Cum să puneți un GIF în starea WhatsApp? - Din aplicație și din galerie

Imaginile animate de tip GIF sunt bine cunoscute astăzi pentru că distrează și revigorează conversații pe whatsapp. În general, aceste imagini sunt obținute dintr-o aplicație sau prin galerie, așa că este important să știm cum să punem un GIF în starea WhatsApp pentru a ne informa și/sau a amuza contactele.

Index()
 1. Care este procedura pentru a pune GIFS în starea WhatsApp?
 2. De unde poți pune GIF-uri în stările WhatsApp?
  1. GIF-uri din galerie
  2. Direct din aplicație
 3. Puteți descărca GIF-uri ale stărilor WhatsApp?
 4. Ce aplicații au GIFS de partajat în starea WhatsApp?
  1. Colecție GIFS pentru starea WhatsApp
  2. Giphy

  Care este procedura pentru a pune GIFS în starea WhatsApp?

  Este posibil să puneți GIF-uri în starea WhatsApp pentru a partaja imagini dinamice cu a listă de contacte. Fie prin galerie, fie direct din aplicație, procedura de partajare a imaginilor din acest format este foarte simplă. Prin urmare, aici vă explicăm toți pașii pe care trebuie să îi urmați utilizând dispozitivul mobil.

  De unde poți pune GIF-uri în stările WhatsApp?

  Adesea, utilizatorii WhatsApp pot pune GIF-uri în starea lor prin galerie. Avantajul galeriei este că prezintă o listă cu secvențe de imagini consecutive pe care le-am salvat. Dar aceasta nu este singura opțiune disponibilă, deoarece putem obține și GIF-uri prin aplicații externe.

  GIF-uri din galerie

  Pentru a pune GIF-uri din galeria dispozitivului dvs. trebuie să intrați în aplicația WhatsApp și să căutați fila „Stare”. Apoi, faceți clic pe simbolul '+' care apare lângă 'Starea mea' pentru a adăugați o actualizare. Aceasta va deschide galeria telefonului dvs.

  Găsiți GIF-ul dorit fie în spațiul de stocare intern, fie în cardul de memorie al dispozitivului dvs și faceți clic pe imaginea pe care doriți să o afișați persoanelor de contact. În cele din urmă, faceți clic pe simbolul 'Trimite' și verificați dacă starea dvs. a fost actualizată; Dacă starea nu se încarcă în WhatsApp, nu vă faceți griji pentru că există modalități de a remedia această eroare.

  Direct din aplicație

  Pentru a pune GIF-uri din aplicație este necesar să accesați mai întâi aplicația WhatsApp de pe dispozitivul dvs. mobil. Apoi, selectați fila „Stare” și faceți clic pe pictograma creion situată în colțul din dreapta jos al interfeței, chiar deasupra pictogramei verde a camerei.

  Imediat, vei vedea tastatura virtuală unde trebuie să cauți pictograma emoji. Apoi localizați opțiunea „Gif” care este afișată în partea de jos a ecranului, astfel încât să faceți clic pe ea. Apoi, afișează a Catalog GIF astfel încât să puteți selecta imaginea care vă place cel mai mult. Odată ce ați ales GIF-ul, apăsați butonul verde pentru a vă actualiza starea.

  Puteți descărca GIF-uri ale stărilor WhatsApp?

  Într-adevăr, GIF-urile stărilor WhatsApp pot fi descărcate datorită unei aplicații numită „Fișiere” care este disponibilă pe Google Play. După ce descărcați acest instrument, accesați-l și căutați folderul whatsapp.

  Apoi, introduceți setările dispozitivului și activați opțiunea „Foldere ascunse”. Găsiți folderul WhatsApp și accesați ‘Dosar Media’. Apoi, localizați folderul „Statuses” deoarece stările sunt stocate acolo stările rețelelor sociale. Prin urmare, veți putea să căutați GIF-urile statelor care vă interesează și să le descărcați pentru utilizare ulterioară.

  Ce aplicații au GIFS de partajat în starea WhatsApp?

  Există aplicații precum GIFS Collection pentru starea WhatsApp și Giphy care au o colecție foarte originală și distractivă de GIFS pentru distribuie pe starea whatsapp. În continuare, vă explicăm în ce constă fiecare dintre aceste aplicații și cum puteți profita la maximum de ele.

  Colecție GIFS pentru starea WhatsApp

  Colecția GIFS pentru starea WhatsApp este o aplicație disponibilă pe Google Play pentru a accesa o colecție largă de GIF-uri organizate pe categorii precum 'Dragoste', 'Nunți', 'Zile de naștere', 'Aniversari', printre altele .altii. Aplicația are un motor de căutare puternic cu care este obișnuit găsiți rapid GIF-uri specifice.

  Odată ce găsiți GIF-ul dorit, trebuie să îl partajați cu WhatsApp, astfel încât să apară automat în starea dvs. Prin urmare, procesul este foarte simplu și nu necesită mulți pași. Aplicația permite partajați GIF-uri cu alte aplicații precum Twitter, Telegram și Instagram.

  Giphy

  Giphy este o altă aplicație din Play Store pe care o puteți instala și pe computer fără Google Play pentru platforma WhatsApp Web. Aplicația are un depozit GIF foarte complet. Pentru a profita de acest instrument, trebuie să îl descărcați pe telefonul mobil, să intrați în aplicație și revizuiți ecranul de pornire deoarece aceasta arată o listă lungă de imagini.

  Alegeți GIF-ul la alegere în funcție de categoriile și/sau de cele mai recente tendințe care sunt afișate în aplicație. Poți și tu utilizați bara de căutare în partea de sus a aplicației. Selectați GIF-ul și faceți clic pe pictograma avionului de hârtie. În cele din urmă, faceți clic pe pictograma WhatsApp, „Starea mea” și pe butonul „Trimite”.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here