Cum să pui subtitrări în videoclipurile tale TikTok? - Ajustați și adăugați text

Subtitrările sunt necesare atunci când doriți să vizionați un videoclip, dar acesta este într-o altă limbă decât cea pe care o vorbim. Din acest motiv, este important să înveți pentru a pune subtitrări în videoclipurile tale TikTok, pentru a viziona videoclipuri în alte limbi. În plus, puteți adăuga și subtitrări la propriile clipuri și astfel creșteți locațiile și persoanele care vă consumă conținutul.

Index()
  1. Care sunt beneficiile de a avea subtitrări în videoclipurile tale TikTok?
  2. Ce ar trebui să faci pentru a adăuga manual subtitrări la proiectele tale TikTok?
  3. Cum poți folosi subtitrările automate TikTok?
  4. Cum poți folosi versurile melodiilor pentru videoclipurile tale muzicale TikTok?
  5. Ce pași trebuie să urmați pentru a obține subtitrări traduse dintr-un TikTok?
  6. Care este procedura pentru a adăuga subtitrări la toate videoclipurile din secțiunea „Pentru tine”?

Care sunt beneficiile de a avea subtitrări în videoclipurile tale TikTok?

Unul dintre principalele beneficii ale adăugarii de subtitrări la videoclipuri este creșterea audienței. În acest sens, prin punerea subtitrarilor în alte limbi, este permis ca alți oameni din țări diferite puteți vedea conținutul pe care îl încărcați pe canalul dvs. Ei bine, chiar dacă nu înțeleg ce aud, pot citi subtitrările și pot înțelege mesajul.

Prin creșterea gradului de vizionare a videoclipurilor tale, vei genera profituri pentru canalul tău. Ei bine, cu cât mai multe vizionări, cu atât mai multe venituri vor avea videoclipurile și poți câștiga mai mulți bani. În plus, vizualizările ar putea genera asta mai multe persoane se abonează la canalul tău. Toate acestea combinate, aduc mai multă reputație și faimă pentru persoana ta, pentru că vei fi văzut în toată lumea.

Ce ar trebui să faci pentru a adăuga manual subtitrări la proiectele tale TikTok?

Rețineți că multe limbi nu sunt încă disponibile pentru a fi adăugate subtitrări. Ei bine, este vorba de o caracteristică recentă care a început cu limba engleză ca singura opțiune în care pot fi scrise subtitrări. Ulterior, au fost adăugate și altele care acum pot fi folosite.

În primul rând, ceea ce trebuie să faci este să schimbi limba contului tău, o poți seta în engleză sau spaniolă, care sunt limbile disponibile pentru subtitrări. Pentru a efectua această operațiune este necesar să intri pe platforma TikTok și de acolo să îți deschizi contul. Odată intrat în cont, accesează profilul tău și caută meniul de setări, în care trebuie să dai clic pe secțiunea de preferințe. Ca ultim pas, trebuie acum faceți clic pe limbi și acolo alegeți limba pe care o preferați.

Cum poți folosi subtitrările automate TikTok?

Apoi, pentru a adăuga subtitrări la videoclipuri, în contul tău TikTok, mergi înapoi la profilul contului tău. În continuare, în meniul de setări căutați opțiunea care spune accesibilitate, apoi se deschide o fereastră în care trebuie să apăsați opțiunea care spune limbi.  În această secțiune veți găsi un alt set de opțiuni printre care trebuie să activați opțiunea  arată traducerea automată.

După ce activați acea funcție sau caracteristică, fiecare videoclip pe care îl creați în contul dvs. va avea posibilitatea de a face acest lucru pentru a adăuga subtitrări sau traduceți subtitrările care sunt generate automat.. În cazul în care nu vă place un cuvânt care este generat în traducere, îl puteți repara sau modifica manual oricând doriți

Cum poți folosi versurile melodiilor pentru videoclipurile tale muzicale TikTok?

O altă caracteristică pe care o poți folosi în videoclipurile tale TikTok este să adaugi versurile melodiilor.  Pentru a face acest lucru, puteți folosi funcția de adăugare de texte temporare, astfel încât versurile respective să apară pe ecran pe măsură ce melodia este auzită. În acest fel oamenii care urmăresc videoclipul pot continua sa citesti melodia în bara de text litera aceleiași.

De asemenea, se pot adăuga semne care dispar, care trebuie să conțină fraze sau părți ale cântecului, în același scop de a ajuta telespectatorii. De asemenea, puteți evidenția secțiunile importante sau pe cele pe care doriți să le subliniați în videoclipul dvs. O altă modalitate de a pune versuri astfel încât spectatorii să poată citi este să atașezi la videoclip imagini care conțin ceea ce se spune în videoclip.

Ce pași trebuie să urmați pentru a obține subtitrări traduse dintr-un TikTok?

Pentru a obține subtitrările traduse ale unui videoclip pe care îl vizionați, trebuie să urmați aceeași procedură care se face pentru a genera subtitrările în propriile videoclipuri. În această ordine de idei, introduceți profilul dvs., dând clic pe butonul care este În dreapta jos de pe ecranul dispozitivului dvs.

După aceea, trebuie să faceți clic pe butonul cu cele trei bare care este folosit pentru a afișa meniul de opțiuni sau setări ale aplicației. Acesta este situat în partea de sus a ecranului și poziționat în partea dreaptă.  La afișarea meniului trebuie să localizați și să introduceți opțiunea care este apelată continut si activitate.

În această nouă secțiune, este necesar să intrați în categoria limbilor, în care există și alte opțiuni care necesită activare. Apoi, trebuie să treceți la activarea celui care spune  arată traducerea automată.  De atunci, de fiecare dată când vizionați un videoclip înregistrat în altă limbă, pe ecran va apărea traducerea sau măcar transcrierea a ceea ce spun ei.

Care este procedura pentru a adăuga subtitrări la toate videoclipurile din secțiunea „Pentru tine”?

Odată ce traducerea automată a fost adăugată la videoclipuri, fiecare dintre videoclipurile pe care le-ați distribuit în contul dvs. și cele pe care le veți încărca în viitor vor conține subtitrări. La fel, toate acele videoclipuri pe care le vizionați în secțiunea pentru dvs., sși se va traduce automat folosind subtitrări atâta timp cât conținutul conține o altă limbă decât cea pe care contul tău TikTok a setat-o ​​ca implicită.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here