Cum să puneți aplicația Netflix în spaniolă de pe computer - Ajustați rapid limba

Uneori, când accesăm platforma de streaming „Netflix” observăm că tot conținutul este afișat într-o altă limbă. Acest lucru se datorează faptului că aplicația a fost setată la o limbă implicită. Cu toate acestea, puteți pune rapid aplicația Netflix în spaniolă de pe computer prin câteva ajustări simple la profilul contului dvs.

Index()
 1. Ce ar trebui să știți înainte de a pune limba spaniolă pe Netflix?
  1. Doar limba va fi schimbată în contul configurat
  2. Nu tot conținutul Netflix este în spaniolă
 2. Cum se pune această platformă în limba spaniolă?
  1. Din aplicație
  2. Intrarea in pagina

  Ce ar trebui să știți înainte de a pune limba spaniolă pe Netflix?

  Înainte de a pune limba spaniolă pe Netflix, trebuie să știți că această platformă încarcă conținut cu audio și subtitrări diferite. Totul depinde de originea serialului sau a filmului și de configurația care este stabilită în profilurile contului dvs. Prin urmare, putem schimba limba de afișare a platformei, precum și configurarea subtitrărilor și audio.

  Doar limba va fi schimbată în contul configurat

  Este important să clarificăm că limba va fi schimbată doar în contul configurat. Asta înseamnă că dacă încerci accesează platforma folosind alt cont, vei vedea din nou conținutul și site-ul cu setările implicite stabilite de platformă. Acest lucru se întâmplă deoarece setările de limbă sunt făcute direct în profiluri.

  De asemenea, este necesar să se clarifice faptul că modificările efectuate din browser nu sunt ajustabile la aplicația care este utilizată prin dispozitive mobile. Prin urmare, toate modificările pe care doriți să le aplicați contului dumneavoastră trebuie să fie efectuate prin utilizarea sistemului de operare de pe computerul dumneavoastră și accesarea site-ului Netflix.

  Nu tot conținutul Netflix este în spaniolă

  Nu tot conținutul Netflix este în spaniolă. Unele seriale și filme sunt prezentate în limba lor originală, așa că este necesară revizuirea disponibilitatea subtitrarilor care va depinde de locația dvs. geografică, de dispozitivul pe care îl utilizați pentru a accesa conținutul și de filmul sau serialul pe care doriți să îl vizionați.

  Uneori, utilizatorii schimbă limba platformei, dar observă că încă nu le pot vedea Seriale și filmele preferate în spaniolă. Cel mai frecvent motiv este indisponibilitatea subtitrarilor. Acest lucru se poate întâmpla atunci când conținutul este foarte recent. Prin urmare, este necesar să așteptați până când Netflix prezintă această disponibilitate.

  Cum se pune această platformă în limba spaniolă?

  Există două moduri de a pune platforma Netflix în spaniolă. Una dintre ele este accesarea aplicației prin intermediul utilizarea dispozitivelor mobile iar celălalt este prin accesarea site-ului web pe un computer. Procesul este similar în ambele medii și vă va permite să modificați atât limba de afișare, cât și limba serialelor și filmelor.

  O opțiune alternativă este să puneți Netflix în limba spaniolă printr-un dispozitiv smart tv. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să descărcați și să instalați Netflix pe Smart TV. Apoi, accesați secțiunea „Setări” și introduceți opțiunea „Audio și subtitrări”. Alegeți limba „Spaniolă” și apăsați butonul „Salvați”.

  Din aplicație

  deschide Aplicații Netflix pe dispozitivul dvs. Android sau iPhone. Apoi conectați-vă la contul dvs. introducând adresa de e-mail și parola. Apoi, localizați secțiunea „Gestionați profilurile” și faceți clic acolo. Introduceți profilul dvs. și alegeți opțiunea „Cont”.

  Faceți clic pe „Profil” și apoi pe „Limbă”. Veți vedea o listă de limbi disponibile. Prin urmare, va trebui să căutați limba „Spaniolă” și să faceți clic pe butonul „Salvare”. Deconectați-vă și conectați-vă din nou pentru a putea setați noua configurație. În acest fel, puteți schimba limba Netflix din aplicație.

  Intrarea in pagina

  Este posibil să schimbați limba intrând pe pagina Netflix. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să accesați site-ul Netflix și să apăsați butonul „Conectați-vă”. Introduceți e-mailul sau numărul de telefon și parola contului dvs. Apoi apăsați butonul „Autentificare”.

  Odată ce accesați pagina principală Netflix, uitați-vă în dreapta sus pentru profilurile pe care le-ați creat pentru a le gestiona. Alegeți-vă profilul și faceți clic pe opțiunea „Selectare limbă”. Găsiți limba „Spaniolă” și apăsați butonul „Salvare”. Deconectați-vă și conectați-vă din nou pe site pentru verificați dacă a fost făcută schimbarea limbii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here