Cum să puneți videoclipuri TikTok pe Android și iOS ca fundal

TikTok este o aplicație distractivă care ne permite să urmărim, să creăm și să redăm videoclipuri cu efecte speciale, ceea ce o face foarte populară în rândul utilizatorilor de orice vârstă. Această aplicație oferă multe instrumente pentru a înregistra videoclipuri pe care le puteți partaja cu cine doriți. Știați că puteți plasa Videoclipuri TikTok pe Android și iOS ca fundal, descoperiți cum să faceți acest lucru și personalizați-vă smartphone-ul.

Cum să setați videoclipuri TikTok pe Android și iOS ca fundal
Vezi acest videoclip pe YouTube

Tehnologia smartphone-urilor și diferitele aplicații oferite pe Internet permit efectuarea anumitor trucuri pentru a obține opțiuni cu totul speciale care sunt ascunse.

Dar utilizatorii sunt flămând de descoperiți și îmbunătățiți performanța dintre dispozitivele dvs. găsesc întotdeauna ruta pentru a-l obține. În multe dintre aceste articole vă îndrumăm calea și modalitățile posibile de a obține un efect special.

Dar de această dată, TikTok include în instrumentele sale, posibilitatea de a-l plasa pe fundalul ecranului telefonului tău, fie el Android sau iOS, videoclipul preferat fără a fi nevoie să rulezi vreun truc.

Dacă ești utilizator al acestei aplicații și îți place să interacționezi constant folosind videoclipuri, duouri sau duete, muzică, figuri și dacă îți place să dansezi, TikTok este aplicația ideală pentru aceasta. Și vă oferă, de asemenea, opțiunea de a pune acel videoclip special care vă place ca tapet pentru a-l vedea de fiecare dată când activați ecranul de smartphone-ul dvs.

Index()
  1. Pași pentru a seta videoclipurile TikTok ca fundal
  2. Poza de perete TikTok

Pași pentru a seta videoclipurile TikTok ca fundal

Pentru a putea plasa un videoclip ca tapet, trebuie să convertiți videoclipul pentru a-l transforma într-o imagine animată.

Pentru a face această procedură este necesar să descărcați și să instalați TikTok și un plugin oficialel. De data aceasta îl putem obține în Google Play Store cu numele TikTok Wall Picture de pe Android-ul tău sau cu același nume în App Store de pe iOS.

După finalizarea instalării acestui plugin, căutați în TikTok videoclipul pe care doriți să-l convertiți ca fundal și selectați opțiunea de partajare.

se va desfăşura un meniu cu diferite opțiuni, una dintre ele este o fotografie animată, selectați-o pentru a descărca videoclipul. Apoi alegeți opțiunea de setat ca tapet.

Veți avea două ecrane în care puteți seta imaginea animată, ecranul de pornire sau ecranul de pornire și de blocare. Alege-l pe cel preferat, acceptă și confirmă modificările pentru a finaliza procedura. În acest fel poți schimba fundalul ecranului smartphone-ului tău într-un mod foarte original.

TikTok vă permite să vă salvați videoclipurile și să le partajați pe rețelele sociale pe care le utilizați în mod obișnuit în postările și stările comune. Dar și modificați-le astfel încât să poată fi pe fundalul ecranului de pornire sau de blocare și să le puteți vedea ori de câte ori activați mobilul.  instrument excelent care Este inclus în aceeași aplicație.

Poza de perete TikTok

Prin acest convertor puteți schimba configurația videoclipurilor dvs. în imagini animate pentru a le folosi sau a le partaja cu cine doriți.

Această aplicație TikTok permite descărcați orice tip de videoclip și modificați-l, stocându-le într-un folder de galerie foto animată unde le puteți accesa oricând doriți.

În acest sens, nu va trebui decât să convertiți videoclipul o singură dată și acesta va fi gata pentru a-l accesa oricând doriți.

Fișierele care sunt convertite în cadrul implementării TikTok Wall Painting vor rămâne numai depozitate în interiorul galeriei pe care le oferă utilizatorilor săi. Dacă ștergeți aplicația de pe telefon, toate elementele stocate în ea vor fi, de asemenea, șterse.

În așa fel încât, dacă utilizați o imagine animată pe care ați generat-o folosind acest instrument ca tapet și dintr-un motiv oarecare precum eliberarea spațiului în memoria telefonului, ștergeți aplicația.

În același mod, acel tapet animat pe care îl utilizați va fi eliminat, lăsând fundalul cu configurația inițială oferită de Smartphone.

Este ușor să convertiți videoclipuri în imagini pe TikTok și o puteți face de câte ori doriți, depozitați-le și folosiți-le când aveți nevoie de ele.

De asemenea, le poți șterge dacă nu mai vrei să le ai, le poți partaja familiei și prietenilor și, mai ales, le poți folosi ca tapet pe mobil. Transformându-l într-un fundal foarte original cu acel videoclip special pe care l-ai făcut sau care pur și simplu îți place foarte mult.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here