Cum să puneți autocolante în statele WhatsApp de pe un iPhone?

Punerea statelor cu autocolante este o inovație WhatsApp care vă permite să fiți mai creativi și să faceți stările mai distractive. Aceasta este o funcție nouă care poate fi realizată numai în versiunile mai noi ale acestei aplicații. Așa că continuă să citești pentru a învăța cum să pun stickere pe starea WhatsApp de pe un telefon iPhone.

Index()
  1. De unde să obțineți autocolante pentru stările WhatsApp?
  2. Cum să pui autocolante pe imagini din galerie sau recente?
  3. Ce aplicație este folosită pentru a pune autocolante în stările WhatsApp?
    1. Producator de autocolante
  4. Unde mai este posibil să puneți autocolante pe WhatsApp iOS?
    1. Fotografii și videoclipuri

De unde să obțineți autocolante pentru stările WhatsApp?

O mare parte a utilizatorilor WhatsApp folosesc pentru a-și crea propriile autocolante animate. Ei bine, există multe instrumente care vă permit să faceți aceste creații din imagini, fotografii sau GIF-uri. În același mod, puteți obține autocolante în chat-urile prietenilor și a persoanelor de contact ale acestei rețele sociale.

Ei bine, mulți oameni comunică folosind un număr mare de aceste autocolante, așa că trebuie doar să le salvați în favorite pentru a le adăuga în contul dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să apăsați pe sticker și când se deschid opțiunile, trebuie să apăsați adauga la favorite. De asemenea, există pagini care funcționează ca bănci de stickere, cum ar fi Sticker.te iubesc

Cum să pui autocolante pe imagini din galerie sau recente?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți aplicația WhatsApp sau, dacă este necesar, versiunea web a acestei rețele sociale. Apoi veți apărea în secțiunea de chat unde trebuie să derulați ecranul spre dreapta accesați secțiunea state.  În partea de sus a acestei secțiuni apare opțiunea statelor mele.

În această secțiune trebuie să intri și să încarci o fotografie sau o imagine în starea ta, care poate fi luată de pe cameră sau poate fi încărcată prin galerie. Când imaginea s-a încărcat, ar trebui să te uiți în dreapta sus, unde există mai multe opțiuni, printre care se găsește o față ce ar trebui să apăsați.

Când apar opțiunile autocolante sau emoji-uri, trebuie sa il alegi pe primul. Imediat, aplicația oferă acces la stickerele pe care le ai în cont, atât cele pe care aplicația le aduce, cât și toate cele pe care le-ai salvat ca favorite. Pentru a finaliza, trebuie să alegeți unul dintre aceste autocolante și să-l lipiți pe imaginea pe care ați încărcat-o, apoi puteți trimite starea persoanelor de contact.

Ce aplicație este folosită pentru a pune autocolante în stările WhatsApp?

WhatsApp vă permite să puneți autocolante în stările acestei aplicații dacă este nevoie să utilizați aplicații externe. Din moment ce aceasta este o funcție sau caracteristică cine deține această rețea socială. Cu toate acestea, există aplicații care ajută la realizarea acestor autocolante și le trimit direct la o stare WhatsApp.

Producator de autocolante

una dintre aceste aplicații ro Producator de autocolante, care este un instrument pentru crearea autocolantelor. De fapt, este cea mai folosită aplicație în acest scop și, prin urmare, cea mai populară dintre aplicațiile care permit crearea de stickere. Această aplicație are șabloane care facilitează munca de creare.

Odată ce crearea sticker-ului este terminată, această aplicație oferă opțiunea de a-l salva în WhatsApp pentru a-l folosi mai târziu. De asemenea, există o opțiune care vă permite să trimiteți autocolantul menționat ca mesaj către alt utilizator sau trimiteți-l în extrasul dvs. de cont. Dacă se alege acesta din urmă, automat va fi creată o poveste în care trebuie să alegeți imaginea în care va fi plasat Sticker-ul.

Unde mai este posibil să puneți autocolante pe WhatsApp iOS?

Statele ca atare nu sunt singura modalitate de a trimite stickere prin WhatsApp, de fapt, cea mai folosită modalitate de a trimite stickere pe această rețea de socializare este în mesaje sau chat-uri. Ei bine, mulți le folosesc, astfel încât să nu fie nevoiți să scrie un singur cuvânt, deoarece unele autocolante vin cu text inclus. Amintiți-vă că trebuie să descărcați cea mai recentă versiune de WhatsApp pentru a putea avea toate aceste funcții, deoarece nu funcționează să puneți autocolante în stările când aveți versiuni vechi ale aplicației.

Fotografii și videoclipuri

La fel, pe fotografii pot fi puse și autocolante, totul depinde de creativitatea persoanei.  În acest sens, în aplicațiile de creare a stickerelor poți încărca o imagine și acolo editați-l pentru a pune cât mai multe autocolante vrei. După ce ați editat această imagine, o puteți adăuga la WhatsApp și o puteți încărca într-o stare sau o puteți trimite unui prieten.

Un alt loc în care sunt plasate autocolante este în videoclipuri, deoarece este un mod de a dărui animație la acest conținut audiovizual.  Pentru a le pune în videoclipuri, trebuie să treceți și printr-un proces de editare video pentru a lipi autocolante în locurile sau clipurile în care sunt cele mai bune pentru a vă bucura.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here