Cum să pun Netflix pe ecran complet pe computerul meu - Full HD, 4K, Ultra HD

Netflix a devenit una dintre cele mai solicitate platforme pentru a viziona conținut în streaming, a descărca seriale și filme. Acest lucru se datorează acestei platforme Puteți vedea tot felul de conținut, care variază de la seriale, filme, documentare, printre altele. Ceea ce îl face atractiv pentru utilizatorii săi, deoarece este ca și cum ai avea un cinema de acasă.

Cum să pun Netflix Full Screen pe computerul meu - Full HD, 4K, Ultra HD
Vezi acest videoclip pe YouTube

În mod similar, vă puteți bucura de acest conținut în înaltă definiție Full HD, 4K și Ultra HD. Pentru aceasta trebuie să aveți cea mai recentă actualizare a sistemului de operare Windows și un ecran care este disponibil cu aceste rezoluții.

Dacă aveți toate acestea, vă veți putea bucura de tot conținutul la înaltă definiție de pe ecranul computerului. Acum, pentru confortul dvs., puteți vedea conținutul pe ecran complet, deoarece platforma are acest instrument. da nu știi cum să pui netflix pe ecran complet, Acest articol este pentru tine, deoarece te vom învăța rapid și ușor. În special, puteți folosi dispozitivul mobil pentru a viziona și sincroniza Netflix pe televizorul dvs. pentru o experiență mai bună.

Index()
 1. De ce este atât de greu să măresc Netflix pe ecranul meu??
 2. Ce moduri există în Netflix pentru a vedea ecranul complet de pe computerul meu?
  1. Cu un computer cu sistem IOS
  2. Dacă computerul dvs. are Windows
 3. Cum reduc la minimum ecranul complet al computerului meu?
 4. Cum altfel pot pune ecran complet pe computerul meu?
  1. Creați o comandă rapidă pentru a mări imaginea

De ce este atât de greu să măresc Netflix pe ecranul meu??

Mulți utilizatori li s-a întâmplat ca ecranul complet Netflix să nu funcționeze pentru ei, acest lucru poate fi cauzat de diverși factori. Dar, cel mai frecvent este că informațiile din browser necesită o actualizare și nu permite utilizarea acestui instrument. Acum, acest lucru face ca utilizatorii să aibă probleme și experiența lor de vizionare este diminuată. Și pentru că li se pare destul de enervant și nu știu cum să o rezolve, iar în alte ocazii se datorează lipsei de cunoștințe despre cum să folosească acest instrument.

Ce moduri există în Netflix pentru a vedea ecranul complet de pe computerul meu?

Pentru a vă putea bucura de ecran complet pe Netflix de pe computer, este foarte simplu, trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni:

Cu un computer cu sistem IOS

Dacă aveți un computer cu sistem IOS, trebuie doar să urmați acești pași pentru obține ecranul complet al contului tău Netflix.

 1. În principiu, trebuie să introduceți browserul de pe computer, iar apoi să accesați pagina oficială Netflix. Pentru a face acest lucru, va trebui să introduceți numele de utilizator și parola.
 2. Odată ce intri pe platformă trebuie să selectezi conținutul de care vrei să te bucuri și să dai clic pe el. Videoclipul se va deschide și va începe să fie redat, în partea de jos a ecranului veți avea mai multe instrumente.
 3. Trebuie să selectați caseta care apare în dreapta jos și să faceți clic. Cu această opțiune simplă vă puteți bucura de conținut pe tot ecranul.

Dacă computerul dvs. are Windows

Dacă computerul dvs. are un sistem Windows, trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni pentru a pune ecran complet pe contul tău netflix.

 1. Accesați pagina oficială Netflix din browserul computerului dvs. Va trebui să accesați platforma introducând numele de utilizator și parola.
 2. Odată ce ați intrat, trebuie să vă selectați contul și să alegeți conținutul de care doriți să vă bucurați. Când îl aveți, trebuie să faceți clic pe filmul sau serialul dvs.
 3. Se va deschide caseta video, în partea de jos a acesteia veți vedea mai multe instrumente. Printre acestea se numără o pictogramă cu dreptunghi, trebuie să o apăsați și se va deschide ecranul complet.

Cum reduc la minimum ecranul complet al computerului meu?

Dacă ceea ce doriți este să minimizați întregul ecran al computerului, tot ce trebuie să faceți este să apăsați tasta „Esc”. cu aceasta optiune veți reveni la ecranul anterior, și veți vedea din nou toate opțiunile platformei.

Cum altfel pot pune ecran complet pe computerul meu?

Un alt mod în care poți pune netflix pe ecran complet este crearea unei comenzi rapide pentru a mări imaginea. Pentru a ști cum să o faci, trebuie doar să urmezi aceste instrucțiuni.

Creați o comandă rapidă pentru a mări imaginea

Una dintre modalitățile de a accesa ecranul complet este accesul direct folosind tastatura. Pentru a face acest lucru trebuie doar să deschideți filmul sau serialul pe care doriți să îl vizionați și apăsați litera „F” și imediat se va deschide ecranul complet. În cazul în care problema persistă, atunci ar trebui să apelați serviciul pentru clienți Netflix și să vă expuneți problema.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here