Cum să puneți sau să adăugați chenaruri sau contururi textului sau imaginilor în Photoshop

Photoshop este un software perfect pentru a lucra cu editare foto, în care poți converti o fotografie într-o caricatură fără probleme, poți adăuga chenare sau contururi la texte și imagini și multe altele cu instrumentele sale utile.

Cum să puneți sau să adăugați chenaruri sau contururi textului sau imaginilor în Photoshop
Vezi acest videoclip pe YouTube

În continuare, vă vom învăța cum să utilizați o mică parte din Photoshop, pentru asta vă vom explica în ce constă software-ul și cum să-l folosească, urmat de pașii de a pune sau adăuga chenare sau contururi la texte sau imagini în Photoshop, însoțit de utilitățile pentru a folosi Photoshop corect.

Index()
  1. Definiția Photoshop și cum funcționează?
  2. Pași pentru a pune sau adăuga chenare sau contururi textului sau imaginilor în Photoshop
  3. Utilități pentru a folosi Photoshop corect

Definiția Photoshop și cum funcționează?

În prezent există multe aplicații pentru a putea lucra cu editarea foto, totuși cea care este folosită de profesioniștii în editare este Photoshop, deoarece este cea care poate oferi instrumente profesionale și vă va garanta un rezultat bun în munca dumneavoastră.

Photoshop este un software care trebuie achiziționat pentru a fi utilizat pe deplin. Software-ul vă permite să editați fotografii și creați lucrări foto de retușare și editare de foarte înaltă calitate. Este important de menționat că Photoshop este un software care aparține Adobe.

Dacă vrei să-l folosești și momentan nu ai bani să-i cumperi descărcarea, te vei trezi cu avantajul de a putea descărcați o versiune gratuită pe care vi le oferă Adobe astfel încât să puteți cunoaște produsul și să știți să folosiți instrumentele acestuia.

Deși are multe instrumente, atunci când îl descarci vei realiza că funcția sa este simplă, trebuie doar să pornești software-ul astfel încât să găsești toate instrumentele pe care ți le oferă Photoshop și să vezi ce funcții vor fi disponibile pentru a putea folosește-le și efectuați editarea și retușarea fotografiilor într-un mod profesional.

Pași pentru a pune sau adăuga chenare sau contururi textului sau imaginilor în Photoshop

Photoshop oferă ușurința transformării unui text într-un vector, dar este important să puteți ști că dacă doriți să convertiți un text într-un vector, dar doriți să adăugați un chenar sau un contur textului respectiv, trebuie mai întâi să trece granița înainte de a o transforma într-un vector.

Pașii pentru a putea adăuga un chenar sau un contur unui text sunt următorii: mai întâi trebuie să deschideți un șablon care se găsește fără nimic, apoi să poată selecta un strat de text în document, când adăugați stratul și scrieți textul, căutați opțiunea de îmbinare a stratului de text.

Apoi va apărea o fereastră, în acea fereastră trebuie să selectați opțiunea de cursă, odată ce ați selectat opțiunea de cursă, la text pot fi adăugate umpleri, degrade, stiluri, chenare sau contururi, toate cu setările care apar în noua fereastră.

În aceeași fereastră, vei putea adăuga teșit și vei putea adăuga relief, poți chiar să adaugi textură textului, fiind în interiorul acelei ferestre te poți juca cu imaginația pentru a putea face ce vrei cu text, odată ce textul are chenarul și conturul dorit, tot ce trebuie să faceți este acceptați și salvați setările de text.  

Utilități pentru a folosi Photoshop corect

După cum știm deja, Photoshop este un software de editare a imaginilor în care veți putea desfășura activități profesionale, ceea ce înseamnă că Sunt multe beneficii de câștigat dacă folosești Photoshop, vei înțelege bine.

Cel mai important lucru despre a putea folosi Photoshop corect este obținerea de rezultate profesionale în lucrările fotografice și de editare. Știind cum să folosiți toate instrumentele sale, veți putea roti imaginile, adăugați text, schimbați culorile, completați spații și multe altele.

Totul este să știi cum să folosești software-ul și să exersezi pentru a putea obțineți cele mai bune rezultate din toate instrumentele oferite de Photoshop. Ideea este să exersezi și să cunoști toate lucrurile care se pot face în el dacă este folosit corect și corect.

Studiați fiecare funcție pe care o are pentru a putea ști cum poate fi folosită și când ar trebui folosită, în rest nu mai rămâne nimic de făcut decât să-ți dai drumul imaginației pentru a obține fotografii și imagini de înaltă calitate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here