Cum să puneți un link către Swipe Up pe Instagram Stories cu videoclipuri sau fotografii

Cu siguranță ați văzut că unii pun link-uri în povești și vă întrebați cum o fac? Ar trebui să știi că asta va fi ceva se afla in perioada de proba, si este disponibil doar pentru un anumit tip de cont, cele verificate. Cu toate acestea, este disponibil și pentru conturile care îndeplinesc anumite cerințe pe care vi le vom spune.

Știm cât de mult te avantajează să plasezi un link în poveștile tale, bineînțeles, asta te ajută să îmbunătățești mult conținutul pe care îl creezi și să interacționezi cu contul tău de Instagram. „Swipe sus” vă ajută să vă faceți urmăritorii să introducă un link mai ușor.

Index()
 1. Ce este necesar pentru a pune un link într-o poveste Instagram?
  1. Un cont verificat, un profil de afaceri sau 10 mii de urmăritori
 2. Cum să adăugați un link în poveștile Instagram?
 3. Cum să verificați dacă linkul a fost introdus corect?
 4. Ce faci pentru a plasa un link într-o poveste fără a avea 10 mii de urmăritori cu IGTV?

Ce este necesar pentru a pune un link într-o poveste Instagram?

Pentru a pune linkul în poveștile tale, va trebui să urmezi niște 'reguli' sau 'cerințe' și anume ca contul tău să fie verificat, sau că ai un profil de afaceri și că ai 10 mii de urmăritori, dacă îndepliniți cerințele, procesul va fi foarte ușor. Ne amintim că va fi esențial să înveți cum să faci mai mulți oameni să-ți vadă poveștile de pe Instagram, pentru a-ți promova pagina web acolo cu acest instrument de link.

Un cont verificat, un profil de afaceri sau 10 mii de urmăritori

Dacă vrei să folosești acest instrument, trebuie să ai unul din două lucruri: un cont verificat sau un profil de companie cu 10 mii de urmăritori, dar cum să ai un profil de companie?? In primul rand trebuie sa ai profilul tau personal, iar apoi sa il schimbi intr-unul de firma, lucru pe care il poti face foarte usor din configurare si selectand 'Treceți la profilul companiei'

Atunci trebuie să verificați că, de fapt, aveți 10.000 de urmăritori și apoi trebuie doar să mergi să creezi o poveste și gata, aici poți verifica că ai acest instrument. Vă reamintim că dacă nu doriți ca toți adepții dvs. să vadă acea poveste, atunci puteți ascunde sau bloca povestea pentru cineva. Acest lucru va fi foarte simplu și o puteți face singur.

Cum să adăugați un link în poveștile Instagram?

Poate vă întrebați cum să pun linkul site-ului meu în povești? Una dintre cele mai simple și directe modalități va fi să o faci cu butonul de lanțuri, dar apare doar profilurilor verificate sau celor care îndeplinesc cerințele acestora, atunci tot ce trebuie să faci este această procedură:

 1. Faceți o poveste pe Instagram, nu contează dacă este o fotografie sau un videoclip.
 2. Faceți clic pe butonul din partea de sus a ecranului are o pictogramă de lanț.
 3. Când faceți acest lucru, va apărea imediat un nou ecran unde puteți introduce adresa URL.
 4. Ieși, accept'.
 5. Povestea va apărea și va avea pictograma lanțului evidențiată, indicând asta există o adresă URL în istorie.
 6. Poți în sfârșit să-ți publici povestea.

Cum să verificați dacă linkul a fost introdus corect?

Pentru a verifica ca linkul este cel pe care vrei sa-l introduci, atunci trebuie sa il verifici in sectiunea in care intri link-ul trebuie sa cauti butonul din ‘Previzualizare link’ aici ceea ce faci este să verifici dacă linkul funcționează corect. În cele din urmă, trebuie să faceți clic pe „Terminat”.

Ce faci pentru a plasa un link într-o poveste fără a avea 10 mii de urmăritori cu IGTV?

Acum, înțelegem că doriți să utilizați un link în povești, dar nu aveți 10.000 de urmăritori sau un cont verificat. De aceea, am adunat următorii pași pentru a posta o poveste fără a avea cerințele complete folosind IGTV.

 1. Trebuie să creați un cont de afaceri.
 2. Creați un canal pe Instagram TV, acest lucru se poate face prin intermediul aplicației sau prin descărcarea aplicației Instagram TV sau IGTV de pe Google Play.
 3. Încărcați un videoclip pe canalul Instagram TV, acest videoclip trebuie făcut pentru cel puțin un minut. Evident că trebuie să dai un titlu videoclipului și bineînțeles, trebuie să adaugi o descriere.
 4. In descriere trebuie să adăugați un link.
 5. Creează o poveste pe Instagram.
 6. Trebuie să faceți clic pe simbolul ‘“+ IGTV Video’ din partea de sus, selectați videoclipul pe care doriți să îl conectați și apoi faceți clic pe ‘OK’.
 7. Și gata, vei fi deja capabil să introduci un link în lista ta.

Dar vă vom spune că dacă nu doriți să faceți acest lucru, atunci puteți face și alte alternative, cum ar fi adăugarea mențiunii la un cont din poveste. Aceasta va funcționa numai atunci când doriți să adăugați un cont, dar puteți pune și un 'Link în bio' și fă-ți urmăritorii să meargă la contul tău și să introducă linkul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here