Cum să puneți o parolă pentru profilul dvs. Netflix 100% sigur? - confidențialitate

Pentru a adăuga o parolă în contul tău Netflix, primul lucru este să cunoști pașii pe care trebuie să-i faci schimba parola netflix, ceva ce poți face din diferite dispozitive. De aceea te vom invata in acest articol pentru ca contul tau sa nu fie in pericol sa piarda intrarea si te vom ajuta si sa generezi o parola 100% sigura.

Index()
 1. Cum poate fi atribuită o parolă unui profil pe Netflix?
  1. pe un televizor
  2. Din aplicația mobilă
 2. Cum să eliminați parola dintr-un profil Netflix?
 3. Cine poate gestiona profilurile unui cont Netflix?
 4. Cum să blochezi un anumit serial sau film pe Netflix?

Cum poate fi atribuită o parolă unui profil pe Netflix?

În Netflix există o parolă sau un cod PIN, care vă permite să perfecționați opțiunea de control parental, este indicat și în ocaziile în care ajungeți să partajați contul cu diverse persoane, fie că este vorba de prieteni, familie și chiar cunoștințe. De asemenea, dacă doriți să păstrați conținutul pe care îl vedeți într-un mod 'rezervat', astfel încât alți consumatori să nu afle.

Această parolă Netflix, de asemenea vă va permite să plecați tuturor celor curioși cu care partajați contul. În special, dacă îți place că nimeni nu știe ce film, documentar sau serial te uiți sau pur și simplu vrei să nu-ți acceseze profilul. Desigur, aveți și opțiunea de a bloca profilurile, astfel încât să puteți controla ceea ce pot sau nu vedea pe serviciul video.

Când ne referim la diferitele platforme de streaming care există, se poate întâmpla ca în anumite circumstanțe să prezinte probleme care nu ar trebui să apară, cum ar fi în aplicația Netflix când unor utilizatori li se pare că parola este incorectă, dar nu vă faceți griji, că totul în viață are o soluție. 

pe un televizor

Pe platforma Netflix poți plasa o parolă pe cont doar pe televizoare inteligente, precum LG, Samsung, TCL, Hisense, printre altele. De asemenea, această opțiune se poate face doar de pe Smart TV.

 1. Accesați profilul Netflix pentru care doriți să puneți o parolă.
 2. Apoi facem clic pe secțiunea Change, apoi pe opțiunea Blocare profil, acolo vom introduce parola profilului tău.
 3. Efectuând această acțiune, veți putea plasa Pinul dorit în diferitele elemente care există, astfel încât totul să fie așa cum doriți.

Din aplicația mobilă

Pentru a putea atribui o parolă de pe telefon, trebuie pur și simplu descărca aplicația netflix din Play Store (Android) sau App Store (iOS). După ce ați descărcat deja aplicația pe telefonul dvs. mobil, vă vom spune mai jos cum să setați o parolă pentru un profil rapid și ușor:

 1. Mai întâi deschidem platforma Netflix de pe telefonul tău, apoi facem clic pe profilul căruia vrei să îi plasezi o parolă.
 2. Apoi, facem clic pe elementul care indică Mai multe, care se află mai jos, în dreapta.
 3. De asemenea, va trebui să atingeți Cont.
 4. Vei vedea cum se deschide browserul pe telefonul tău și vei introduce elementele contului tău. Mergeți la capătul îndepărtat al vizualizatorului și atingeți contul în care doriți să puneți cheia.
 5. Atingeți opțiunea Modificare situată în Blocarea profilului.
 6. Acum introduceți cheia pe care o veți folosi pentru a începe sesiunea pe Netflix.
 7. Trebuie să selectați caseta Solicitați un PIN pentru a vă autentifica, unde scrie Nume de utilizator profil.
 8. Introduceți 4 numere în PIN, apoi faceți clic pe Salvare și gata. 

Cum să eliminați parola dintr-un profil Netflix?

 1. Din browser, conectați-vă la contul netflix.
 2. Faceți clic pe Setări Profiluri și control parental pentru a elimina cheia profilului care vă place.
 3. Modificați configurația Blocării profilului și introduceți parola.
 4. Debifați caseta Solicitați un PIN pentru a dezactiva utilizarea acestuia.

Cine poate gestiona profilurile unui cont Netflix?

Absolut toți consumatorii pot controla profilurile, cu excepția celor care au Netflix pentru sugari și pentru ca aceștia să aibă acces la profiluri vor avea nevoie de parola sau PIN-ul contului.

Te-ai gândit vreodată să-ți distribui profilul sau contul Netflix, fie cu un prieten, fie cu un membru al familiei, dar doar pentru câteva ore?. Ei bine, pe Netflix îți poți partaja contul fără a fi nevoie să dai parola, pentru a preveni preluarea excesivă a acestuia.

Cum să blochezi un anumit serial sau film pe Netflix?

Este foarte important să protejați copiii de vizionarea conținutului care nu este potrivit vârstei lor, deoarece aceștia sunt cei mai sensibili și un serial sau un film ar putea face față diverselor inconveniente oricât de complex ar părea. Din fericire, aplicația Netflix a conceput soluții pentru acest tip de circumstanță, în care autorizează adulții să blocheze un film sau un serial folosind o parolă sau PIN.

În acest fel, îi veți împiedica să vadă orice conținut fără autorizația lor sau fără a fi alături de un adult responsabil. Pentru a efectua această acțiune, urmați acești pași:

 1. Mai întâi treceți de pe telefonul mobil sau computerul dvs. la Netflix, în secțiunea Cont și apoi faceți clic pe control parental.
 2. Introduceți parola Netflix și vei căuta opțiunea de a bloca seriale sau filme.
 3. Pentru a executa blocul trebuie doar să plasați pe cutie numele filmului sau al serialului pe care nu vrem să-l vadă. Atingerea numelui îl va bloca automat.

Dacă mai târziu dorim să anulăm această limitare, va trebui pur și simplu să efectuați aceeași metodă, dar în această situație vei șterge filmul sau serialul pe care le-ai copiat. Pentru a face acest lucru va trebui să apăsați pe crucea pe care o veți vedea în dreapta fiecărui antet și acest lucru se va aplica tuturor celorlalte pe care le-ați limitat. La fel, dacă ai marcat o vârstă pentru a proteja conținutul, o poți crește la maxim.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here