Cum se transformă literele mari în minuscule în Word? - Cele mai bune comenzi rapide,

Word este unul dintre programele de calculator realizate special pentru a putea procesa texte, indiferent dacă vrei să-l folosești colectați informații, scrieți gânduri sau orice doriți. Acest program vă va oferi diferite instrumente cu care puteți crea texte, schimbați fontul sau scrieți corect paragrafele și una dintre ele este folosirea literelor mari și mici.

Acest tip de prezentare este folosit pentru a respecta regulile de ortografie, în cazul în care le doriți adăugați litere mari sau mici în Word aveți mai multe opțiuni ca prin utilizarea tastelor sau cu indicatorul. Dacă doriți să învățați diferitele moduri de a pune litere mari sau mici, ar trebui să continuați să citiți, deoarece vă vom învăța pas cu pas cum să faceți acest lucru. 

Index()
 1. Cum convertiți litere mari în litere mici în Word?
  1. în interiorul ferestrelor
  2. Dacă aveți un sistem MacOS
  3. Din versiunea web
 2. Cum să schimbați literele mari în minuscule în Word folosind comenzile de la tastatură?
 3. De ce nu poți schimba toate literele în minuscule în Word?

Cum convertiți litere mari în litere mici în Word?

Când doriți să puneți litere mari sau mici în textele dvs. în Word, puteți avea mai multe moduri de a face acest lucru pe care le veți folosi în funcție de care vă place mai mult, în același timp modul de adăugare a acestora poate varia în funcție de dispozitivul și sistemul cu care lucrați.

în interiorul ferestrelor

Dacă utilizați Word în interiorul unui dispozitiv, acesta au sistem windows , puteți adăuga literele mari și mici astfel:

 • Trebuie să selectați cuvintele sau literele pe care doriți să le efectuați modificarea.
 • Apoi accesați secțiunea de pornire din Word și apăsați 'Schimbați limitele' care poate fi reprezentat și ca un buton ca acesta 'Aa'.
 • În funcție de modul în care doriți să le stabiliți, trebuie să alegeți una dintre aceste opțiuni:

 1. Tipul de propoziție este atunci când doriți ca prima literă a propoziției să fie scrisă cu majuscule, iar restul să fie litere mici.
 2. Pentru a exclude literele mici, trebuie să apăsați pe 'Majuscule'.
 3. Pentru a pune totul cu litere mici trebuie să selectați opțiunea cu același nume.
 4. Pentru a scrie cu majuscule toate primele litere ale fiecărui cuvânt din propoziție, trebuie să alegeți „Scrieți cu majuscule fiecare cuvânt”.

Dacă aveți un sistem MacOS

Cand ai un sistem Mac OS poti face modificarea literelor tale facand-o in felul urmator:

 • Selectați textul sau cuvintele pe care doriți să le modificați.
 • În același mod trebuie să utilizați butonul pe care îl găsiți în secțiunea de pornire.
 • În funcție de modul în care doriți textul, alegeți una dintre opțiunile care se vor deschide când apăsați butonul 'aa'.

Din versiunea web

Datorita folosirii internetului si a cat de multe persoane folosesc site-urile aplicatiilor Word, imi creez propriile pentru atunci cand aveti nevoie, aceasta versiune, spre deosebire de versiunea desktop, este mai simplificata, deci nu aduce unele functii. În cazul în care puteți modifica literele majuscule sau mici ale textului dvs nu este disponibil în această versiune, asa ca daca vrei sa faci modificarea va trebui sa deschizi aplicatia desktop, poti cumpara Word de pe pagina oficiala Microsoft. 

Cum să schimbați literele mari în minuscule în Word folosind comenzile de la tastatură?

Pentru a putea plasa litere mari sau mici în textele dvs ai proceduri diferite întrucât doar folosirea tastelor computerului poate fi mai practică, desigur, totul va depinde de modul în care vă simțiți mai confortabil sau de cum reușiți să vă amintiți acest tip de comenzi, puteți face aceste comenzi rapide în felul următor:

 • Apăsați tastele de CTRL + SHIFT + U în același timp pentru a putea schimba textul în majuscule și litere mici ale textului pe care îl selectați.
 • Când doriți să schimbați doar o anumită literă, puteți ține apăsată tasta SHIFT care este reprezentată și ca o săgeată în sus în timp ce introduceți litera și va fi automat scrisă cu majuscule dacă este literă sau invers.
 • Când doriți să scrieți un text direct cu majuscule, puteți utiliza tasta specifică numită majuscule Ce găsiți lângă litera 'A' de pe tastatură?.

Alte comenzi pe care le puteți învăța să le executați atunci când scrieți un text când doriți să schimbați mai rapid propozițiile de la majuscule la minuscule sunt următoarele:

 • Scrieți cu majuscule fiecare inițială a cuvântului: apăsați SHIFT+F3
 • Dacă apăsați de două ori această combinație de litere, va transforma TOT TEXTUL ÎN MAJUSCULE.

Puteți obține multe tipuri de comenzi sau combinații de taste pentru fiecare lucru pe care doriți să îl adăugați în Word, cum ar fi acțiuni de anulare sau refacere sau salvați munca efectuată chiar și în alte aplicații precum PowerPoint sau Excel.

De ce nu poți schimba toate literele în minuscule în Word?

Când scrieți texte sau paragrafe, atât în ​​mod informal, cât și pentru lucrări mai importante, fie manual, fie virtual, ar trebui ține cont de regulile de ortografie și gramatică care vă spun cum să folosiți corect literele mari și mici atunci când scrieți, cum ar fi, de exemplu, că literele mari sunt folosite atunci când începe un paragraf sau când sunt nume cu caracter propriu și că restul sunt cu litere mici.

Sunt standardele sunt luate în considerare de Word atunci când scrieți folosind auto-corectorul de ortografie, deoarece conține un sistem care va corecta automat erorile sau veți obține o linie albastră sau roșie care vă va indica că trebuie să îl corectați astfel încât textul dvs. să îndeplinească aceste cerințe de ortografie, din același motiv câștigat Nu vă permite să lăsați un paragraf întreg cu litere mici dacă există cuvinte care trebuie corectate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here