Cum să pun o pălărie de Crăciun pe pictograma WhatsApp pe mobilul meu Android sau iPhone?

WhatsApp a devenit una dintre cele mai importante platforme de mesagerie instant și cu atât mai mult de sărbători, unde comunicarea cu prietenii și cei dragi este esențială, din acest motiv este posibil acum personalizați-vă pictograma WhatsApp punându-și o pălărie de Crăciun.

Personalizarea pictogramei WhatsApp este foarte simplă, pentru aceasta primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descărcați Aplicația „Nova Launcher”, această aplicație îți va permite să modifici pictogramele sau designul dispozitivului tău, următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să descarci în galeria ta imaginea unei pălării de Crăciun de pe orice pagină care oferă imagini gratuite, apoi trebuie doar să editezi pictograma WhatsApp cu noua aplicație și gata. Amintiți-vă că această platformă le permite utilizatorilor să creeze felicitări de Crăciun emoționante pe care să le împărtășiți cu cei dragi.  

Index()
 1. Este posibil să utilizați „Modul Crăciun” direct de pe WhatsApp?
 2. Ce trebuie să faceți pentru a activa „Modul Crăciun” pe WhatsApp folosind Nova Launcher?
 3. Care este cealaltă aplicație care vă permite să efectuați această personalizare pe WhatsApp și cum să o instalați?
  1. favpng
  2. Pngtree
 4. Ce alte alternative există în afară de Nova Launcher
  1. Lansatorul POCO
  2. Lansatorul iOS 15

  Este posibil să utilizați „Modul Crăciun” direct de pe WhatsApp?

  Raspunsul este nu'. Dacă doriți să aplicați modul Crăciun în WhatsApp, este necesar pentru a descărca aplicația Nova Launcher, altfel nu este posibil să activați această funcție direct din setările tradiționale ale aplicației.

  Nova Launcher este un instrument cu care poți editați toate pictogramele de pe dispozitivul dvs. mobil, Putem rezuma spunând că este un înlocuitor de ecran care oferă îmbunătățiri mari ecranului de pornire al telefonului dvs., Nova Launcher este ideal pentru a ascunde aplicații pe care cu greu le utilizați sau le considerați inutile.

  Ce trebuie să faceți pentru a activa „Modul Crăciun” pe WhatsApp folosind Nova Launcher?

  Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să descărcați aplicația Nova Launcher pe dispozitivul dvs. mobil, odată ce ați instalat-o, aveți nevoie doar de:

  • Descărcați imaginea pălăriei de Crăciun pe care doriți să o utilizați pe pictograma WhatsApp.
  • Apoi trebuie să vă localizați pe pictograma WhatsApp și să o țineți apăsat timp de câteva secunde.
  • În fereastra de opțiuni care va apărea, selectați „Editați”.
  • Apoi trebuie să selectați imaginea pe care doriți să o plasați, în acest caz pălăria de Crăciun.
  • Pentru a salva toate modificările trebuie doar să faceți clic pe „Salvați” și gata.

  Odată ce toate modificările sunt salvate, veți putea vedea pictograma WhatsApp cu pălăria de Crăciun, este important să știți că această procedură este Același lucru pentru dispozitivele Android și iPhone, deoarece setările se fac în interfața aplicației Nova Launcher și nu în setările telefonului.  

  Care este cealaltă aplicație care vă permite să efectuați această personalizare pe WhatsApp și cum să o instalați?

  Pe web poți găsiți alte alternative Când căutați imagini gratuite disponibile pentru a personaliza pictogramele dispozitivului nostru mobil, printre cele mai populare pagini web de imagini putem numi:

  favpng

  favpng este a pagina cu imagini gratuite, ceea ce este ideal atunci când căutați orice tip de imagine, deocamdată există doar o versiune web așa că trebuie să descărcați imaginile în galeria dispozitivului dvs. mobil și de acolo o puteți utiliza folosind Nova Launcher.

  Pngtree

  Pngtree este o altă alternativă în ceea ce privește imaginile gratuite, în el puteți găsi tot felul de imagini fără drepturi de autor și pe care le puteți folosi pentru a personaliza pictogramele dispozitivului dvs. mobil, un fapt important este că în afară de site există deja o versiune pentru dispozitive mobile și îl poți accesa din cea mai recentă versiune a Play Store sau din magazinul virtual disponibil pentru dispozitivele iOS.

  Ce alte alternative există în afară de Nova Launcher

  Pe lângă deja celebrul Nova Launcher, puteți găsi și alte alternative atunci când vine vorba de personalizați-vă pagina de pornire mobilă, Dintre cele mai frecvente putem aminti:

  Lansatorul POCO

  Este un înlocuitor de ecran care vă permite să vă personalizați ecranul de pornire, făcând astfel ca toate pictogramele să aibă a arata mai bine si arata mai organizat, Puteți accesa această Aplicație din Magazinul Play, momentan este disponibilă doar pentru dispozitivele cu sistem de operare Android.

  Lansatorul iOS 15

  Cu lansatorul Launcher iOS 15, veți obține ca pictogramele dispozitivului dvs Androidul arată ca un iPhone, întrucât îi vei oferi aspectul realist pe care îl poate avea orice dispozitiv iOS, în plus este ideal deoarece este o aplicație foarte ușoară și nu ocupă atât de mult spațiu în memoria dispozitivului tău, în cazul în care vrei mai multe informații despre el puteți consulta magazinul oficial al Play Store și de acolo obțineți mai multe informații.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here