Cum să puneți un videoclip într-un apel video WhatsApp pe Android sau iPhone

WhatsApp este una dintre cele mai influente platforme de comunicare astăzi, de la crearea sa a avut impact, iar în fiecare zi este în creștere și plină de inovații pentru a mulțumi o gamă mai largă de utilizatori din întreaga lume. Și în toate acestea, este necesar să știm dacă putem puneți un videoclip într-un apel video indiferent dacă dispozitivul tău mobil este Android sau iPhone.

Cum să puneți un videoclip într-un apel video WhatsApp pe Android sau iPhone
Vezi acest videoclip pe YouTube

Conectarea celui mai mare număr de oameni, indiferent de timp sau distanță dintre ei, este unul dintre punctele sale forte.

Trebuie doar să ai un dispozitiv care și-a descărcat aplicația sau să descarci și să instalezi WhatsApp în Firefox OS și să ai un sistem de date mobil sau să fii conectat la o rețea WiFi, doar cu acele cerințe, vei putea folosi pe deplin acest lucru. aplicare extraordinară.

Creșterea WhatsApp a avut un impact social, nu numai că captați mai mulți utilizatori în fiecare zi, dar interfața sa devine mai competitivă cu intenția de a genera plăcere deplină pentru persoanele care o folosesc. De la un simplu mesaj la apeluri video cu una sau mai multe persoane în același timp sau partajarea videoclipurilor Facebook în starea mea WhatsApp.

Creați un chat de grup, adăugați o persoană de contact într-un grup WhatsApp fără a fi administrator, partajați contacte, imagini, efectuați apeluri sau partajați orice alte informații. Ele sunt doar o parte din funcțiile oferite de această aplicație distractivă.

Index()
  1. Ce ar trebui să fac pentru a pune un videoclip într-un apel video WhatsApp pe Android sau iPhone?
  2. Alte opțiuni de știut atunci când încercați să puneți un videoclip într-un apel video WhatsApp pe telefoanele mobile Android sau iPhone

Ce ar trebui să fac pentru a pune un videoclip într-un apel video WhatsApp pe Android sau iPhone?

Apelurile video au fost și vor continua să fie o modalitate de a uni mulți oameni în ciuda distanței. Ele sunt prea utilizate pe scară largă în întreaga lume, și acum cu atât mai mult atunci când posibilitatea de pune un videoclip într-un apel video WhatsApp de pe dispozitivul dvs. Android sau iPhone.

Utilizarea mai profundă a acestei platforme este esențială pentru a vă bucura pe deplin de toate beneficiile acesteia. Iar primul pas pentru a fi la curent este păstrați-l actualizat conform ultimei sale versiuni și bineînțeles că nu poți uita că dispozitivul tău mobil trebuie să aibă o cameră frontală, apoi intră în aplicația ta WhatsApp.

Selectați chat-ul persoanei cu care doriți să efectuați apelul video. Apoi puteți vedea că o pictogramă în formă de recorder apare în dreapta sus și trebuie să o apăsați imediat.

Ar trebui să vă așteptați ca cealaltă persoană să răspundă la fel și, de asemenea, ar trebui să aveți în vedere că celălalt utilizator, trebuie să aveți un dispozitiv mobil adecvat pentru aceste funcții.

Acea persoană trebuie să aibă și aplicația WhatsApp actualizată, astfel încât apelul video să se desfășoare fără probleme. Dar trebuie să vă informăm că pentru dispozitivele mobile de astăzi, nu există posibilitatea de a pune un videoclip în timpul unui apel video și că contactul dumneavoastră îl poate vizualiza în același timp menținând contactul cu dumneavoastră.

Alte opțiuni de știut atunci când încercați să puneți un videoclip într-un apel video WhatsApp pe telefoanele mobile Android sau iPhone

Punerea unui videoclip în același timp cu apelul video este efectuat pentru dispozitivele mobile Android sau iPhone, momentan este posibil să nu fie posibil.

Când vine vorba de a pune un videoclip în timpul unui apel video, o poți face mai bine ca depunere de dosar, și pentru aceasta trebuie să minimizați pe o parte a ecranului, videoclipul persoanei în timpul apelului video complet.

Veți putea șterge zona de chat, iar videoclipul pe care doriți să-l puneți, îl trimiteți ca fișier. Dar transmiterea acestuia în timpul apelului video nu ar trebui să fie posibilă pe acele dispozitive mobile, cealaltă persoană va putea vedea videoclipul ca un fișier trimis direct la chat-ul său.

Există și alți asistenți externi cu care să facă ceva similar redați în flux videoclipul în timpul apelului video, ci prin echipamente computerizate cu un fel de webcam. Și trebuie să se bazeze pe instrumente precum ManyCam și OBS, pentru schimbări de voce sau față, există instrumentul Deepfake, dar din păcate printr-un dispozitiv mobil nu poți.

Doar unele platforme concepute pentru acea opțiune de a pune un videoclip cu apelul video în desfășurare sunt funcționale, dar prin WhatsApp, trebuie sa asteptam putin. Poate că nu prea se datorează marilor progrese care se fac în mod continuu doar pentru a mulțumi din ce în ce mai mult utilizatorii săi în fiecare zi.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here