Cum să pun „Scrisoare secretă” în poveștile mele Instagram dacă am un iPhone”,

Instagram continuă să-și surprindă utilizatorii cu noile caracteristici și funcții pe care le adaugă platformei sale. În acest caz, puteți menționa stilul de font secret pe care doar iPhone-urile îl pot pune în poveștile lor. Deci acest text va explica procedura pentru pune așa-numita 'Scrisoare secretă' în poveștile de Instagram. În plus, îți vom oferi câteva sfaturi pentru a putea alege fontul corect pentru a putea scrie un text cu stil.

Index()
 1. Cum funcționează literele ascunse în poveștile Instagram?
 2. Ce ar trebui să faci pentru a pune un mesaj secret în poveștile tale?
 3. Cum pot persoanele de contact să vadă mesajul ascuns al poveștilor tale?
 4. Ce alte fonturi poți folosi în poveștile tale Instagram și cum să le pui?
  1. De pe Android sau iPhone
  2. Dacă utilizați Instagram Web

  Cum funcționează literele ascunse în poveștile Instagram?

  Poveștile Instagram sunt mereu într-o inovație constantă, deoarece platforma Instagram încearcă să-și îmbunătățească funcțiile pentru a-și menține utilizatorii implicați în această rețea socială. În acest sens, putem constata că în poveștile Instagram este posibil adăugați un font secret sau o literă.

  Deocamdată, acest tip de sursă funcționează numai pentru telefoane mobile și dispozitive iPhone. Deci, dacă încercați să faceți această procedură pe alt dispozitiv, noul font nu va fi activat, dar îl va păstra pe cel indicat.  Deci, să vedem cum să activați noul font ascuns Instagram pentru a adăuga mai multe texte originale poveștilor dvs.

  Ce ar trebui să faci pentru a pune un mesaj secret în poveștile tale?

  În general, nu este că poți pune un mesaj ascuns pentru toți utilizatorii în povestea Instagram. Bine alți utilizatori de iPhone vor putea vedea cu ușurință ceea ce scrii și modelul pe care l-ai folosit pentru asta. În această ordine de idei, ceea ce se urmărește este activarea unui font care este ascuns de alte dispozitive.

  Pentru a face acest lucru, trebuie introduceți contul dvs. de Instagram de pe un iPhone, de acolo, trebuie să intri în secțiunea de creare a poveștilor. Ei bine, este necesar să împărtășiți o poveste pentru a face această procedură. Puteți intra în această secțiune glisând ecranul spre stânga sau făcând clic pe pictogramă povestea mea în partea de sus, în special în bara care arată poveștile altor utilizatori.

  După ce faci acest lucru, trebuie să alegi fotografia sau videoclipul pe care vrei să-l partajezi publicului, adică cu urmăritorii contului tău. Deoarece veți aplica un nou truc, puteți face un joc distractiv de ghicire întrebând ce fel de font folosești în povestea ta.

  Deci, în procesul de editare a poveștii, în partea de sus ar trebui localizați pictograma Aa. Care este folosit pentru a adăuga text la poveste, făcând acest lucru apare o bară cu diferite tipuri de litere pe care le puteți alege. Aici, este necesar să-l luați pe cel care este poziționat al șaselea de la stânga la dreapta. Adică cel mai rotund.

  Cum pot persoanele de contact să vadă mesajul ascuns al poveștilor tale?

  Odată ce ați selectat fontul, trebuie scrie cuvântul papirus care funcționează ca un cod pentru a activa tipografia secretă. Din acel moment, vei vedea că forma literei se schimbă și are un stil diferit și distractiv. Când se face modificarea, puteți șterge cuvântul tastat și reintroduceți mesajul care doriți să fie afișat în poveste.

  Acum, ceea ce trebuie să faci este să publici povestea și să speri că adepții tăi încep să o vizioneze. Amintiți-vă că puteți oricând să verificați cine v-a văzut videoclipurile și fotografiile încărcate în povestea Instagram. Persoanele care accesează povestea, dacă au iPhone pputeți vedea tipografia papirusului pe ceea ce ați tastat, în timp ce celelalte persoane vor vedea doar un text normal.

  Ce alte fonturi poți folosi în poveștile tale Instagram și cum să le pui?

  Tipografia sau stilul scrisorii este o resursă foarte importantă atunci când se realizează o poveste care conține text. Ei bine, schimbând forma literelor, poți adaugă originalitate și stil la informațiile pe care doriți să le afișați. Pe Instagram pot fi folosite diverse tipuri de fonturi, așa că haideți să identificăm câteva pentru a ști care dintre ele este o opțiune bună de folosit în povești.

  De pe Android sau iPhone

  În general, aplicația Instagram este programată să afișeze un font foarte celebru și folosit. Este este Helvetica,  care are un stil neutru și se caracterizează prin faptul că este foarte lizibil. Astfel, prin folosirea acestui tip de scrisoare, mesajul pe care vrei să-l transmiți poate ajunge direct la oameni.

  Pe lângă acest stil, Instagram are și opțiunea de a schimba felul în care arată scrisul. Pentru a face acest lucru, intrați în poveste și selectați pictograma Aa, apoi începeți să scrieți textul și în partea de jos veți vedea că apar opțiunile tipurilor de litere pe care le puteți alege.

  În această ordine de idei, puteți găsi stilul clasic, cel al mașini de scris, neon, cursive sau bold. O bară de redimensionare este situată în partea stângă a ecranului. Tot în partea de sus veți găsi și alte opțiuni pentru a schimba puțin textul. Ei bine, puteți modifica alinierea textului și culoarea acestuia. De asemenea, puteți adăuga un fundal alb sau negru, îl puteți muta sau adăuga subtitrări la povești.

  Dacă utilizați Instagram Web

  În versiunea web a Instagram devine mai complicat să încărcați povești și să adăugați texte la ele. Deci, în această opțiune veți găsi fontul Helvetica doar când scrieți text. Cu toate acestea, pe Internet puteți găsi un număr mare de pagini web care vă ajută schimba fontul povestirilor.

   În acest sens, numai  caută fonturi pentru instagram în motorul de căutare al browserului introduceți una dintre aceste pagini. Apoi, selectați un stil care vă place și scrieți mesajul, ca ultim pas copiați textul și lipiți-l în poveste, astfel încât să apară cu fontul selectat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here