Cum să puneți Xiaomi Super Wallpapers pe Android? - Personalizează-ți telefonul mobil,

Veți dori întotdeauna să aveți dispozitivul personalizat pentru dvs. Una dintre opțiunile de a face acest lucru este plasarea unui tapet după gusturile tale. Pentru aceasta poți folosi Xiaomi Super Wallpaper pe care acum îl poți folosi pe unele dispozitive Android care nu sunt tocmai Xiaomi. În continuare vă vom spune cum să puneți Xiaomi Super Wallpapers pe Android.

Index()
 1. Ce cerințe trebuie să îndeplinească dispozitivul tău Android pentru a-i pune un fundal dinamic Xiaomi??
  1. Câtă procesare și putere consumă aceste fonduri?
 2. Cum să puneți un super fundal Xiaomi pe orice alt Android?
  1. De unde poți descărca imagini de fundal Xiaomi pentru telefonul tău mobil?
 3. De ce nu poți interacționa cu Super Wallpaper de pe dispozitivul tău Android?
 4. Ce trebuie să faceți dacă imaginea de fundal nu apare pe ecranul de blocare al telefonului dvs. Android?

Ce cerințe trebuie să îndeplinească dispozitivul tău Android pentru a-i pune un fundal dinamic Xiaomi??

Imaginile de fundal Xiaomi Super sunt imagini de fundal dinamice și interesante pe care îl poți folosi și în unele versiuni de Android, pentru a ști dacă poți descărca aceste imagini de fundal, trebuie mai întâi să te informezi despre versiunea dispozitivului tău. Acestea sunt câteva dintre cerințele pe care trebuie să le îndepliniți pentru a plasa aceste imagini de fundal:

 • Respectați versiunea Android: Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că acestea sunt imagini de fundal pentru game de înaltă tehnologie, adică dacă dispozitivul dvs. are un Android foarte vechi, descărcarea nu va fi finalizată. Acest lucru va depinde și de modelul de telefon pe care îl aveți.
 • spatiu de depozitare: Aceste imagini de fundal vor fi o aplicație nouă care va întuneca puțin memoria internă a dispozitivului dvs., nu este atât de mult, dar, totuși, trebuie să o aveți și dacă nu o aveți, încercați să curățați unele lucruri de pe dispozitiv, astfel încât momentan Dacă faci descărcarea, nu vei primi notificarea că nu ai suficient spațiu, deoarece va fi și un inconvenient atunci când le folosești.
 • Acces la rețeaua de internet: Imaginile de fundal sunt imagini dinamice care se află în rețea și descărcarea lor poate fi obținută doar având o conexiune cu aceasta, dacă nu aveți o rețea de internet, nu le veți putea descărca.

Câtă procesare și putere consumă aceste fonduri?

Energia pe care o iau aplicațiile va depinde de utilizarea pe care le oferiți, în cazul acestor imagini de fundal, vor fi imagini didactice pe care le veți folosi tot timpul, care vor fi mereu acolo, energia și procesarea pe care acestea le vor folosi vor fi variate, va fi depinde, de asemenea, de performanța bateriei, atunci când este la fel ca luminozitatea ecranului. Nu există o cantitate aproximativă de energie pe care o consumă aceste fonduri, așa că dacă o folosiți trebuie să aveți în vedere că consumul de energie va fi crescut.

Cum să puneți un super fundal Xiaomi pe orice alt Android?

Daca doresti plasați aceste fundaluri super Xiaomi pe dispozitivul dvs Pentru a personaliza tot ce îți dorești pe Android, trebuie doar să urmezi următorii pași când îi ai deja descărcați, este foarte simplu, doar încearcă să îi urmezi perfect pentru a nu avea niciun eșec în acțiunea ta:

 1. Introduceți setările dispozitivului dvs., toți Androidii au această opțiune, așa că indiferent ce telefon ai, va fi aceeași procedură.
 2. Acum, accesați opțiunea de imagini de fundal.
 3. Fiind în această opțiune trebuie apăsați pe super imagini de fundal.
 4. Aici vor apărea diferite fundaluri, dați clic pe cel dorit.
 5. Acum faceți clic pe Aplicare. Este foarte simplu, dacă nu vă place cel pe care l-ați pus urmați procedura din nou până când găsiți cel care iti place cu adevarat.

De unde poți descărca imagini de fundal Xiaomi pentru telefonul tău mobil?

Descărcarea acestor imagini de fundal este foarte simplă, trebuie doar să încerci să vezi dacă telefonul tău este compatibil sau nu, urmează pașii de mai jos pentru a efectua această acțiune:

 1. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să descărcați imagini de fundal din Google Play Store, de aici vă vor permite să introduceți imagini de fundal.
 2. Acum intrați în APK și descărcați imaginile de fundal super, veți avea mai multe opțiuni, acestea vor fi aplicația Super Pământ, Super Marte sau Super Saturn, puteți alege oricare dintre acestea sau le puteți descărca pe toate 3 dacă aceasta este dorința dvs.
 3. Dacă oricare dintre descărcări necesită să permiteți anumite lucruri, trebuie să acceptați dacă doriți să utilizați aplicația.
 4. Atunci trebuie să intri aplicația de imagini de fundal descărcată înainte.
 5. Aici, trebuie să mergeți la sfârșitul acestei liste și să găsiți imagini de fundal animate. Faceți clic pe cel care vă place și apăsați aplicați.

De ce nu poți interacționa cu Super Wallpaper de pe dispozitivul tău Android?

Dacă nu puteți interacționa cu Super Wallpaper de pe dispozitivul dvs. Android, ar putea fi fie o problemă cu aplicațiile utilizate, fie cu dispozitivul dvs. mobil, acestea sunt câteva opțiuni pe care să încercați să le reparați:

 • Reporniți dispozitivul: Dacă aplicațiile nu au funcționat pentru dvs., este posibil ca dispozitivul dvs. să nu îl primească într-un mod mai bun, încercați să reporniți telefonul, deoarece prin oprirea acestuia puteți rezolva orice problemă pe care o aveți.
 • Aplicația nu funcționează: Când descărcați o aplicație, este posibil ca respectiva descărcare să nu fi fost făcută perfect, aducând complicații la utilizarea acesteia.
 • Descărcați din nou aplicația: O opțiune de eliminare a erorilor în descărcările eșuate este să reveniți de la zero cu aplicația.

Dacă descărcarea din nou a aplicației nu a funcționat și imaginile de fundal continuă să eșueze, încercați să duceți dispozitivul la un tehnician, această problemă poate fi din cauza unei defecțiuni interne a dispozitivului dvs.

Ce trebuie să faceți dacă imaginea de fundal nu apare pe ecranul de blocare al telefonului dvs. Android?

Dacă imaginea de fundal nu apare pe ecranul de blocare al telefonului Android, nu vă faceți griji, Este o problemă care se întâmplă mereu, trebuie doar să urmezi următorii pași pentru a găsi soluția:

 1. Intră în galeria dispozitivului tău.
 2. Faceți clic pe orice videoclip pe care îl aveți aici, trebuie să fie scurt.
 3. Acum intră în opțiunile lui.
 4. Atunci trebuie doar să așteptați ca imaginea de fundal Walpaper să se activeze, această acțiune o va activa.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here