Cum să pui un link în poveștile tale Snapchat - Glisează în sus pe fotografiile tale

Platforma Snapchat oferă diverse funcții pe care le oferă, deoarece funcționează ca aplicație de mesagerie instantanee, precum și pentru a posta și edita fotografii, utiliza efecte în cameră, trimite videoclipuri și imagini, îmbunătățind astfel semnificativ și eficient interacțiunea dintre utilizatori. a instrumentului menționat. În mod similar, a adăugat recent opțiunea de utilizați link-uri în cadrul poveștilor, pe care o vom explica în acest articol.

Index()
  1. Ce este necesar pentru a putea folosi linkurile din poveștile Snapchat?
  2. Cum puteți pune un link în Snap înainte de a-l încărca?
  3. Care este modul în care vă puteți partaja Snap-ul cu linkul în povestea dvs. de pe Instagram?
  4. Ce pași trebuie urmați pentru a vă partaja profilul Snapchat cu un link sau cod pe Facebook?

Ce este necesar pentru a putea folosi linkurile din poveștile Snapchat?

Această opțiune utilă adăugați link-uri către poveștile noastre snapchat instantaneu oferă multe despre care să se vorbească în mod pozitiv în rândul utilizatorilor din întreaga lume și al fanilor acestei platforme. Ceea ce generează o calitate superioară a informațiilor și o valabilitate în funcție de ceea ce postăm în istoria noastră.

Singurul lucru de care avem nevoie pentru a putea folosi aceste linkuri în Snapchat este să avem activ, un cont sau un profil în Snapchat, sau în lipsă, să o creăm rapid și ușor, prin aplicația pentru dispozitivul nostru mobil pe care o putem obține prin Magazinul Google Play, în cazul în care avem un mobil cu sistem de operare Android și în cazul deținerii unui dispozitiv cu sistem iOS, putem descărca aplicația prin intermediul magazinului de aplicații și joc numit „App Store”.

Cum puteți pune un link în Snap înainte de a-l încărca?

La momentul de plasați un link sau un link în Snap-ul nostru, Este necesar să ținem cont de câțiva pași pertinenti, cu obiectivul ca să o facem în mod corect și fără erori, astfel:

Trebuie să deschidem aplicația Snapchat pe dispozitivul nostru mobil, dacă nu avem profil, ne putem crea un cont nou, ne aflăm în opțiunea 'camera', acolo putem alege o fotografie sau o imagine din galeria noastră, sau pur și simplu faceți o poză a momentului, folosind niște efecte dacă vrem.

După ce ai ales fotografia sau videoclipul, în caz contrar, putem adăuga autocolant sau text opțional, după aceasta ne aflăm în partea dreaptă a ecranului, unde vom vedea o pictogramă exprimată printr-un 'clip' și o apăsăm.

Făcând acest lucru, ne va arăta o opțiune în care ne va permite să scriem linkul sau 'URL-ul', pe care îl putem adăuga manual dacă știm că este complet, dar dacă nu, putem doar copiați-l și apoi lipiți-l acolo. Este important de precizat că link-urile folosite nu pot duce la pagini cu conținut ilegal.

Când am adăugat link-ul menționat, trebuie să apăsăm „ok”, pentru a fi direcționat către previzualizarea poveștii pe care urmează să o plasăm, Când verificăm că totul este în ordine și corect, facem doar clic pe pictograma albastră care indică „attach to snap“, astfel încât linkul să fie pus corect și să putem continua editarea fotografiei noastre.

Care este modul în care vă puteți partaja Snap-ul cu linkul în povestea dvs. de pe Instagram?

este foarte posibil Distribuiți Snap-ul nostru pe platforma Instagram, Pe lângă vizualizarea instantaneelor ​​salvate în amintiri, tot ce trebuie să facem este să intrăm în contul nostru de Instagram, să glisăm ecranul spre dreapta, pentru a ne localiza în cameră.

acolo trebuie alege între a face o fotografie sau a alege una din galerie, poate fi, de asemenea, doar un fundal simplu sau cu model, apoi mergem la secțiunea „autocolante” situată în partea de sus a ecranului.

Unde vom căuta autocolantul care indică ‘link’, trebuie să copiem în prealabil link-ul sau ‘URL’ din Snap-ul nostru și, în final, îl lipim în interiorul cutiei, astfel încât astfel îl putem împărtăși.

Ce pași trebuie urmați pentru a vă partaja profilul Snapchat cu un link sau cod pe Facebook?

Este posibil ca prin utilizarea platformei Snapchat să ne dorim să fim văzuți de mai mulți utilizatori, este în acest caz în care putem folosi opțiunea de distribuiți profilul nostru pe Facebook, fie cu linkul, fie cu codul profilului nostru.

A face asta este foarte simplu, doar trebuie să copiem link-ul profilului nostru, apoi intrați în contul nostru de Facebook și decideți dacă îl publicăm ca „actualizare de stare”, trimiteți linkul prietenilor noștri sau îl lăsați în biografia noastră permanent.

Pe de altă parte, pentru partajați codul profilului nostru Snapchat, Trebuie doar să captăm respectivul cod ca imagine, apoi să îl încărcăm, intrând pe Facebook, unde avem posibilitatea și avantajul de a posta imaginea, sau de a o plasa în poveștile noastre prezentate, pentru a genera mai multe vizualizări.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here