Cum să puneți un superscript pe diapozitivele PowerPoint - Setări

Dacă știți deja ce este PowerPoint și la ce este folosit, trebuie să știți că funcționalitatea acestuia depășește stabilirea de prezentări sau reprezentarea graficelor, inclusiv posibilitatea de a setați un superscript în unele casete de text. Definiția este că sunt acele caractere care însoțesc un set de litere sau numere, este obișnuit să îl găsim în formulele matematice și fizice.

Pentru a putea aplica acest instrument nu trebuie să efectuați atât de mulți pași ca atunci când introduceți tabele sau grafice în el, ceea ce înseamnă că iti va lua putin timp aproximativ cinci minute pentru a o face, ceea ce vă va ajuta să profitați de ea în alte domenii. Din secțiunea sursă, este locul în care puteți localiza respectiva opțiune.

Index()
 1. Cum puteți adăuga un superscript la prezentarea de diapozitive?
  1. Cu computerul Windows sau Mac
  2. Din aplicația mobilă
  3. Folosind site-ul oficial
 2. Ce altă clasificare poate fi rulată în prezentările PowerPoint?

Cum puteți adăuga un superscript la prezentarea de diapozitive?

Există mai multe moduri prin care puteți adăuga indicele dvs. la prezentare, fiecare putând varia în funcție de dispozitivul care rulează programul. În general, în toate primele opțiuni ar trebui să apară în secțiunea destinată modificarea fontului, dacă nu, ar trebui să căutați cu atenție pentru că în adiacențele sale ar trebui să obțineți.

În consecință, dacă încă nu știi cum să o aplici, continuă să citești și îți vom da răspunsul, indiferent de dispozitiv unde vă aflați, atâta timp cât achiziționați programul, puteți face asta și multe altele.

Cu computerul Windows sau Mac

Aproape toate sistemele de operare sunt pe deplin compatibile cu acest program, în principiu cu Windows pentru că programatorii lui sunt aceiași cu cei care lucrează din el. Faima sa a fost atât de mare încât are propriul spațiu în AppStore, astfel încât utilizatorii care au un Mac să îl poată folosi. Procesul de plasare a superscriptului este foarte ușor, urmați aceste instrucțiuni, indiferent de sistemul dvs. de operare:

 • Când vă aflați pe ecranul de start, căutați aplicația în bara de lansare sau în diferitele programe pe care le puteți vedea.
 • Faceți clic pe el și așteptați cu răbdare să se deschidă. Rămâne să pregătiți diferitele diapozitive de care aveți nevoie și când detectați că trebuie să utilizați indicele, trebuie doar să selectați caseta de text.
 • Acum sunt două lucruri pe care ar trebui să le știi, dacă vrei ca ultima literă pe care ai adăugat-o să fie cea care apare în partea de sus cu o dimensiune redusă, selectează-o, atunci trebuie să în caseta unde scrie font să localizezi restul opțiunilor , în acel dreptunghi din colțul din dreapta jos, dă clic acolo. Apoi, în caseta nouă, faceți clic pe opțiunea superscript și gata.
 • Al doilea lucru pe care trebuie să-l știți este că, dacă nu selectați o anumită literă, aceasta poate funcționa fără nicio problemă, următorul caracter pe care îl adăugați în casetă va avea caracteristicile pe care le are un superscript.

Din aplicația mobilă

Dacă faci orice tip de muncă prin telefonul tău mobil, ai posibilitatea să adaugi aceste superscripte fără prea multe probleme. Pentru asta trebuie Faceți următoarele:

 1. După ce ați descărcat aplicația, continuați să o deschideți.
 2. Apoi generați caseta de text pe diapozitiv.
 3. Dacă trebuie să adăugați un superscript, trebuie doar să selectați cuvântul.
 4. Trageți în jos meniul de pornire, care va fi în partea de jos.
 5. Glisați opțiunile până când o găsiți pe cea corespunzătoare formatului fontului.
 6. Selectați a doua opțiune, deoarece aceasta ar trebui să indice superscript.
 7. Retrageți meniul în săgeata care rămâne în partea dreaptă sus a acestuia.
 8. Asta pentru a putea indica care vor fi personajele care vor avea această calitate.

Trebuie doar să vă asigurați că salvați modificările, iar documentul va păstra detaliile acelorași superscripte pe care ați decis să le adăugați.

Folosind site-ul oficial

De fapt, nu există modificări majore chiar dacă ați decis să utilizați oricare dintre sistemele anterioare și nu aceasta este diferența. Cheia pentru a realiza acest lucru este să găsiți formatul și printre ele opțiunile sale avansate, astfel puteți adăuga totul într-un timp scurt.

Ce altă clasificare poate fi rulată în prezentările PowerPoint?

În afară de prezentările animate, puteți adăuga un alt instrument sau clasificare numit indice, acesta este în mod obișnuit confundat cu indicele, dar spre deosebire de acesta, personajul nu se ridică ci este diminuat în același loc. 

Pentru a face acest lucru trebuie să urmați exact aceeași procedură ca mai sus, doar când ajungeți acolo unde selectați, localizați indicele și nu pe cel de mai jos. În acest fel, dacă ați umbrit ceva în text, acesta va deveni instantaneu mai mic sau următorul lucru pe care îl scrieți va avea această calitate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here