Cum să apreciezi o poveste pe Instagram? - instrumente noi

Instagram este actualizat de fiecare dată pentru a ne oferi diferite funcții care facilitează utilizarea sa și a noastră experiență de aplicare, Una dintre cele mai recente inovații este că poți pune „Like” în povești, acest lucru se poate face pe orice dispozitiv, fie Android sau iOS.

Toți utilizatorii vor putea „Îmi place” poveștilor de la Instagram la orice cont, aceasta va funcționa foarte mult ca postările obișnuite de feed.

Index()
  1. Ce versiuni de Instagram vă permit să vă placă poveștile??
    1. Cum să descărcați o versiune beta de Instagram?
  2. Cine poate vedea like-urile acordate unei povești pe această rețea de socializare?
  3. Cum reacționezi cu un like la o poveste pe Instagram?
  4. Cum să știi dacă ai reacționat deja la o poveste din această rețea de socializare?
  5. Ce să faci dacă nu îți place o poveste pe Instagram?

Ce versiuni de Instagram vă permit să vă placă poveștile??

Deși această caracteristică este în testare, se știe că doar în acest moment este disponibil pe telefoanele mobile iOS, dar în curând va fi disponibil pentru orice mobil. Totuși, acest lucru nu a fost încă implementat deoarece Instagram testează dacă este util sau nu, așa că trebuie să așteptăm să se încheie această colectare de date pentru a ști dacă ne putem bucura sau nu.

Dacă această funcție nu vi se pare, probabil că nu este o problemă cu mobilul dvs., ci mai degrabă că nu a fost încă aprobată pentru modelul dvs. de dispozitiv sau că în țara ta nu este încă disponibilă. Deoarece este în testare, activarea poate dura timp pentru toate țările și dispozitivele, dar nu vă faceți griji, va fi activ într-o clipă.

Există o alternativă și dacă doriți să încercați această funcție, puteți încercați să descărcați și să instalați versiunea Beta a aplicației, care vă permite să accesați diferitele funcții.

Cum să descărcați o versiune beta de Instagram?

Există o metodă pe care o poți face pentru a descărca această versiune beta pe Instagram pe Android, este vorba despre descărcarea acestei versiuni din Play Store, dar cum se face?? Trebuie să intrați pe Google Play, scrieți numele Instagram în caseta de căutare, aici veți vedea diverse opțiuni dar va trebui să derulați în jos până găsiți programul beta.

Apoi trebuie să faceți clic pe 'Participă', după câteva secunde, Google Play va indica că înregistrarea este în curs, poate dura câteva minute, nu vă grăbiți. Vă recomandăm să ștergeți istoricul căutărilor din Magazinul Play pentru o performanță optimă.

Un alt lucru care este important este că știți că versiunile beta aduc de obicei unele bug aplicație, pentru că până la urmă este o versiune de probă, dar dacă vezi că nu funcționează pentru tine, ar trebui să alegi să dezactivezi și să dezinstalezi versiunea beta de Instagram.

Cine poate vedea like-urile acordate unei povești pe această rețea de socializare?

Persoana care vă poate vedea „like-urile” va fi persoana care a primit acțiunea, adică doar persoana care a pus povestea căreia ai reactionat, iar acesta va primi o notificare prin DM că ți-a plăcut povestea, ceva foarte asemănător cu reacțiile din povești.

Cum reacționezi cu un like la o poveste de pe Instagram?

'Like-urile' sunt o opțiune care apare atunci când vizualizați povestea, adică există o pictogramă lângă bara de text, este identificată pentru că are forma de inimă și este situată în partea dreaptă a ecranului.

Ceea ce ar trebui să rețineți este că acest lucru se poate schimba atunci când versiunea oficială va fi lansată pentru toate echipele, deși presupunem că aceasta va fi cea mai ușoară modalitate de a aprecia poveștile Instagram.

Cum să știi dacă ai reacționat deja la o poveste din această rețea de socializare?

Pentru că veți vedea în poveste pictograma inimii în roșu, adică inima când nu a fost marcată va apărea 'transparent' și când dați clic pe ea o sa vezi ca devine rosu, totuși, nu știm ce modificare pot face mai târziu, deoarece această versiune este în testare.

Ce să faci dacă nu îți place o poveste pe Instagram?

Nu ar trebui să vă faceți griji, deoarece așa cum am spus pe parcursul articolului, această funcție este un test și pentru moment, doar unele dispozitive iOS s-au bucurat de această caracteristică. Cu toate acestea, puteți opta pentru reacții sau puteți scrie un răspuns în bara de text. De asemenea, vă recomandăm să actualizați aplicația Instagram la cea mai recentă versiune, astfel încât să vă puteți bucura de diferite funcții.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here