați utilizatorul, răspunzând preocupărilor acestuia și oferind o soluție la problema prezentată.

Cum să depuneți o revendicare la aplicația Tinder?

Aplicația Tinder are doar un link direct către centrul de ajutor, astfel încât să puteți expune problema pe care o prezentați. Adică nu există nicio modalitate de a revendica direct în cerere.

Cu toate acestea, unii utilizatori au raportat că au primit unele răspunsuri atunci când au exprimat o reclamație în secțiunea de descărcare Google Play sau App Store, direct în comentariile de evaluare.

Care este conceptul de debitări Tinder pe cardul de credit?

Conceptul de taxe de abonament Tinder pe cardul de credit va depinde de modul în care a fost făcută achiziția și, de asemenea, de la ce echipament a fost făcută.

 • iPhone: plata Tinder de pe un iPhone va apărea ca „Achiziție iTunes”. Fără a prezenta niciun tip de detalii în extrasul de cont al cardului dumneavoastră.
 • Android: În Android totul se schimbă puțin. În extrasul de cont va apărea doar „Achiziții Google Play”, împreună cu data achiziției și numele aplicației. Adică, în funcție de bancă, numele „Google, Tinder” va apărea în cheltuielile cu cardul de credit
 • Site: Dacă faceți achiziția de pe site, mai întâi trebuie să vă autentificați și apoi să faceți plata abonamentului, atunci toate informațiile aplicației vor apărea în debitul cardului dvs. de credit.

Cum să evitați supraîncărcările de la Tinder?

Abonamentul Tinder are 3 opțiuni pentru a evita supraîncărcările pe colectarea cardurilor de credit.

Abonament lunar: taxa o dată pe lună. În momentul achiziției, prima lună este taxată, iar celelalte luni vor fi taxate la aceeași dată a primei plăți.

 • Abonament de 6 luni: la momentul efectuării primei achiziții, Tinder taxează primele 6 luni și după acel timp încărcați din nou.
 • Abonament de 1 an: Tinder va încasa totalul de 12 luni în primul moment de cumpărare și după acest timp va reînnoi abonamentul.

Dacă doriți să evitați să fiți taxat din nou pentru o plată lunară sau un pachet, trebuie dezabonare înainte de data cumpărării. Vă recomandăm să o faceți cu cel puțin o săptămână înainte.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here