Cum să puneți un cod de securitate pe Netflix și să vă blocați profilul?

Platformele de streaming sunt utilizate pe scară largă astăzi de majoritatea utilizatorilor, lăsând în urmă televizoarele, deoarece oferă o mare varietate de conținut clienților lor într-o manieră nelimitată și neîntreruptă, deși de multe ori alte persoane vă pot accesa profilul fără acordul dvs. și de aceea aici am O sa explice cum să plasați un PIN de securitate în profilul dvs.

Cum să puneți codul de securitate pe Netflix
Vezi acest videoclip pe YouTube

În aceasta puteți viziona filme, seriale sau documentare; Oferă și conținut pentru copii pentru cei mici din casă, te poți bucura de toată această distracție doar având o conexiune la internet și o poți vedea prin Smartphone, Consola de jocuri, Tabletă, PC și Smart TV.

Netflix își actualizează lunar catalogul pentru a vă oferi mai mult conținut; la momentul de Creați un cont trebuie să selectați o rată fixă ​​pe care trebuie să o plătiți lunar, aveți planul de bază, planul standard și planul premium.

Index()
  1. Cum să-ți creezi un cont pe Netflix?
    1. Cum să puneți un PIN de securitate pe profilul dvs. Netflix?
  2. Cum să recuperați un PIN de securitate?

Cum să-ți creezi un cont pe Netflix?

În prezent această aplicație are mii și mii de abonați care o folosesc zilnic, datorită funcțiilor sale extraordinare a reușit să se poziționeze ca una dintre cele mai utilizate platforme de streaming la nivel mondial.

Dacă vrei să faci parte din toate acestea și vrei să fii la curent cu cele mai bune seriale și filme, urmează acești pași pentru a te putea abona la Netflix.

Mai întâi trebuie să intri pe pagina oficială a acesteia, apoi să dai clic pe "încercați acum".

atunci trebuie alege un plan de abonament care trebuie plătit lunar, acesta vă oferă trei planuri: de bază, standard și premium, alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine gusturilor și nevoilor tale.

Apoi pe ecran va apărea un formular în care trebuie să introduceți un e-mail și o parolă diferite de cea pe care o utilizați.

De asemenea, trebuie să alegeți o metodă de plată, fie cu un card de credit Visa, fie Mastercard in alte tari puteti efectua plata prin PayPal sau card de debit.

După aceasta trebuie să completați formularul care va apărea pe ecranul în care trebuie plasează datele personale ale proprietarului a contului, în sfârșit accepți și vei face parte din utilizatorii Netflix.

Cum să puneți un PIN de securitate pe profilul dvs. Netflix?

Netflix iti ofera o functie pentru ca contul tau sa fie cat mai sigur, sunt mai multe persoane care impart acelasi cont introducand un PIN in profilul tau pe care il vei să vă păstrați confidențialitatea și nimeni nu va avea acces la informațiile dumneavoastră personale; urmați acești pași pentru a putea face această procedură cu ușurință.

Mai întâi trebuie să accesați dintr-un browser pagina oficială a acestuia.

Apoi trebuie să introduceți profilul dvs. și să introduceți "profiluri și control parental"

atunci trebuie modificați setările de blocare a contului, atunci trebuie să introduceți parola utilizatorului dvs.

Faceți clic pe caseta solicitați un PIN (în cazul în care doriți să eliminați această opțiune trebuie pur și simplu să debifați caseta), urmat de aceasta trebuie să introduceți un cod cu patru cifre pentru a vă crea codul PIN de securitate, dacă utilizați un dispozitiv incompatibil trebuie plasați acest cod de securitate pentru a putea intra în profil și pentru a putea reda un titlu descărcat.

Când termini tot acest proces, vei primi un notificarea modificărilor efectuate în profilul tău.

În cele din urmă trebuie să ieși din contul tău și să te reconectați sau să vă schimbați profilul și să vă introduceți din nou contul și astfel să verificați modificările.

Cum să recuperați un PIN de securitate?

Securitatea conturilor de pe platformele de streaming este cel mai important lucru pentru utilizator, încă din profilul tău se pot oferi o mulțime de informații personale și poate că mulți oameni pot afla despre probleme private.

Dacă ai introdus un PIN de securitate pe profilul tău și l-ai uitat, nu-ți face griji, există o modalitate foarte ușoară și rapidă de a-l recupera, urmează pașii pentru a-ți putea accesa profilul.

Intră pe pagina oficială Netflix și selectează caseta „ți-am uitat PIN-ul?" care se află în partea de jos a ecranului și apoi trebuie să urmați instrucțiunile care vor fi date mai jos pentru a putea introduceți un nou cod de securitate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here