Cum să faci toate imaginile la aceeași dimensiune în Word, Excel sau PowerPoint

Microsoft Office este un pachet de computer care include diverse programe și aplicații desktop sau sisteme de operare care permit simplificarea procedurilor administrative. daca trebuie faceți toate imaginile la aceeași dimensiune în Word, Excel sau PowerPoint, vă spunem cum să o faceți.

Microsoft Office include, printre programele sale Word, Excel și PowerPoint, aplicații care oferă utilizatorilor săi diferite instrumente de digitalizare și manipulare ușoară a datelor. Fiecare dintre ele cu caracteristicile sale particulare destinate unui scop anume.

Cum să faci toate imaginile la aceeași dimensiune în Word, Excel sau PowerPoint
Vezi acest videoclip pe YouTube

Deși Excel are ca funcție principală crearea și editarea tabelelor cu conținut numeric sau scrieți pentru tabele și foile de calcul cu intrare dublă. Pot fi incluse și imagini de orice fel, inclusiv realizarea de diagrame și diagrame cu linii avansate.

Word este un procesor de text special care include și instrumente de inserare și editare a imaginilor într-un document. La fel ca PowerPoint, al cărui obiectiv principal este crearea de prezentări de diapozitive.

Este posibil să fie necesar să fie incluse diferite imagini în fișierele noastre. Iar în ceea ce privește designul și prezentarea trebuie să ne asigurăm că toate au aceeași dimensiune, astfel încât să puteți arata uniform si ingrijit.

Este ușor și simplu să puneți toate imaginile de aceeași dimensiune în Word, Excel și PowerPoint. Deci prezentările tale vor fi văzute în armonie vizuală perfectă.

Index()
  1. Pași pentru egalizarea imaginilor în Word
  2. Imagini de dimensiuni egale în Excel și PowerPoint

Pași pentru egalizarea imaginilor în Word

Pentru a vă organiza documentele și a pune toate imaginile de aceeași dimensiune în Word. Ar trebui să le aveți deja introduse în fișier. Astfel încât o poți face la sfârșitul lucrării dacă vi se pare mult mai confortabil.

Următorul pas va fi să selectați toate imaginile în același timp, veți face acest proces apăsând tasta Ctrl simultan cu clicul mouse-ului pe imagine. Pentru ca în colțurile imaginilor să apară niște cercuri.

Când aveți toate imaginile selectate, ar trebui să mergeți la bara de meniu din partea de sus a ecranului. În fereastra de format veți putea vedea o serie de opțiuni pentru configurați și editați imaginea. De data aceasta veți vedea în partea dreaptă a acelui meniu câteva casete.

Cu ele puteți determina dimensiunea imaginii, prima este pentru înălțime și a doua pentru lățime. Puteți introduce măsura pe care o considerați sau o puteți selecta cu bara de selecție cu atenție până obțineți dimensiunea dorită.

La sfârșitul celor două măsurători, trebuie să apăsați enter și toate imaginile vor avea aceeași înălțime și lățime. Cu măsurătorile pe care le-ați indicat în selecția mărimii din meniul Word. Această procedură permite documentul afișează un stil profesional.

Cel mai bine, puteți face un singur proces pentru mai multe imagini. Astfel vei economisi timpul pe care l-ai fi petrecut, dacă ai fi făcut-o pe rând.

Imagini de dimensiuni egale în Excel și PowerPoint

Deși Excel este un program special pentru calcule, poate doriți să includeți și imagini. Este posibil ca rezultatele generate de diferite calcule genera grafice sau diagrame cu bare arata statistici.

În așa fel încât să putem găsi o modalitate de a păstra toate aceste imagini cu aceeași dimensiune fără a le distorsiona conținutul. Dacă doriți să puneți toate imaginile de aceeași dimensiune în Excel deodată, procedura va fi aceeași ca și pentru Microsoft Word.

Pentru a ajusta imaginile la aceeași dimensiune în PowerPoint, o putem face și urmând aceiași pași. Formatul tuturor programelor care alcătuiesc Office Au o structură și un design foarte asemănătoare, ca sa nu spun acelasi lucru.

De asemenea, puteți face un alt acces, selectând toate imaginile în același timp și cu butonul drept al mouse-ului, în meniul contextual care este generat, selectați dimensiunea și proprietatea. În meniul care apare veți găsi două casete în care puteți modifica și imaginea.

Dacă utilizați bara de defilare pentru a mări sau a micșora imaginea. Veți putea observa imaginea pe măsură ce este modificată, așa că vă veți opri la cantitatea pe care o considerați dimensiunea perfectă pentru imagini.

Această procedură ușoară și simplă este disponibilă pentru a pune toate imaginile de aceeași dimensiune în Word, Excel și PowerPoint dintr-o singură mișcare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here